• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Benim gidip geldi hep aslinda bazi gunler iyi oluyordum bazen cok gaz oluyordu, kasik agrisini son gunlere dogru ozellikle sabah yasadim, ama evet vucut ilaclara alisiyor bence de tepkiler hafifliyor, yalniz ben cok usuyen biriyim atesler basmaya basladi o da sanirim progestandan. Bir yere gitmek yok oyle kolay gidemezsiniz 😂
Aaaa evet bak normalde üşürüm ben çok ama ateş basıyor🙏 ay şükür Allah'ıma ilaçtanda olsa bir belirtim varmış😄😄

Ya dün çok olumlu ve umutluydum ama bugün aşırı nötr oldum. İlaçların bile etkisi gitti ne gaz ne gerginlik akıntı hiç bişey yok. Aşırı bir sakinlik var vücudumda. Tutmadı mı acaba diyorum 😥
Bende aynı şeyi diyorum ama bugün daha 5. gün çok erken diyorum ay bilmiyorum ya

Günaydın kızlar, sabah uyandığımda boyun tutulması ile uyandım arada kramp gibi bir şey oluyor boynumda. çok kötü sıcak su torbası falan koyuyorum ama çok rahatsız ediyor beni ilaç vs de alamıyoruz rabbim yardım etsin bu zorlu süreçte bizlere. birde sabah dayanamadım test yaptım biliyorum çıkmaz çok erken ama dayanamadım 5. gün de çıkanları görünce dedim bi ihtimal ama yoook😂😂

Günaydın kızlar, sabah uyandığımda boyun tutulması ile uyandım arada kramp gibi bir şey oluyor boynumda. çok kötü sıcak su torbası falan koyuyorum ama çok rahatsız ediyor beni ilaç vs de alamıyoruz rabbim yardım etsin bu zorlu süreçte bizlere. birde sabah dayanamadım test yaptım biliyorum çıkmaz çok erken ama dayanamadım 5. gün de çıkanları görünce dedim bi ihtimal ama yoook😂😂
Çok geçmiş olsun, gerçekten çok zor süreçlermiş. Allah herkesin yardımcısı olsun. 5. gün çok erken zaten geçen sefer 9. gün yapmıştım ama dayanabilirsem bu kez bir gün daha beklicem 😃

Çok geçmiş olsun, gerçekten çok zor süreçlermiş. Allah herkesin yardımcısı olsun. 5. gün çok erken zaten geçen sefer 9. gün yapmıştım ama dayanabilirsem bu kez bir gün daha beklicem 😃
ben de erken olduğunu biliyorum ama bile bile yaptım çünkü burda gördüm yani dedim bi ihtimal ama nerde bende o şansss😂 neyse daha 5 tane var elimde 2 güne bir bakıcam ki zaten benim için orda çıkması önemli değil kan önemli daha önce idrarda çok gördüm ama sonu gelmedi. bu sefer sonu gelir inşallah

Parol içebilirsiniz .Sürekli ağrı kesici kullanan biri değilseniz işe yarıyor çok geçmiş olsun 💐 sıcak havlu ve masaj yapsa biri iyi gelir

Seninki tutunmuştur Allah'ın izniyle😍 5. gün blastları 48 saat içinde tutunuyor diye biliyorum araştırmalarımdan yanlış anlamadıysam eğer.
Evet öyleymiş ama benim 5. Gün embriyosuydu değer biraz düşük çıkınca bazen geç tutunma olabiliyor dedi dün hemşire, sağlam tutunsun da canı ne zaman istiyorsa 😂 eşim de diyor ki belki yer bakmıştır kendine 🙈😂

Hiç sıkma canını benim de çıkmamıştı hatta 7. Gün kanda 5 çıktı ama 9. Gün 25 çıktı bu şekilde artarsa inş tutundu 😍

Çok geçmiş olsun 🌸🌸
🙈🙈🙈 nasıl cesaret edip yaptın testi 🤣🤣

Dün bir şey öğrendim, burda da çok konuşulduğu için yazmak istedim. Progestan iğne taze transferlerde verilmiyormuş genelde, progesteron değeri de etkiliyordur illaki.

Dün bir şey öğrendim, burda da çok konuşulduğu için yazmak istedim. Progestan iğne taze transferlerde verilmiyormuş genelde, progesteron değeri de etkiliyordur illaki.
Bana taze transferim de günde iki doz progestan iğne verilmişti🙈 benim bugün sol kasığımda inanılmaz bir ağrı var dokunamıyorum çok korkuyorum

Back