• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Yaaa deme😧 şu an bişey yok 2,5 saat oldu, hemşire de sağolsun eli hafifmiş hiç acımadı yanmadı. Belki üstüste olunca ağrı yapar hergün vurunacagım çünkü
Valla benim arkadaş üstüne oturamıyorum diyordu🤣🤣🤣 vurulurken acıtmıyormuş ama 4-5 saat sonra çürük gibi ağrıyor hep yüzüstü yatıyorum demişti 🤣 bu konuyu çok merak ediyorum ya. Gelişmelerden haberdar et😁

Selam kızlar bizde tüp bebek tedavisine başladık.yaklaşık bir buçuk senedir eşim iğne kullandı. Fakat sperm çıkışı yoktu tam tese olacağı gün son kez test verdi veeee ilk spermlerimiz çıktı teseden vazgeçildi ☺️☺️☺️ Havuzda spermleri biriktirip dondurdular. Bundan sonra benim sürecim başlayacak

Selam kızlar bizde tüp bebek tedavisine başladık.yaklaşık bir buçuk senedir eşim iğne kullandı. Fakat sperm çıkışı yoktu tam tese olacağı gün son kez test verdi veeee ilk spermlerimiz çıktı teseden vazgeçildi ☺️☺️☺️ Havuzda spermleri biriktirip dondurdular. Bundan sonra benim sürecim başlayacak
Hayırlısı olsun hakkınızda 🌺🌺 çok sevindirici bir durum olmuş. Sizinde süreciniz kolay geçsin. İlk defa mı tüp bebek yaptırıyorsnuz

Hayir bundan sakın korkma 3.gun embriyosu olup tutan cok fazla tanıdığım var. 2.gun olup tutan var 5.gun Aa kalitesi olup tutmayan var .önemli olan embriyonun durumu canimmm bunları düşünme simdi
Doktorlar neden inatla 5.gune gelmesini istiyorlar bnm topu top 4 tane toplandı zaten aylardır yumurtam olmuyor onlarda 5.gune sıfır kalırsa ne olacak olan bana olacak 3.gun dondurulsun diyorum tutanlar oluyor bundan öncekiler hep5.gun ama tutmadı bunlarda 3.gunlik olsun anlamıyor yaşımda 43 oldu 3.denemem olacak bazen çok kızıyorum doktorlara

Hayırlı olsun🤗 şimdi onları embriyo haline getirecekler. Sizin tedavi süreciniz ne zamam başlayacak peki?

Valla benim arkadaş üstüne oturamıyorum diyordu🤣🤣🤣 vurulurken acıtmıyormuş ama 4-5 saat sonra çürük gibi ağrıyor hep yüzüstü yatıyorum demişti 🤣 bu konuyu çok merak ediyorum ya. Gelişmelerden haberdar et😁
Doktor da dedi zaten bu sefer kalçadan veriyorum iğneleri biraz daha acılı ızdıraplı olacak diye, olsun dedim napalım nelere katlanmadık buna da katlanırız🤷🏻‍♀️😃

Doktorlar neden inatla 5.gune gelmesini istiyorlar bnm topu top 4 tane toplandı zaten aylardır yumurtam olmuyor onlarda 5.gune sıfır kalırsa ne olacak olan bana olacak 3.gun dondurulsun diyorum tutanlar oluyor bundan öncekiler hep5.gun ama tutmadı bunlarda 3.gunlik olsun anlamıyor yaşımda 43 oldu 3.denemem olacak bazen çok kızıyorum doktorlara
Benim bir önceki denememde sadece 1 yumurtam döllenmişti 3.gün dondururlar diye düşünürken 5.güne bekleticez dediler, o iki gün nasıl geçti ben bilirim zaten 1 tanecik var o da gidecek dedim ama 5.güne geldi ve donduruldu. Bazı doktorlar bu 5.gün konusunda çok ısrarcı gerçekten🤷🏻‍♀️

Hayırlısı olsun hakkınızda 🌺🌺 çok sevindirici bir durum olmuş. Sizinde süreciniz kolay geçsin. İlk defa mı tüp bebek yaptırıyorsnuz
İlk defa evet hep okuyordum araştırıyordum neler yapıldığını ama uygulamalı olarak ilk sizler tecrübelisiniz ☺️ Geçen ay başlayacaktık covid oldum ertelendi bu ay başlayacağız aksilik olmazsa

Teşekkür ederim ☺️Bu ay başlıyor adetle birlikte sanırım ilaç kullanacağım ilk önce
Evet yumurtalarınızı geliştirecekler sonra toplayacaklar sonra yumurtalarınızla spermleri biraraya getirip embriyo oluşturacaklar sonra da transfer edecekler. Süreç basit 🤗

Benim bir önceki denememde sadece 1 yumurtam döllenmişti 3.gün dondururlar diye düşünürken 5.güne bekleticez dediler, o iki gün nasıl geçti ben bilirim zaten 1 tanecik var o da gidecek dedim ama 5.güne geldi ve donduruldu. Bazı doktorlar bu 5.gün konusunda çok ısrarcı gerçekten🤷🏻‍♀️
Haber geldi biraz önce 4 yumurtadan 3udollenmis umarım bu üçü bari iyi gider.

Bende doktor görüşmesinden geldim şimdi 3 gün gonal f yapmıştım yumurtalar yavaş gelişiyor sanırım. Cetrotide (çatlatma önceyici) bir de menopur verdi( farklı bir hormon) tek seferde 3 iğne olacağım gözüm korktu açıkçası

Back