- 10 Şubat 2022
- 179
- 185
- 18
- 25
Ayy normalde de gaz sorunum hep var benim daha çok olacak desenizeOpu işleminde hiç korkulacak birşey yok da sonrasında gaz işi fenabir de yalnız gitmeyin araç kullanamazsınız kafa biraz güzel oluyor , hatta bir ilaç veriyorlar bağışıklık baskılayıcı 3 gün onu kullandım ben o arada da sersem gibi yaptı beni, fiziksel ağrı acı sonrasında adet sancısı gibi oluyor ama ertesi gün geçti benim bir terslik olmazsa çabuk geçiyor. Ne zaman?
Allah güç versin size tekrar denemek için hem maddi hem maneviSelam kizlar aslinda yazmayacaktjm kimsenin morali bozulmasin diye ama yine de paylasmak istedim sonrasinda. Bugun kan testi gunumdu ve maalesef negatif ilk denemede tutturamadik . Bakalim ne zaman tekrar hazir hissedicem kendi belki hatirlayanlariniz vardir. Hic donmus embriyom yok ayni surec hem maddi hem manevi yeniden yasayacagim . Herkesin bir sinavi var benimki de boyleymis. Insallah guzel guzel haberler alirsiniz. Hadi saglicakla kalin.
Canım hayırlısı olsun rabbim bir sonraki tedavinde her şeyin su gibi akıp gitmesini nasip etsin inşallahSelam kizlar aslinda yazmayacaktjm kimsenin morali bozulmasin diye ama yine de paylasmak istedim sonrasinda. Bugun kan testi gunumdu ve maalesef negatif ilk denemede tutturamadik . Bakalim ne zaman tekrar hazir hissedicem kendi belki hatirlayanlariniz vardir. Hic donmus embriyom yok ayni surec hem maddi hem manevi yeniden yasayacagim . Herkesin bir sinavi var benimki de boyleymis. Insallah guzel guzel haberler alirsiniz. Hadi saglicakla kalin.
Ben de biraz öyleyim bir de iş hayatından çok uzun süre uzak kalamam kalmak da istemiyorum, bakalım herkesin çocuğu kendi huyuna suyuna göre yetişiyor, inş bizimki de bize uyum sağlarBenim de yapımda yok maalesef eşimle bile bazen diyoruz biz çocuk istiyoruz ama rahatımıza çok düşkünüz bakabilir miyiz diyoruzbakarız bakmasına ama çok da kolay bi şey değil eğitimini düşün,sağlığını düşün,bitmeyen bir endişe ben birqz kendi halimde yaşatmayı da seven biriyim
Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda toparlayıp devam edebilirsinizSelam kizlar aslinda yazmayacaktjm kimsenin morali bozulmasin diye ama yine de paylasmak istedim sonrasinda. Bugun kan testi gunumdu ve maalesef negatif ilk denemede tutturamadik . Bakalim ne zaman tekrar hazir hissedicem kendi belki hatirlayanlariniz vardir. Hic donmus embriyom yok ayni surec hem maddi hem manevi yeniden yasayacagim . Herkesin bir sinavi var benimki de boyleymis. Insallah guzel guzel haberler alirsiniz. Hadi saglicakla kalin.
İyi ki paylaştın, paylaştıkça konuşup anlattıkça rahatlarsın, benim de durumum sizin gibi hiç embriyom yok, ama tutmazsa hep aklımda doktor izin verirse hemen başlamak vardı tabi büyük ihtimal dinlendirirler ama yola girmişken sonuca ulaşana kadar devam etmek tekrar başlamaktan kolay geliyor bana. Bu arada çok okudum burda negatif sonuç alıp ilaçların etkisiyle bir sonraki ay kendiliğinden hamile kalan çok güzel olmaz mıSelam kizlar aslinda yazmayacaktjm kimsenin morali bozulmasin diye ama yine de paylasmak istedim sonrasinda. Bugun kan testi gunumdu ve maalesef negatif ilk denemede tutturamadik . Bakalim ne zaman tekrar hazir hissedicem kendi belki hatirlayanlariniz vardir. Hic donmus embriyom yok ayni surec hem maddi hem manevi yeniden yasayacagim . Herkesin bir sinavi var benimki de boyleymis. Insallah guzel guzel haberler alirsiniz. Hadi saglicakla kalin.
Ziya Kalem’ide tavsiye ederim vaktiniz olursa ve yakınsanız bir görşün derim :)Gürkan arıkan var İstanbul’da ondan da çok memnunlar düşünmek istemiyorum ama bu seferde negatif olursa ki inşallah olmaz
Bende Gürkan arıkan
Semra kahraman
Remzi abalı bu 3 ü ile görüşmeye gitmeyi düşünüyorum
Ben de hep şey diyorum ya olduktan sonra gelir o güç kuvvetBende bende bende altına kaşe imza mühürama insan bi bebeği olsun sevsin koklasın öpsün de istiyor çok değişik karmaşık durumlar bunlar
Aynen o gelsin bak nasıl kalkılıyor bak nasıl o sevgisi ile seni hayata bağlıyorBen de hep şey diyorum ya olduktan sonra gelir o güç kuvvetYoksa çılgınlık düşününce ,sabah erken kalkmak fobim resmen ya da biri uyandırınca acayip uyuz olurum Ama sonradan yüklenir o özellikler bi olsun da
Hayırlı inşallah ya işte kimi ilkte tutuyor hemen kimi 3. De inşallah senin şansın 2. Cide olurSelam kizlar aslinda yazmayacaktjm kimsenin morali bozulmasin diye ama yine de paylasmak istedim sonrasinda. Bugun kan testi gunumdu ve maalesef negatif ilk denemede tutturamadik . Bakalim ne zaman tekrar hazir hissedicem kendi belki hatirlayanlariniz vardir. Hic donmus embriyom yok ayni surec hem maddi hem manevi yeniden yasayacagim . Herkesin bir sinavi var benimki de boyleymis. Insallah guzel guzel haberler alirsiniz. Hadi saglicakla kalin.
