ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ayy normalde de gaz sorunum hep var benim daha çok olacak desenize eşimle gideceğim bakalım ilk deneyim olacak bize de inşallah sorunsuz atlatırız yarın mutlu mutlu yazarım size yarın sabah 8 de Abbas yolcu

Allah güç versin size tekrar denemek için hem maddi hem manevi üzmeyin canınızı inyallah hayırlı zamanda belki doğal yoldan olacak dualarım sizinle

Canım hayırlısı olsun rabbim bir sonraki tedavinde her şeyin su gibi akıp gitmesini nasip etsin inşallah rabbim sınavımızı hayırlısı ile verebilmeyi nasip etsin.üzülme vs demek boş insanız canımız yanıyor ama kendini hırpalama rabbim maddi manevi içine sindirsin inşallah

Ben de biraz öyleyim bir de iş hayatından çok uzun süre uzak kalamam kalmak da istemiyorum, bakalım herkesin çocuğu kendi huyuna suyuna göre yetişiyor, inş bizimki de bize uyum sağlar

Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda toparlayıp devam edebilirsiniz

İyi ki paylaştın, paylaştıkça konuşup anlattıkça rahatlarsın, benim de durumum sizin gibi hiç embriyom yok, ama tutmazsa hep aklımda doktor izin verirse hemen başlamak vardı tabi büyük ihtimal dinlendirirler ama yola girmişken sonuca ulaşana kadar devam etmek tekrar başlamaktan kolay geliyor bana. Bu arada çok okudum burda negatif sonuç alıp ilaçların etkisiyle bir sonraki ay kendiliğinden hamile kalan çok güzel olmaz mı belki de sizin de öyle olacak

Ziya Kalem’ide tavsiye ederim vaktiniz olursa ve yakınsanız bir görşün derim :)

Bende bende bende altına kaşe imza mühür ama insan bi bebeği olsun sevsin koklasın öpsün de istiyor çok değişik karmaşık durumlar bunlar
Ben de hep şey diyorum ya olduktan sonra gelir o güç kuvvet Yoksa çılgınlık düşününce ,sabah erken kalkmak fobim resmen ya da biri uyandırınca acayip uyuz olurum Ama sonradan yüklenir o özellikler bi olsun da

Aynen o gelsin bak nasıl kalkılıyor bak nasıl o sevgisi ile seni hayata bağlıyor

Hayırlı inşallah ya işte kimi ilkte tutuyor hemen kimi 3. De inşallah senin şansın 2. Cide olur

Kız düşünsene minicik elleri ile yüzüne vurup uyandırıyor insan uyanıp o yüzü görünce siniri de geçer

Geçen gün doktora gitmiştim rapor için ilk denemede umutlanmayın çok dedi bana da Allah yeter ki maddi güç versin dedi bunlar hep maddiyat diyor doktorlar bile inşallah bir iki ay şöyle dinlenip belki o süreçte kendiliğinden olur olmazsa da yeniden başlarsınız,benim de bir tanecik embriyo var donan ama ben de korkuyorum belki tekrar başa alırım süreci bilmiyorum hemen hemen maliyeti aynı oluyor çünkü Zor…

Pozitiniz hayırlı olsun. Korkunuzu anlıyorum. O korku bende de hala var. Korksak da korkmasak da olan olacak. İnşallah hepimiz için sonu güzel olur.

Amin canim insallah,hayirlisi olsun baska bisey diyemiyor insan. Doktorlar hemen baslamak istersen 2 adet donemi sonrasini uygun buluyor genelde yada 1 . Benim kendi doktorumun karisi 6. Tup bebekte cocuk sahibi olmus . Iste terzi kendi sokugunu dikemiyor

Canım çok geçmiş olsun. Dilerim Rabbim ikincide yolunu su gibi berrak ve akışında nasip eder. Vardır bir hayır bundada kendini çok üzme lütfen. Bir süre bu konudan uzaklaş farklı bir meşgale bul kendine hem vücudunu hem ruhunu dinlendir. İnşallah ikincide bebeğin seninle olur

Ben yeri geldi çizgi filme ağladım ya tuttuğu içindi yada ilaçlardan dolayı. Ruhen günüm günümü tutmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…