ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kızlar dayanamadım kan verdim bu akşam transferin 8.günü bugün 2tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Değer 113 çıktı
Benim de 2 adet 5. Gün embriyosu 8. Günüm bugün 98 çıktı şu an çok panik haldeyim ama sağ kasığımda yanma hissediyorum hep

Benim de 2 adet 5. Gün embriyosu 8. Günüm bugün 98 çıktı şu an çok panik haldeyim ama sağ kasığımda yanma hissediyorum hep
Değeriniz çok iyi maşallah benim 6. günüm 29hcg bence sizin paniklik bir olayınız yok. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim

Benim de anladığım kadarıyla iki iki dondurmuslar, son üç sıkıntı, tek kapta - artık neyin icindelerse- olduklarını söylediler. O zaman hepsi çözülecek sizinki gibi bir adet tekrar dondurulabilir.

Kızlar dayanamadım kan verdim bu akşam transferin 8.günü bugün 2tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Değer 113 çıktı
tebrikler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Transfer günüyle birlikte 8 mi yoksa o günden sonraki sekizinci gün mü Ben onuncu gün yaptırmayı düşünüyorum da az çok bir fikir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…