ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Sana öyle denk gelmiş. Ben takviyeye telefon görüşmesi ile başladım. Doktorla görüşmeden sonra gerekli tahliller ve tedaviye başlandı. Olumlu sonuç aldım. Tecrübesi önemli, ilgiden ziyade doktorun bilgisiyle ilgilenin derim. Bir de sıfırdan baslayacaksaniz bahcecinin laboratuvar i da iyi diye biliyorum. Tavsiye ederim ben. Çevreme de öneriyorum. Herkesin kişisel deneyimi farklı

Teşekkür ederim. Bence cem bey bilgi ve tecrübe olarak iyi bir doktor ama ilgi beklemeyin. Bahceciye gelen hastanın cocu ona gidiyor. Hemşireleri bile cok ilgisiz. Bahceciyi de kurum olarak asla kimseye tavsiye etmem.
Sabri bey de profesör ben Cem bey çok yoğun diye ona gitmiştim ön görüşmeye aksine çok ilgiliydi hemen cep numarasını falan vermişti ki hastası bile değilim yazın tatildeydim adet geciktirici kullanmak için mesaj yazmıştım hem instagramdan hem Whatsap hem de cebinden aramıştı bu kadar basit bir şey için cevaplamıştı sorumu ve çok nahif bir doktor .Bi süre aradılar falan fiyatları bir ayda nerdeyse ikiye katlanınca benim de kanımla ilgili riskli durumum olunca tam teşekküllü hastane ortamında olmasını önerdi çoğu doktor o yüzden vazgeçmiştim ama biz gittiğimizde de kurum aşırı kalabalıktı

Herkesde aynı olacak diye birşey yok ve artık o kadar çok merkez var ki tuttura bilene Kesinlikle katılıyorum doktor tecrübesi çok önemli şimdiki gittiğim doktor ilk tüp bebek denemelerini yapan doktorlardan laboratuvara bile kendisi giriyor ve bu konuda ihtisas yapmış biri memnunum şimdiki tutmasa bile bidaha oraya giderim

Tamamdır teşekkür ederim çok heyecanlıyım kaç tane embriyom olacak acaba bu merak geçiyor mu
Hiç geçmiyor,her gün başka bir merak Yumurtadan sınra kaçı döllenecek sonra kaçı bölünüp yaşayacak 5.güne gidecek ,sonra transfer acaba tutacak mı ? Bi 15-20 gün hep merak halinde olacaksınız

Sizde bir belirti var mı
Benimki doğal silkulasyon mu ne diyorlar ondan oldu belirtilerim psikolojik mi bilmiyorum ama var kaşık agrılarım vardı düne kadar bugün biraz azaldı bugünde bel agrısı başladı bir de sol böbreğime doğru bir agrı var üşütme ihtimalim %0 ama o neden var bilemedim

İnşallah bebişin tutunma belirtileridir

Opu için önerisi olan yok muuuu öncesi sonrası için falan
Opu işleminde hiç korkulacak birşey yok da sonrasında gaz işi fena bir de yalnız gitmeyin araç kullanamazsınız kafa biraz güzel oluyor, hatta bir ilaç veriyorlar bağışıklık baskılayıcı 3 gün onu kullandım ben o arada da sersem gibi yaptı beni, fiziksel ağrı acı sonrasında adet sancısı gibi oluyor ama ertesi gün geçti benim bir terslik olmazsa çabuk geçiyor. Ne zaman?

aynen ben de korkuyorum, hormon geldikçe gelir belki diyeceğim ama belki de yapı meselesi
Benim de yapımda yok maalesef eşimle bile bazen diyoruz biz çocuk istiyoruz ama rahatımıza çok düşkünüz bakabilir miyiz diyoruz bakarız bakmasına ama çok da kolay bi şey değil eğitimini düşün,sağlığını düşün,bitmeyen bir endişe ben birqz kendi halimde yaşatmayı da seven biriyim

Bende bende bende altına kaşe imza mühür ama insan bi bebeği olsun sevsin koklasın öpsün de istiyor çok değişik karmaşık durumlar bunlar

Selam kizlar aslinda yazmayacaktjm kimsenin morali bozulmasin diye ama yine de paylasmak istedim sonrasinda. Bugun kan testi gunumdu ve maalesef negatif ilk denemede tutturamadik . Bakalim ne zaman tekrar hazir hissedicem kendi belki hatirlayanlariniz vardir. Hic donmus embriyom yok ayni surec hem maddi hem manevi yeniden yasayacagim . Herkesin bir sinavi var benimki de boyleymis. Insallah guzel guzel haberler alirsiniz. Hadi saglicakla kalin.

Bizde hep diyoruz bunu çok seviyoruz kafamıza esince bir yerlere gitmeyi gecenin bi saatinde kahve içmeye çıkmayı en basitinden ama bakalım nasip deneyelim zaten olmazsa fazla da zorlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…