• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

S Sntr nerelerdesin bacım hiç sesin çıkmıyor?
Bugün evdeki herşeye ağladım.kocamla birlikte karantinada olmak çok kötü bişey ya bu çocuğu hissetmiyorum deyip yine agladim 2 Mart gelsin test yapayım kurtulayım 🤣 sen nasılsın vazgecmissin kan testinden hafta ortası yaptır artık ya ne çıkarsa hayırlısıyla hiç değilse hamile olduğunu biliyorsun 😍

Bugün evdeki herşeye ağladım.kocamla birlikte karantinada olmak çok kötü bişey ya bu çocuğu hissetmiyorum deyip yine agladim 2 Mart gelsin test yapayım kurtulayım 🤣 sen nasılsın vazgecmissin kan testinden hafta ortası yaptır artık ya ne çıkarsa hayırlısıyla hiç değilse hamile olduğunu biliyorsun 😍
Bende devamlı ağladım sabah bir açtım gözümü Feryal Hanım'ın soğuk konuşmasına ağladım. Sonra burda bir arkadaş benle aynı gün transfer olmuş değeri benden hayli fazla onun için ağladım, niye uyudum ben diye bir daha ağladım. Az önce de makarna yüzünden ağladım😄😄😄

Ana tek agalayan ben değilmişim be buna sevindim iyi bari 🤣🤣🤣
Ben aşırı duygusuzdum bu süreçte aşırı ama kızlar böyle hani kalk git gel asla konuşmuyoruz tutarsa şöyle böyle falan filan diye zaten bi saat yol gidiyorum geliyorum sürekli müzik dinleye dinleye çoğunu tek gidip geldim 😄 embriyolarımın 5.güne 2 tane kaliteli kaldığını duyunca bile ki 7 tane var diye biliyordum en az 4 bekliyordum o anda da hiç ağlamadım .Dün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim de randevusuz alamam dedi bana bi sinir geldi eşimi aradım bunları şikayet et sağlık müdürüne diye sesim titriyor neyse diğer doktor kabul etti ne oldu bi şey mi oldu dedi 😂Ben başladım ağlamaya ayyy çok rezildi eve geldim yemin ederim utancımdan öldüm ya ne saçmaydı 😂😂 eşim geldi diyorum hayatımın en büyük cringe vakası 😂 doktor diyor böyle bi şeye canınızı sıkmayın siz hep bana gelin ben kabul ederim 😂😂

Bende devamlı ağladım sabah bir açtım gözümü Feryal Hanım'ın soğuk konuşmasına ağladım. Sonra burda bir arkadaş benle aynı gün transfer olmuş değeri benden hayli fazla onun için ağladım, niye uyudum ben diye bir daha ağladım. Az önce de makarna yüzünden ağladım😄
Takma kafana ya herkesin aynı olmuyor ki sonucu 🌺 inşallah haftaya çok güzel sonuçlar yazacaksın buraya

Senin durum hepimizden beter ama 😄 düşünemiyorum kocamın tüm gün evde olduğunu hele ki şu dönemde🙈
Yeminle keşke ilk gün gittiği yerde kalsaydı iki bardak su getirecek yüzü şekilden şekle giriyor yemek yapma sırası onda oluyor dışardan söylüyor evde çok büyük savaş var şuan bugün evi süpürdü havasından gecilmiyo 🤣🤣 tamam da ben hep yapıyorum bunları yani

Aslında daha iyi olur birlikte film izle dizi izle bi şeyler yiyerek falan geçer vakit 😅 hafta sonu evde diye seviniyorum sıkıldım artık zaten haftaya başlıyorum çalışmaya
Hayal canim onlar adamın kahvaltı saati 13.00 ben 10 da yapıp hayatıma bakiyorum kitap aldım kaç tane kendime öyle kaldilar kıyıda okuyamadım bile

Doktorum cem bey. İki kez opu oldum rezervim az ve genetiğe gönderdim embriyoları. İki genetikten geçmiş embriyonun ilki kimyasal oldu aralıkta. Bu son embriyomdu bakalım inşallah sağlıklı ilerler. Teşekkür ederim🥰
Bende genetiğe gönderdim sağlıklı tek embriyom var. Ve ben şimdi kimyasal yazınızı görünce içim titredi resmen. Kimyasal olabilme gerçeği tokat gibi çarptı.
Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah 🤲

Aslında daha iyi olur birlikte film izle dizi izle bi şeyler yiyerek falan geçer vakit 😅 hafta sonu evde diye seviniyorum sıkıldım artık zaten haftaya başlıyorum çalışmaya
Her koca bir değil demek 😀😀😀 Benim ki beni kanser ediyor çocuk gibi hep bir ilgi bekleme hep bir sataşma o yüzden zor yani😀

Yeminle keşke ilk gün gittiği yerde kalsaydı iki bardak su getirecek yüzü şekilden şekle giriyor yemek yapma sırası onda oluyor dışardan söylüyor evde çok büyük savaş var şuan bugün evi süpürdü havasından gecilmiyo 🤣🤣 tamam da ben hep yapıyorum bunları yani
Ayy hepsi aynı bunların demek😀 O okuryazar tam tersini düşünüyor ama demek ki istisnalar var😀

Bende genetiğe gönderdim sağlıklı tek embriyom var. Ve ben şimdi kimyasal yazınızı görünce içim titredi resmen. Kimyasal olabilme gerçeği tokat gibi çarptı.
Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah 🤲
Merhaba kötüyü düşünmeyin ama tedbiri de elden bırakmamakta fayda var. Tek embriyonuz varsa histereskopi tavsiye edebilirim. Ben kimyasal transferden sonra histeroskopi oldum. Konusmak için erken ama belki o vesile oldu bilmiyorum. Tabii bu işler hep maddiyat meselesi. Güzel sonuclar alırsınız inşallah.

Back