Ben yola çıkınca azar azar içtim oraya varınca da küçük peti bitirdim. Yanıma yedekte almıştım. Ne kadar bekleteceklerine göre kendimi ayarladım. İlk olduğum zaman kabus gibiydi. İkinciyi böyle yaptım çokta rahat oldu
Amiiin inşallah, geride embriyo kalınca yine bi umudu oluyo insanın. Öbür türlü sil baştanÜzülmeyin benim de çok embriyom var diye seviniyorum. İki kez negatifte 4 güzel embriyom gitti, üçüncü denemede iki tane koydular yine kaç tanesi tutundu bilmiyorumgeriye üç kaldı, Allah kalanlari da aratmasın inşallah
Canım bu embriyoların hepsini birden dondurmuyorlar mı?çözününce kalanlar nasıl oluyor?benim de 5 embriyom donduruldu 2 si ayrı donduruldu transfer edilecek diye.kalan 3 ü bir donduruldu.embriyologla görüştüm hepsini birden çözücez 2 tanesini transfer edicez dedi.kalan 1 nolacak donduruluyor mu dedim.birkaç işlem yapıyoruz yaşıyorsa donduruyoruz ama çözüp dondurmayı çok önermiyoruz dedi.senin peşpeşe dondurulanları nasıl yaptılar acaba ayrı ayrı mı dondurmuşlardı acaba hepsini.genelde hepsini bir donduruyorlar yer sıkıntısındanÜzülmeyin benim de çok embriyom var diye seviniyorum. İki kez negatifte 4 güzel embriyom gitti, üçüncü denemede iki tane koydular yine kaç tanesi tutundu bilmiyorumgeriye üç kaldı, Allah kalanlari da aratmasın inşallah
Anladım canım lekelenme normal zaten aşırı bir kan olmadığı sürece ama takibi takip edilmesi gerekiyor.valla ben bugün 5. Günde çıkmayacağını bilerek yaptım aslında o yüzden sıkıntı yok görsem bile kanda yükseliş görmeden emin olamam artık. Aynen doğru diyorsun yazık günah pahalı onlar. Zaten çıkan her türlü çıkıyor :)Pazar akşamı sadece pembelik olarak gördüm. Sonra giderek belirginleşti ama dün lekelenmem oldu. O yüzden emim değilim. Geçen transfer kimyasal olmustu, tedirginim. 7-8. Güne kadar görmemeniz normal bence. 5. Gün 5 günlük embriyo için yumurtlamadan sonra 10. Güne denk geliyor ve görünmemesi normal. 7. Gün isterseniz tekrar yapın ama yapmamak daha iyi çünkü sonra da yükseldi mi stresi oluyor. Ben trendyoldan tekli laboquick marka bir sürü test almıştım onla yapıyorum. Prediktör early e eskiden o kadar para verdiğime yanıyorum acıkcası :/
Benimki 2-2-3 şeklinde dondurulmuş. 3. ne oluyor bilmiyorumCanım bu embriyoların hepsini birden dondurmuyorlar mı?çözününce kalanlar nasıl oluyor?benim de 5 embriyom donduruldu 2 si ayrı donduruldu transfer edilecek diye.kalan 3 ü bir donduruldu.embriyologla görüştüm hepsini birden çözücez 2 tanesini transfer edicez dedi.kalan 1 nolacak donduruluyor mu dedim.birkaç işlem yapıyoruz yaşıyorsa donduruyoruz ama çözüp dondurmayı çok önermiyoruz dedi.senin peşpeşe dondurulanları nasıl yaptılar acaba ayrı ayrı mı dondurmuşlardı acaba hepsini.genelde hepsini bir donduruyorlar yer sıkıntısından
Canım doktor bana da hitereskopi dedi 3 sonra gidicem tekrarBenim ikinci denemem olacak. İlki aralık ayında 2 kaliteli embriyo ile tutmadı. Bu kez histereskopi yapıldı dondulmuş 2 kaliteli embriyom transfer edilecek. Umarım son olurYarından sonra geriye 3 embriyom kalıyor