İstanbul’da mı ?Ziya Kalem’ide tavsiye ederim vaktiniz olursa ve yakınsanız bir görşün derim :)
Kız düşünsene minicik elleri ile yüzüne vurup uyandırıyor insan uyanıp o yüzü görünce siniri de geçerBen de hep şey diyorum ya olduktan sonra gelir o güç kuvvetYoksa çılgınlık düşününce ,sabah erken kalkmak fobim resmen ya da biri uyandırınca acayip uyuz olurum Ama sonradan yüklenir o özellikler bi olsun da
Selam kizlar aslinda yazmayacaktjm kimsenin morali bozulmasin diye ama yine de paylasmak istedim sonrasinda. Bugun kan testi gunumdu ve maalesef negatif ilk denemede tutturamadik . Bakalim ne zaman tekrar hazir hissedicem kendi belki hatirlayanlariniz vardir. Hic donmus embriyom yok ayni surec hem maddi hem manevi yeniden yasayacagim . Herkesin bir sinavi var benimki de boyleymis. Insallah guzel guzel haberler alirsiniz. Hadi saglicakla kalin.
Pozitiniz hayırlı olsun. Korkunuzu anlıyorum. O korku bende de hala var. Korksak da korkmasak da olan olacak. İnşallah hepimiz için sonu güzel olur.Çok sevindim adınızaBen de 17şubatta transfer oldum bugün 8.gün dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı ama kan vermeye cesaret edemedim pazar gününü bekleyeceğim düşük çıkar diye çok korkuyorum daha önceki transferimde çok düşüktü ve kimyasal olmuştu. Maşallah sizin değeriniz çok güzel çıkmış Darısı hepimizin başına
Amin canim insallah,hayirlisi olsun baska bisey diyemiyor insan. Doktorlar hemen baslamak istersen 2 adet donemi sonrasini uygun buluyor genelde yada 1 . Benim kendi doktorumun karisi 6. Tup bebekte cocuk sahibi olmus . Iste terzi kendi sokugunu dikemiyorİyi ki paylaştın, paylaştıkça konuşup anlattıkça rahatlarsın, benim de durumum sizin gibi hiç embriyom yok, ama tutmazsa hep aklımda doktor izin verirse hemen başlamak vardı tabi büyük ihtimal dinlendirirler ama yola girmişken sonuca ulaşana kadar devam etmek tekrar başlamaktan kolay geliyor bana. Bu arada çok okudum burda negatif sonuç alıp ilaçların etkisiyle bir sonraki ay kendiliğinden hamile kalan çok güzel olmaz mıbelki de sizin de öyle olacak
Pazartesi günü opu olacağım benAaaa ne güzel 4 kişiyiz sanırım grupta İzmirliNe aşamadasınız?
Canım çok geçmiş olsun. Dilerim Rabbim ikincide yolunu su gibi berrak ve akışında nasip eder. Vardır bir hayır bundada kendini çok üzme lütfen. Bir süre bu konudan uzaklaş farklı bir meşgale bul kendine hem vücudunu hem ruhunu dinlendir. İnşallah ikincide bebeğin seninle olurSelam kizlar aslinda yazmayacaktjm kimsenin morali bozulmasin diye ama yine de paylasmak istedim sonrasinda. Bugun kan testi gunumdu ve maalesef negatif ilk denemede tutturamadik . Bakalim ne zaman tekrar hazir hissedicem kendi belki hatirlayanlariniz vardir. Hic donmus embriyom yok ayni surec hem maddi hem manevi yeniden yasayacagim . Herkesin bir sinavi var benimki de boyleymis. Insallah guzel guzel haberler alirsiniz. Hadi saglicakla kalin.
Bende Ankara'da Etlik Zübeyde hanımda tedavi görüyorum. Henüz belli değil opu pazartesi belli olur galibaYarın yumurta toplaması olan var mı Kızlar ben anatoliada yaptırıyorum başka var mı Ankara’da burada yaptıran
Ben yeri geldi çizgi filme ağladımBilmiyorum güle oynaya başladığım süreçte bugün sadece böyle mutsuz ve ağlamaklı hissediyorum belki de tuttu ve zaten duygusal olan bana ağlama isteği veriyor yada artık güçlü duramıyorum bilmiyorum günlerin hızlıca geçmesi için tüm günümü neftlix de geçiriyordum resmen benim için herşey pazartesi günü belli olucak ama dediğim gibi bugün ağlamak isteği ile doluyum başım ağrıyor 4 tane çatlayan yumurtaya rağmen olmazsa ben daha napabilirim düşüncesini atamıyorum beynimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?