Yaaa deme şu an bişey yok 2,5 saat oldu, hemşire de sağolsun eli hafifmiş hiç acımadı yanmadı. Belki üstüste olunca ağrı yapar hergün vurunacagım çünküProgestan iğnesinin yeri 4-5 saat sonra çok acıyormuş oldumu bişey?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa deme şu an bişey yok 2,5 saat oldu, hemşire de sağolsun eli hafifmiş hiç acımadı yanmadı. Belki üstüste olunca ağrı yapar hergün vurunacagım çünküProgestan iğnesinin yeri 4-5 saat sonra çok acıyormuş oldumu bişey?
Valla benim arkadaş üstüne oturamıyorum diyordu vurulurken acıtmıyormuş ama 4-5 saat sonra çürük gibi ağrıyor hep yüzüstü yatıyorum demişti bu konuyu çok merak ediyorum ya. Gelişmelerden haberdar etYaaa deme şu an bişey yok 2,5 saat oldu, hemşire de sağolsun eli hafifmiş hiç acımadı yanmadı. Belki üstüste olunca ağrı yapar hergün vurunacagım çünkü
Evet bencede. Katılıyorum hatta inan sana transfer den önce de test istemişlerdi dimi?Test sonucuna göre sizde yaptırın riske atma kuzum.
Hayırlısı olsun hakkınızda çok sevindirici bir durum olmuş. Sizinde süreciniz kolay geçsin. İlk defa mı tüp bebek yaptırıyorsnuzSelam kızlar bizde tüp bebek tedavisine başladık.yaklaşık bir buçuk senedir eşim iğne kullandı. Fakat sperm çıkışı yoktu tam tese olacağı gün son kez test verdi veeee ilk spermlerimiz çıktı teseden vazgeçildi Havuzda spermleri biriktirip dondurdular. Bundan sonra benim sürecim başlayacak
Doktorlar neden inatla 5.gune gelmesini istiyorlar bnm topu top 4 tane toplandı zaten aylardır yumurtam olmuyor onlarda 5.gune sıfır kalırsa ne olacak olan bana olacak 3.gun dondurulsun diyorum tutanlar oluyor bundan öncekiler hep5.gun ama tutmadı bunlarda 3.gunlik olsun anlamıyor yaşımda 43 oldu 3.denemem olacak bazen çok kızıyorum doktorlaraHayir bundan sakın korkma 3.gun embriyosu olup tutan cok fazla tanıdığım var. 2.gun olup tutan var 5.gun Aa kalitesi olup tutmayan var .önemli olan embriyonun durumu canimmm bunları düşünme simdi
Hayırlı olsun şimdi onları embriyo haline getirecekler. Sizin tedavi süreciniz ne zamam başlayacak peki?Selam kızlar bizde tüp bebek tedavisine başladık.yaklaşık bir buçuk senedir eşim iğne kullandı. Fakat sperm çıkışı yoktu tam tese olacağı gün son kez test verdi veeee ilk spermlerimiz çıktı teseden vazgeçildi Havuzda spermleri biriktirip dondurdular. Bundan sonra benim sürecim başlayacak
Doktor da dedi zaten bu sefer kalçadan veriyorum iğneleri biraz daha acılı ızdıraplı olacak diye, olsun dedim napalım nelere katlanmadık buna da katlanırızValla benim arkadaş üstüne oturamıyorum diyordu vurulurken acıtmıyormuş ama 4-5 saat sonra çürük gibi ağrıyor hep yüzüstü yatıyorum demişti bu konuyu çok merak ediyorum ya. Gelişmelerden haberdar et
Benim bir önceki denememde sadece 1 yumurtam döllenmişti 3.gün dondururlar diye düşünürken 5.güne bekleticez dediler, o iki gün nasıl geçti ben bilirim zaten 1 tanecik var o da gidecek dedim ama 5.güne geldi ve donduruldu. Bazı doktorlar bu 5.gün konusunda çok ısrarcı gerçektenDoktorlar neden inatla 5.gune gelmesini istiyorlar bnm topu top 4 tane toplandı zaten aylardır yumurtam olmuyor onlarda 5.gune sıfır kalırsa ne olacak olan bana olacak 3.gun dondurulsun diyorum tutanlar oluyor bundan öncekiler hep5.gun ama tutmadı bunlarda 3.gunlik olsun anlamıyor yaşımda 43 oldu 3.denemem olacak bazen çok kızıyorum doktorlara
Vurulurken acımıyor olması daha iyi bence hem iğne hem fitil mi verdiler?Doktor da dedi zaten bu sefer kalçadan veriyorum iğneleri biraz daha acılı ızdıraplı olacak diye, olsun dedim napalım nelere katlanmadık buna da katlanırız
İlk defa evet hep okuyordum araştırıyordum neler yapıldığını ama uygulamalı olarak ilk sizler tecrübelisiniz Geçen ay başlayacaktık covid oldum ertelendi bu ay başlayacağız aksilik olmazsaHayırlısı olsun hakkınızda çok sevindirici bir durum olmuş. Sizinde süreciniz kolay geçsin. İlk defa mı tüp bebek yaptırıyorsnuz
Teşekkür ederim Bu ay başlıyor adetle birlikte sanırım ilaç kullanacağım ilk önceHayırlı olsun şimdi onları embriyo haline getirecekler. Sizin tedavi süreciniz ne zamam başlayacak peki?
Evet yavaş vermek gerekiyormuş ilacı hemşire öyle yaptı. Fitil yok bende canım sadece iğne, iki tane birden vuruyorlar amaVurulurken acımıyor olması daha iyi bence hem iğne hem fitil mi verdiler?
Evet yavaş vermek gerekiyormuş ilacı hemşire öyle yaptı. Fitil yok bende canım sadece iğne, iki tane birden vuruyorlar ama
Evet yumurtalarınızı geliştirecekler sonra toplayacaklar sonra yumurtalarınızla spermleri biraraya getirip embriyo oluşturacaklar sonra da transfer edecekler. Süreç basitTeşekkür ederim Bu ay başlıyor adetle birlikte sanırım ilaç kullanacağım ilk önce
İki tane birden dediğim iki iğne değil canım iki ampul bir arada çekip vuruyor
Haber geldi biraz önce 4 yumurtadan 3udollenmis umarım bu üçü bari iyi gider.Benim bir önceki denememde sadece 1 yumurtam döllenmişti 3.gün dondururlar diye düşünürken 5.güne bekleticez dediler, o iki gün nasıl geçti ben bilirim zaten 1 tanecik var o da gidecek dedim ama 5.güne geldi ve donduruldu. Bazı doktorlar bu 5.gün konusunda çok ısrarcı gerçekten
Içimi rahatlattın candyyy ya iki ayrı iğne sandımİki tane birden dediğim iki iğne değil canım iki ampul bir arada çekip vuruyor
İnşallah canım güzel 5.gün embriyoları olsun 3.ü deHaber geldi biraz önce 4 yumurtadan 3udollenmis umarım bu üçü bari iyi gider.