Vücuttan sıvının atilma süresi yaklaşık 30 dakikadır yanınızda suyunuzu hazır bulundurun bence giriş yapınca işleme hszirlanirken bile içmeye baslasaniz mutlaka işleme sıkısık giriyorsunuz.Mutlaka sürgü isteyin bir saat o şekilde yatamazsiniz yatakta şimdiden kolaylık diliyorumBen de öyle yanıma alayım yavaştan da yola çıkmadan içmeye başlarım
Negatif sonuçtan sonra mı söyledi? Genelde rahimde bir sorun var mı diye 2. den önce önlem amaçlı hem de tutunmayı arttırdığı için çizik atma işlemi yapılıyor. Benim ocakta yapıldı, sonraki adetle başladık tekrarCanım doktor bana da hitereskopi dedi 3 sonra gidicem tekrar
Evet bugün negatif aldım bide böyle deneyelim dedi hocaNegatif sonuçtan sonra mı söyledi? Genelde rahimde bir sorun var mı diye 2. den önce önlem amaçlı hem de tutunmayı arttırdığı için çizik atma işlemi yapılıyor. Benim ocakta yapıldı, sonraki adetle başladık tekrar
Hayırlısı olsun, umarım ikinci denemelerimizde kucağımıza almak nasip olurEvet bugün negatif aldım bide böyle deneyelim dedi hoca
Çok acı Allah kimseye yaşatmasın birde annemler üzülmesin diye acımı Bile yaşayamadım kalbim çok kırıkHayırlısı olsun, umarım ikinci denemelerimizde kucağımıza almak nasip olur
AmiinÇok acı Allah kimseye yaşatmasın birde annemler üzülmesin diye acımı Bile yaşayamadım kalbim çok kırık
Benim herkes kadar ilaç kaynaklı hissettiklerim vardı fakat 6.günden itibaren dayanılmaz bir bel ağrısı çekmeye başladım. Öğretmenim, bugün ağlayarak gelecektim okuldan.(7.günüm) Göbekten progestan ve oksapar kullanıyorum bunlar yapar mı bilmiyorum.Bende belirtisizlik var işte sıkıntı oaşırı nötr vücudum çok saçma ruhen ve bedenen tamamen çıkmış gibiyim süreçten. Yani en azından ilaçlar kaynaklı gaz vs problemim vardı o bile yok bugün. Aşırı duyarsızım onu soruyorum. Yani bitmişmiydi normalde 6. günde ilaç etkileri vs.
Belki de kendi kendine olacakbiz yaklaşık 2 yık önce evlendik eşim 10 yıl önce kanser tedavisi gördüğü için spermelerimi dondurmuş. Bu yıl tedaviye başladığımızda spermleri çok iyi kalite çıktı taze spermelerle tüp bebek tedavisine başladık. Bugün negatif sonucu aldık. 2 tane dondurulmuş embriyom kaldı. 3 yada 4 ay kendiniz deneyin hiç bi problem yok iki tarafta da dedi doktor eğer olmazsa hitereskopi yapıp tekrar transferi tavsiye etti
Benim eşimin durumundan dolayı zaten herkes biliyorduAmiinBiz kimseye söylemedik, eşimle ikimiz dışında ne ailelerimiz ne arkadaşlarımız. Gizli kapaklı biraz zor oluyor ama en azından kafamız rahat
İnşallah öyle olur burada umutsuzluk aşılamak istemiyorum sonucunu bekleyen bi çok arkadaşımız var inşallah Allah isteyen herkese nasip ederBelki de kendi kendine olacak
Aiiyyy sizin transfer yarınmışYarın 14.30 transfer saatim, çok heyecanlıyım. Girmeden ne kadar süre önce su içmeye başladınız ve ne kadar içtiniz? O transferde sıkışık olma durumu bu süreçteki en zor şey benim için
Herkes bi şekilde stres yükünü azaltmak ya da fikir sahibi olabilmek için burda. Bu sürecin bir parçası bu da. Küçücük bir bilgiyle ya da bir güzel sözle motive edebiliyorsam ben şahsım adına mutlu olurumİnşallah öyle olur burada umutsuzluk aşılamak istemiyorum sonucunu bekleyen bi çok arkadaşımız var inşallah Allah isteyen herkese nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?