ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

İnşallah sevinciniz bebek haberiyle katlanır

Bizim aramızda daha önce tüp ile pozitif yakalamış olan var mı hiç?
Herkese hayırlı kandiller bu arada kızlar... rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah...

Ben tedavi sırasında covide yakalandım maalesef ama Doktorum tedaviyi iptal etmedi sadece opu da genel değil lokal anestezi oldum, her merkezin kendine göre kuralları var, çoğu yer tedaviyi iptal ediyor..
Progestan iğne konusmussunuz ben 5 ampul oldum, cok yağlı ve ağır bir ilaç olduğundan sonrasında biraz agrı yapabiliyor ama iğne yeri 1 gün içinde normale dönüyor....

Göbekten iğne de de, iğne olan yere bastırmadıgz sürece morarma yapmaz...

Ben öncekilerde hep göbekten yaptım, bu sefer kalçadan verdi. Böyle yorumları okuyunca iyice korktum ben her gün vurunucam bunu

Haha bu arada yanlış mesajdan alıntı yapıp cevap vermişim, arkadaşlardan birileri covid muhabbeti yapıyordu ona cevap vermek istedim , neyse alıntı değil bence verdiğim bilgi önemli

Yok ilkinde progestan dex kullanmıştım göbekten, bir öncekinde prolutex kullanmıştım
Aslında doktorum bana prolutex yazdı ama bulması o kadar zor ki progestan dex onun muadiliymiş doktora sordum tamam bunuda kullanabilirsiniz alın dedi.
Opu sonrasından beri onu kullanıyorum.
Bana kalçadan yaptırılanı vermedi.
Sanırım o daha etkili
Kim hangi ilacı, iğneyi kullanıyorsa o şifa olsun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…