ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Hadi inşallah güzel haberler alırsın bize de mujde verirsin dualarim seninle

İnşallah bebeegin seninledir Moralini yüksek tut lütfen Allah'ım dualarimizi kabul etsin insallah

Hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin

Bende bugün uyuyamaadım, aslında negatif olduğuna da eminim ama işte bir mucize bekliyo insan, birazdan kan testi vermeye gideceğim sonucu paylaşırım sizinleee

İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz, dualarımız sizinle

Merhabalar ne yaptınız inşallah sonucunuz pozitiftir sizinle aynı gündü transferlerimiz benim iki gün önce 4.91 di bugün 15.11 çıktı

Kızlar pazartesi 7. gündü 5 çıkmıştı, bugün 25 çıktı hemşire iyi dedi Cuma tekrar istedi, ilaçlar devam, biraz rahatladım sanki, inş hepimizinki tutunur.

Kızlar pazartesi 7. gündü 5 çıkmıştı, bugün 25 çıktı hemşire iyi dedi Cuma tekrar istedi, ilaçlar devam, biraz rahatladım sanki, inş hepimizinki tutunur.
İnşallah , hayırlısıyla güzel devam eder sizinle durumlarımız çok benziyor inşallah birlikte güzel sonuçlar alırız

İdrar testinde pozitif gören arkadaşlar akıntınız var mı?

Merhaba ben de 17şubatta transfer oldum. Mide bulantısı yaşıyorum sadece o da ilaçlardandır muhtemelen.

Benimde bugün 6.günüm transfer sonrası kabızlık başladı. Zorladımda biraz çok kötü hissediyorum kendimi yanlış birşey mi yaptım diye

Benimde bugün 6.günüm transfer sonrası kabızlık başladı. Zorladımda biraz çok kötü hissediyorum kendimi yanlış birşey mi yaptım diye
Doktor bana günde bir kase evde mayanlanmış yoğurt ye sade soda iç kabızlık oluşabilir dedi yaptım ve hiç kabız olmadım şimdiye kadar. Dikkat et yeyip içtiklerine bu dönemde

Şuclama kendini hepimizde oluyor fakat takviye bir takım şeylerle düzeltmeye çalışıyoruz biraz hareket etmenin çok büyük faydası var evde kefir vs varsa için bagirsaklariniz rahatlasın

Canım bende dün çok zorlandım diğer türlü çıkmam imkansızdı.. duphalac şurup aldım o rahatlattı ama bende kendimi kötü hissettim rabbim yardım etsin inşallah bir şey olmayacak. birde sizin baya olmuş benim 3. günümdü

Öyle demeyin sonra yükselende çok var İnşallah tutunmuştur sizin bebişinizde benim diğerlerinde hep 1 di sizin bir pırıldı var yinede evet çift embriyo bilmiyorum ikiz mi çok mu yüksek meraktayım bende.
Hayırlı olsun. Kese görmeye ne zaman çağırdılar?

Bende yediğime içtiğime dikkat ettim. Yoğurt kefir tüketiyorum sanırım ilaçlar etkiledi. İnşallah yavrularımıza birşey olmaz test günüme de az kaldı ondan panikledim sağolun rahatladım biraz

Bana 12. Günde 10 gün sonrası için n randevu alabilirsiniz dediler
Yok benim dondurulmuş 5.gün 2embriyo transfer edildi belkide ondan bu şekilde randevu verildi. Acaba ikiz gebelikle tekil gebeliğin arasında farklılık varmı kese görmedi aynı zamanda mı görünüyor yoksa farklılık varmı benim 1.transferim 5.gün tek embriyoydu 4hafta4günlükken keseyi gördü doktorum

Doktorlarınızın transfer sonrası beslenme önerileri var mı kızlar? Yani şunu şunu mutlaka ye dedikleri. Avokado ve kabak çekirdeği çok önerilen besinler gördüğüm kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…