ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

İnşallah olumlu sonuçlar kanser hastalığının O kadar acıdan sonra birde böyle kalıntı bırakması ne acı

İlk üç gün ben de dinlenmiştim sonra başladım bugün tam gün ders, bahçe nöbeti ve Veli toplantısı bir araya gelince çok yüklenmiş oldum sanırım. İnşallah yorulmalar olumsuz etki etmiyordur. Ağrılara da razıyız yeter ki olumlu sonuçlansın hepimiz için inşallah

Ayyy inşallah yaaa sen ne zaman yapacaksın test gününü bekleyecek misin?
Korkuyorum açıkçası ilk günler yaparım diyordum ama sanırım pazartesi esim ise gittiginde kan verip akşamına ona sürpriz yaparım hamileysem değilsem de o işten gelene kadar ağlayıp ağlayıp konuyu kapatırım diye düşünüyorum normalde test günüm Salı

Ben de göbekten progestan ve oksapar dışında vajinal progestan, estrofem, ocean mummy kullanıyorum. İğneler daha çok etkiliyordur diye düşünerek öyle yazmıştım.

Benim de salı test günüm 1 yani. Kötüyü çağırma inanıyorum pozitif ikimizinde. Allah'ın izniyle bebişlerimiz olacak

Benim hiç kanda takip etmediler öyle transfer oldum böyle okuyunca öğreniyorum

Ayyy hayırlısıyla güzel haberler al canım Zeki hoca iyi ve ilgili bir doktor ona güveniyorum Ne kadar tuttu toplamda canım sorun neydi sizde
Endometriozis maalesef. Çikolata kistim var. Planladığımızdan çok fazla tuttu ya. Aralıkta görüşmüştüm fiyat için Ocak ayında başladım herşeye 5000lira koymuşlardı resmen. 15000 civarı tedavi parası ve öncesinde muayene ve kan tahlili parası alıp ücretten düşmemişlerdi. O da 1500civarı tutmuştu ilk gün. İlaçlar, gel gitler (Urfa’dan gidiyorum) dondurma parası, rahim dinlendirme parası(bu çok saçma gelmişti) derken 30bine çıktı sanırım. İlk günlerde tek tek yazıyordum sonrasında bıraktık hesaplamayı da
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bir şey olmaz diye düşünüyorum benim doktorum da normal hayatına devam et dedi ama ben pzartwsi boş günümde transfer olmuştum 4 gün raporla haftayı kapatmak mantıklı geldi cuma çünkü 9 saat dersim ve okula gidersem o güne nöbet koyardı muhakkak .Yoksa çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hem vakit daha çabuk geçer ben de haftaya başlayacağım

Evet zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor o konuda haklısınız. Evde gün bitmiyor gibi oluyor.

Ooo çıksaydı idrarda bugün bende çıkardı imkansız. Artık hamile olduğunu idrak et

Kızlar dayanamadım kan verdim bu akşam transferin 8.günü bugün 2tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Değer 113 çıktı
Harika bir haber, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah Darısı bizlerin başına. Kaçıncı denemenizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…