- 26 Temmuz 2021
- 662
- 652
- 53
İnşallah olumlu sonuçlar kanser hastalığının O kadar acıdan sonra birde böyle kalıntı bırakması ne acıBenim henüz daha ilaçların 8. Günü bugün yarın kontrolüm var östrojen düşük geliyor kanda Dr yarın bakıp karar verecek opu tarihine veya yine düşükse iptal olabilir tedavi dedi hayırlısı bakalım. İnşallah haber veririm canım
Ayyy inşallah yaaaBeybi çıkarmaz o kadar bir değer çok oldu biz catlatmayi olalı hamilesin ya keyfini çıkar işte hadi
İlk üç gün ben de dinlenmiştim sonra başladım bugün tam gün ders, bahçe nöbeti ve Veli toplantısı bir araya gelince çok yüklenmiş oldum sanırım. İnşallah yorulmalar olumsuz etki etmiyordur. Ağrılara da razıyız yeter ki olumlu sonuçlansın hepimiz için inşallahBen bu hafta rapor aldım o yüzden doktorlar gerek görmese de hem korona sebebiyle tutunma aşamasında yakalanmak istemedim hem de ilk hafta dinlenmek istedim ben de öğretmenim .ben sadece vajinal progestan alıyorum bir de estroferm ve vitamin
Korkuyorum açıkçası ilk günler yaparım diyordum ama sanırım pazartesi esim ise gittiginde kan verip akşamına ona sürpriz yaparım hamileysem değilsem de o işten gelene kadar ağlayıp ağlayıp konuyu kapatırım diye düşünüyorumAyyy inşallah yaaasen ne zaman yapacaksın test gününü bekleyecek misin?
Ben de göbekten progestan ve oksapar dışında vajinal progestan, estrofem, ocean mummy kullanıyorum. İğneler daha çok etkiliyordur diye düşünerek öyle yazmıştım.Ben bu hafta rapor aldım o yüzden doktorlar gerek görmese de hem korona sebebiyle tutunma aşamasında yakalanmak istemedim hem de ilk hafta dinlenmek istedim ben de öğretmenim .ben sadece vajinal progestan alıyorum bir de estroferm ve vitamin
Benim de salı test günüm 1 yani. Kötüyü çağırma inanıyorum pozitif ikimizinde. Allah'ın izniyle bebişlerimiz olacakKorkuyorum açıkçası ilk günler yaparım diyordum ama sanırım pazartesi esim ise gittiginde kan verip akşamına ona sürpriz yaparım hamileysem değilsem de o işten gelene kadar ağlayıp ağlayıp konuyu kapatırım diye düşünüyorumnormalde test günüm Salı
Benim hiç kanda takip etmediler öyle transfer oldum böyle okuyunca öğreniyorumBenim henüz daha ilaçların 8. Günü bugün yarın kontrolüm var östrojen düşük geliyor kanda Dr yarın bakıp karar verecek opu tarihine veya yine düşükse iptal olabilir tedavi dedi hayırlısı bakalım. İnşallah haber veririm canım
Endometriozis maalesef. Çikolata kistim var. Planladığımızdan çok fazla tuttu ya. Aralıkta görüşmüştüm fiyat için Ocak ayında başladım herşeye 5000lira koymuşlardı resmen. 15000 civarı tedavi parası ve öncesinde muayene ve kan tahlili parası alıp ücretten düşmemişlerdi. O da 1500civarı tutmuştu ilk gün. İlaçlar, gel gitler (Urfa’dan gidiyorum) dondurma parası, rahim dinlendirme parası(bu çok saçma gelmişti) derken 30bine çıktı sanırım. İlk günlerde tek tek yazıyordum sonrasında bıraktık hesaplamayı daAyyy hayırlısıyla güzel haberler al canım Zeki hoca iyi ve ilgili bir doktor ona güveniyorumNe kadar tuttu toplamda canım sorun neydi sizde
Bir şey olmaz diye düşünüyorum benim doktorum da normal hayatına devam et dedi ama ben pzartwsi boş günümde transfer olmuştum 4 gün raporla haftayı kapatmak mantıklı geldi cuma çünkü 9 saat dersim ve okula gidersem o güne nöbet koyardı muhakkak .Yoksa çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hem vakit daha çabuk geçer ben de haftaya başlayacağımİlk üç gün ben de dinlenmiştim sonra başladım bugün tam gün ders, bahçe nöbeti ve Veli toplantısı bir araya gelince çok yüklenmiş oldum sanırım. İnşallah yorulmalar olumsuz etki etmiyordur. Ağrılara da razıyız yeter ki olumlu sonuçlansın hepimiz için inşallah
Ağzın bal yesinBenim de salı test günüm 1 yani. Kötüyü çağırma inanıyorum pozitif ikimizinde. Allah'ın izniyle bebişlerimiz olacak
Pes peşe ne güzel haberler bunlar ya şuan kalbim patlayabilirKızlar dayanamadım kan verdim bu akşam transferin 8.günü bugün 2tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Değer 113 çıktı
Maşallah değeriniz çok güzelKızlar dayanamadım kan verdim bu akşam transferin 8.günü bugün 2tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Değer 113 çıktı
Amin ayy hala meraklıyım acaba iki bebekte tutundumu yoksa birimiPes peşe ne güzel haberler bunlar ya şuan kalbim patlayabilirAllah'ım kucağınıza almayı da nasip etsin
Amin inşallah teşekkür edelim bakalım 2bebişmi tek miMaşallah değeriniz çok güzelhayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.
8. Güne göre yüksek bir değer bence her ikisi de sizinle ama hamile arkadaşlar yesillendirir birazdan inşallah öyledir de insan vazgeçemiyor çünkü bir diğeerinden deAmin ayy hala meraklıyım acaba iki bebekte tutundumu yoksa birimi
Evet zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor o konuda haklısınız. Evde gün bitmiyor gibi oluyor.Bir şey olmaz diye düşünüyorum benim doktorum da normal hayatına devam et dedi ama ben pzartwsi boş günümde transfer olmuştum 4 gün raporla haftayı kapatmak mantıklı geldi cuma çünkü 9 saat dersim ve okula gidersem o güne nöbet koyardı muhakkak .Yoksa çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hem vakit daha çabuk geçer ben de haftaya başlayacağım
Ooo çıksaydı idrarda bugün bende çıkardı imkansız. Artık hamile olduğunu idrak et
Test mi yaptın ? İdrar testi için çok erken kuzum sen benden betersinOoo çıksaydı idrarda bugün bende çıkardı imkansız. Artık hamile olduğunu idrak et
Harika bir haber, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahKızlar dayanamadım kan verdim bu akşam transferin 8.günü bugün 2tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Değer 113 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?