ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Ben de Diyarbakır da tedavi gördüm sonucumu bekliyorum. Ben memnun kaldım genel anlamda siz de İnşallah güzel süreç geçirirsiniz.

Ben bu hafta rapor aldım o yüzden doktorlar gerek görmese de hem korona sebebiyle tutunma aşamasında yakalanmak istemedim hem de ilk hafta dinlenmek istedim ben de öğretmenim .ben sadece vajinal progestan alıyorum bir de estroferm ve vitamin

Evet malesef öyle ama annem ablam o kadar çok ağladı ki ben içime atmak zorunda kaldım işyerinden dışarı attım kendimi çok güleç pozitif bi insanım ama benimde kaldıramadığım acılar varmış öğrendim ama yine de inanıyorum bi gün bende anne olucam vardır bunda da bi hayır

Evet hepimiz sadece doğru zmnı bekliyoruz yürekten inanıyorum

Biz zaten evdelenmeden ancak tüp bebekle anne baba olacağımızı biliyorduk eşimin ailesi ve benim annemle ablam da biliyordu ama bilmeseler çok daha iyi olurmuş :))

Biz zaten evdelenmeden ancak tüp bebekle anne baba olacağımızı biliyorduk eşimin ailesi ve benim annemle ablam da biliyordu ama bilmeseler çok daha iyi olurmuş :))
Aynı durumdayız canım. Benim eşimde 20 yil önce 10 yaşında kanser tedavisi görmüş ve tabi o yaşta sperm dondurma da yapılamamış bizde biliyorduk evlendigimiz zaman belki de hiç anne baba olamama ihtimalimizi. 1.5 yıl tedavinin ardından tüp bebeğe başladık. İnşallah rabbim bizlere de o duyguyu yaşatsın

Canım benim sonucunu yaz bana mutlaka olur mu inşallah güzel haberlerle gelirsin

Ben de Diyarbakır da tedavi gördüm sonucumu bekliyorum. Ben memnun kaldım genel anlamda siz de İnşallah güzel süreç geçirirsiniz.
Ayyy hayırlısıyla güzel haberler al canım Zeki hoca iyi ve ilgili bir doktor ona güveniyorum Ne kadar tuttu toplamda canım sorun neydi sizde

Canım benim sonucunu yaz bana mutlaka olur mu inşallah güzel haberlerle gelirsin
Benim henüz daha ilaçların 8. Günü bugün yarın kontrolüm var östrojen düşük geliyor kanda Dr yarın bakıp karar verecek opu tarihine veya yine düşükse iptal olabilir tedavi dedi hayırlısı bakalım. İnşallah haber veririm canım

Bilmiyorum ki embriyo çok güzeldi ama olmadı bidahakini bu şekilde deneyim dedi
Anladım.benim de ilk gebeliğim dış gebelikti sonra kendim hamile kaldım çocuğum oldu çok şükür. arkasından kimyasal gebelik yaşadım.aşılama tutmadı şimdi tüp bebek deniyoruz.daha önce gittiğim doktorlar farklı olduğu için doktorum rahmini de görelim emin olalım öncesinde histeroskopi yapalım istersen hem de olasılığı yüzde 10 artırıyor dedi.tercihi bana bıraktı bende gerek görmedim çünkü önceki doktorum hiçbir sıkıntım olmadığını söylemişti.transferi öteki ay yapacak eğer tutmazsa ozaman histeroskopi yaptırırım dedim.benim rahimde sıkıntım yok biliyorum olsa olsa tüpte vardır dış gebelik hasar bırakmış olabilir dicem ama arkasından normal yollardan çocuğum oldu.birde bende yaş faktörü var yumurtalar kendiliğinden büyümüyor artık yeterince sanırım o yüzden olmuyor

S Sntr Biz bir eczaneyi arayıp sorduk ilaç işin gonapeptyle hcg testinde pozitif vermez dedi. Ama şimdide kafama şey takıldı opu zamanı yani 12 gün önce çatlatma iğnesi olduk ya hani o bu kadar yüksek çıkar mı acaba kanda kafamda deli sorular

Beybi çıkarmaz o kadar bir değer çok oldu biz catlatmayi olalı hamilesin ya keyfini çıkar işte hadi

6500 lira dedi ayrıca bide 350 lira bi tahlil varmış toplam 6850 dondurulmuş embriyo 5650 dondurmaya da 3000 almışlardı
Bende sırf bu fiyatlar yüzünden önce denemek istedim.bana da normalde 9000 ama tüp bebek hastalarına 6000 küsür dediler.transfer ücreti zaten 7000.şaka gibi bi rakam

Bende sırf bu fiyatlar yüzünden önce denemek istedim.bana da normalde 9000 ama tüp bebek hastalarına 6000 küsür dediler.transfer ücreti zaten 7000.şaka gibi bi rakam
Bende şok oldum bugün bana dondurun daha uyguna gelcek olmazsa dediler ama nerdeyse aynı oluyor bide bana eğer için rahat etmezse genetik taramaya yollayalım embriyoları dedi onunda tanesi 4050 liraymış mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…