ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Umarım canim benim

Yarın 14.30 transfer saatim, çok heyecanlıyım. Girmeden ne kadar süre önce su içmeye başladınız ve ne kadar içtiniz? O transferde sıkışık olma durumu bu süreçteki en zor şey benim için
Ben yola çıkınca azar azar içtim oraya varınca da küçük peti bitirdim. Yanıma yedekte almıştım. Ne kadar bekleteceklerine göre kendimi ayarladım. İlk olduğum zaman kabus gibiydi. İkinciyi böyle yaptım çokta rahat oldu

Benim ikinci denemem olacak. İlki aralık ayında 2 kaliteli embriyo ile tutmadı. Bu kez histereskopi yapıldı dondulmuş 2 kaliteli embriyom transfer edilecek. Umarım son olur Yarından sonra geriye 3 embriyom kalıyor
İnşallah bu sefer bebişleriniz sıkı sıkı tutunur size

Benim ikinci denemem olacak. İlki aralık ayında 2 kaliteli embriyo ile tutmadı. Bu kez histereskopi yapıldı dondulmuş 2 kaliteli embriyom transfer edilecek. Umarım son olur Yarından sonra geriye 3 embriyom kalıyor
Kaçıncı gün embriyosuydu maşallah sayısı gayet iyiymiş

Ben evden tamamen idrarımı boşaltıp çıktım çabuk geliyor hemen diye sonra bir saat kala sadece bir 500 ml içtim bi kadın çok sıkışmıştı önce onu aldılar o ara iki tur attım zaten soğuk ameliyathane hemen sıkıştım hem rahat ol hem çişini yapma çok zor bir durumdu.Doktor diyor ki rahat olun dedim olamam olursam farklı şeyler olabilir .Sonra içimden böyle telkin verdim biraz rahatlamaya çalıştım oldu bitti dayanamam sanmıştım bez teklif ettiler yoo dedim yapamam bez yine de koyalım dedi ama ben 50 dk falan yattım dayandım hemşire gelip kaldırmasa daha iki saat dururdum İnan insanın geri kaçıyor idrarı embriyoya bi şey olmasın diye sonra tuvalette yap yap bitmedi

Üzülmeyin benim de çok embriyom var diye seviniyorum. İki kez negatifte 4 güzel embriyom gitti, üçüncü denemede iki tane koydular yine kaç tanesi tutundu bilmiyorum geriye üç kaldı, Allah kalanlari da aratmasın inşallah

İlkinde bana da rahat ol kasma diyolar karnıma bastırdıkça. Dedim işerim diye korkuyorum Yok canım bişey olmaz diyo doktor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…