- 10 Ocak 2020
- 447
- 336
- 53
- 46
İnşallah sevinciniz bebek haberiyle katlanırSperm sıkıntınız yoksa vazgeçmeyin bize doktor sperm bulamazsak kök hücre tedavisi onla da olmazsa vazgeçeceğiz dedi. Rabbim yüzümüze güldü sperm çıkması bizi sanki çocuğumuz doğmuş gibi sevindirdi
İnşallah hepimizinİnşallah sevinciniz bebek haberiyle katlanır
Herkese hayırlı kandiller bu arada kızlar... rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah...Bizim aramızda daha önce tüp ile pozitif yakalamış olan var mı hiç?
Ben öncekilerde hep göbekten yaptım, bu sefer kalçadan verdi. Böyle yorumları okuyunca iyice korktum ben her gün vurunucam bunuHerkese hayırlı kandiller bu arada kızlar... rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah...
Ben tedavi sırasında covide yakalandım maalesef ama Doktorum tedaviyi iptal etmedi sadece opu da genel değil lokal anestezi oldum, her merkezin kendine göre kuralları var, çoğu yer tedaviyi iptal ediyor..
Progestan iğne konusmussunuz ben 5 ampul oldum, cok yağlı ve ağır bir ilaç olduğundan sonrasında biraz agrı yapabiliyor ama iğne yeri 1 gün içinde normale dönüyor....
Göbekten iğne de de, iğne olan yere bastırmadıgz sürece morarma yapmaz...
Göbekten vurulduğun neydi, gonalf den mı bahsediyorsun?Ben öncekilerde hep göbekten yaptım, bu sefer kalçadan verdi. Böyle yorumları okuyunca iyice korktum ben her gün vurunucam bunu
Haha bu arada yanlış mesajdan alıntı yapıp cevap vermişim, arkadaşlardan birileri covid muhabbeti yapıyordu ona cevap vermek istedim , neyse alıntı değil bence verdiğim bilgi önemliHerkese hayırlı kandiller bu arada kızlar... rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah...
Ben tedavi sırasında covide yakalandım maalesef ama Doktorum tedaviyi iptal etmedi sadece opu da genel değil lokal anestezi oldum, her merkezin kendine göre kuralları var, çoğu yer tedaviyi iptal ediyor..
Progestan iğne konusmussunuz ben 5 ampul oldum, cok yağlı ve ağır bir ilaç olduğundan sonrasında biraz agrı yapabiliyor ama iğne yeri 1 gün içinde normale dönüyor....
Göbekten iğne de de, iğne olan yere bastırmadıgz sürece morarma yapmaz...
Benim progestan göbekten.Göbekten vurulduğun neydi, gonalf den mı bahsediyorsun?
kalçadan vurulan ile göbekle vurulan arasındaki fark etki mi?Göbekten vurulduğun neydi, gonalf den mı bahsediyorsun?
Yok ilkinde progestan dex kullanmıştım göbekten, bir öncekinde prolutex kullanmıştımGöbekten vurulduğun neydi, gonalf den mı bahsediyorsun?
Ben progestanın göbekten de iğnesinin olduğunu sımdı öğrendimkalçadan vurulan ile göbekle vurulan arasındaki fark etki mi?
Valla onu ben de bilmiyorum ama bu sefer özellikle bunu verince daha etkili herhalde diye düşündümkalçadan vurulan ile göbekle vurulan arasındaki fark etki mi?
Aslında doktorum bana prolutex yazdı ama bulması o kadar zor ki progestan dex onun muadiliymiş doktora sordum tamam bunuda kullanabilirsiniz alın dedi.Yok ilkinde progestan dex kullanmıştım göbekten, bir öncekinde prolutex kullanmıştım
Sizin kaçıncı deneme?Valla onu ben de bilmiyorum ama bu sefer özellikle bunu verince daha etkili herhalde diye düşündüm
4. benimSizin kaçıncı deneme?
Pozitif denemeniz oldu mu hiç?4. benim
İnşallahPozitif denemeniz oldu mu hiç?
Umarım bu son denemeniz olur
Hep tek embriyo mu koyuldu?İnşallahhayır olmadı hiç
Benim ilk tedavim çok kötü ilerledi yeni ameliyat olmuştum doktor hemen başlayalım dedi ama olumsuz oldu, o zamanki iki tane 3.gün embriyosuydu. İkinci de 2 tane 5.gün, üçüncüde bir tane 5.gün oldu.Hep tek embriyo mu koyuldu?
Şom ağzımı açmaz olaydı dedin mi doğru söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?