- 19 Şubat 2022
- 232
- 223
- 18
- 34
Transfer gününü saymadan 8.gün sayarsam 9oluyor bugüntebriklersağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Transfer günüyle birlikte 8 mi yoksa o günden sonraki sekizinci gün mü Ben onuncu gün yaptırmayı düşünüyorum da az çok bir fikir olsun
Benim hiç kanda takip etmediler öyle transfer oldum böyle okuyunca öğreniyorum
Teşekkür ederim hepimiz inşallahTebriklerSağlıkla kucağınıza alın inşallah siz de
Çıkmadı tabi tabi iğne etkisi çoooktan geçmiş sen rahat ol yani o yüzdenİdrarda çıkmadı mı o zaman iğne etkisi geçmiş yaniidrara geç geçiyor kuzum kan ver 7. gün direk
Evet öyle düşünüyorum bşr aksilik olmazsa, nasip olursa sen?Bu arada hamilelik takibine hocayla mi devam edeceksin
Bende aralıkta gitmiştim 3 ay bekle dedi bana bende 250000 gözden çıkardım illa ki çıkıyor başka şeyler aman olsun da hayırlısıyla hepsine razıyım canımEndometriozis maalesef. Çikolata kistim var. Planladığımızdan çok fazla tuttu ya. Aralıkta görüşmüştüm fiyat için Ocak ayında başladım herşeye 5000lira koymuşlardı resmen. 15000 civarı tedavi parası ve öncesinde muayene ve kan tahlili parası alıp ücretten düşmemişlerdi. O da 1500civarı tutmuştu ilk gün. İlaçlar, gel gitler (Urfa’dan gidiyorum) dondurma parası, rahim dinlendirme parası(bu çok saçma gelmişti) derken 30bine çıktı sanırım. İlk günlerde tek tek yazıyordum sonrasında bıraktık hesaplamayı da
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet benim arkadaşımın da A kalite yumurtası kimyasal gebelikle düşmüştü ona da genetik test yapalım istersen dediler yaptırmadı sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı kısmet işteBende şok oldum bugün bana dondurun daha uyguna gelcek olmazsa dediler ama nerdeyse aynı oluyor bide bana eğer için rahat etmezse genetik taramaya yollayalım embriyoları dedi onunda tanesi 4050 liraymış mesela
Doktoruma ulaşamadım özel numarasına da yazmak istemedim. Bir eczaneyi aradıkBayanstress doktorunuz cevap verdi mi ? İğnenin etkisi olabilir miymiş ?
Ovitrelle etkisi kalmamıştır artık benceDoktoruma ulaşamadım özel numarasına da yazmak istemedim. Bir eczaneyi aradıksorduk kan testinde gonapeptyle hcg yükseltmez dedi. Ama ben en sağlıklısı yarın doktorumun ne diyeceğini bekliyorum. Birde ovitrelle üzerinden 12 gün geçti ama belki de onun etkisidir dedim baya karışık bende durum. Erken test hiç iyi olmadı
Oldu bence daha olumsuz düşünmeyinDoktoruma ulaşamadım özel numarasına da yazmak istemedim. Bir eczaneyi aradıksorduk kan testinde gonapeptyle hcg yükseltmez dedi. Ama ben en sağlıklısı yarın doktorumun ne diyeceğini bekliyorum. Birde ovitrelle üzerinden 12 gün geçti ama belki de onun etkisidir dedim baya karışık bende durum. Erken test hiç iyi olmadı
Kesinlikle dayanabildiğin kadar dayan. Kendime resmen kötülük yaptım. Daha 6. Gün ben epey erken davrandımOvitrelle etkisi kalmamıştır artık benceErken test yapmayı düşünmüyordum bu olanlardan sonra hiç hiç düşünmemeye başladım sanırım daha stres yapıyor en iyisi 10 günü de aşmak herhalde bana 5 Mart demişti test için belki o zamana kadar bile bekleyebilirim artacak mı azalacak mı diye stres yapacağıma
Ay inşallah teşekkür ederim umarım öyledirOldu bence daha olumsuz düşünmeyin
Yok ya iğne etkisi olsa 5-10 falan olurdu bence bebek var yarından sonra tekrar yaparsınızKesinlikle dayanabildiğin kadar dayan. Kendime resmen kötülük yaptım. Daha 6. Gün ben epey erken davrandımo değil iğne etkisi vs ise önce bu kadar ümit edip sonra dibe düşmek daha yıkıcı olur. O nedenle dayan arkadaşım stres baş ağrısı yaptı öyle duvar seyrediyorum boş boş evde Sabır cidden önemliymiş.
hocayı çok seviyorum ama özel sağlık sigortam var benim yani takibi destekleyen hastanelerde yönlendirmesi eşliğinde yapabilirim doğum teminatı yaptırmıştım zamanında eğer hocada da geçerliyse o teminat yüzde yüz onunla devam edicem ama değilse malesef edemicem çünkü muayne ücretinin yüzde yetmis besini karşılıyor disarisina özel sağlık birde orada yapılan tahlil ücretlerinin parasını almakta bir mesele yani.ay bir hamile çıkalım da bunlar çözülecek konular tabiEvet öyle düşünüyorum bşr aksilik olmazsa, nasip olursa sen?
Ben konuyu kaçırdım baya da yazılmış ne çıktı testiniz? Ovitrelle sonrası 10. Gün test yaptırdım ben aşılamada 2 çıktı 12. Güne etkisi kalmaz.Doktoruma ulaşamadım özel numarasına da yazmak istemedim. Bir eczaneyi aradıksorduk kan testinde gonapeptyle hcg yükseltmez dedi. Ama ben en sağlıklısı yarın doktorumun ne diyeceğini bekliyorum. Birde ovitrelle üzerinden 12 gün geçti ama belki de onun etkisidir dedim baya karışık bende durum. Erken test hiç iyi olmadı
İnşallahYok ya iğne etkisi olsa 5-10 falan olurdu bence bebek var yarından sonra tekrar yaparsınız6.gün gerçekten çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?