- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Kalçadan yapılan mı bende şimdi konuştum hemşiremle. Bana 3 tane demişlerdi ama devam edecekmişim test gününe kadar bitiyor diye seviniyordum bendeBen test gününe kadar devam edeceğim o iğneye ya zaten kabız yapan da o hem zehirim hem panzehirim
yok benim ki karından canım :) hep aynı saatte yapıyorsun di mi?Kalçadan yapılan mı bende şimdi konuştum hemşiremle. Bana 3 tane demişlerdi ama devam edecekmişim test gününe kadar bitiyor diye seviniyordum bende
Ay benim dün yaptirdim bitti kurtuldum cok sukur eşim vuruyordu evden gidince birinden rica ettim vurdurdum artıkProgestan bugünü yapınca 1 tane kalacak bitecek inşallah
Aa bana o beşten sonra vurulma dedi popo haritaya döndüKalçadan yapılan mı bende şimdi konuştum hemşiremle. Bana 3 tane demişlerdi ama devam edecekmişim test gününe kadar bitiyor diye seviniyordum bende
Benim gün aşırı kalçadan iğnem göbekten yok kuzum. Göbekten sadece oksapar yapıyorum. Oda berbat bir iğne acıtıyor ama yapacak bişey yok. Kafama takılan Transfer günü bu 3 tane bitince başka yapılmayacak denmişti bugün değiştirdiler yapılacak dediler anlamadım. Kendi hemşiremle görüşemedim içim rahat etmedi tekrar öğrenicem daha sonra. Oksaparı aynı saatte yapıyorum evet. Bu arada bende kabızlık olmamasının sebebi göbekten iğne progestan almıyor olmam sanırım. Herkes kullanıyor bende niye yok çözemedim. Kafam çorba gibi oldu yemin ederimyok benim ki karından canım :) hep aynı saatte yapıyorsun di mi?
Ya şimdi İnci hemşireyle konuştum devam edilecek dedi ama transfer günü Gökşin bunlar bitince başka yok demişti kafam karıştı. Senin göbekten varmı progestanın.Ay benim dün yaptirdim bitti kurtuldum cok sukur eşim vuruyordu evden gidince birinden rica ettim vurdurdum artık
Bugün benimde transfer günü hariç 6 ıncı günüm sün dayanamadım idrar testi yaptım yani 5.günde bak böyle çıktıKızlar bugun transfer gunu hariç 5.günüm. belirtim felan yok cok stresleniyorum artık
Hamilelik belirtisi de olur ishal. Ilk hamile kaldigimda oyle ogrendim kostur kosturYa çok korkuyorum ben normalde hiş bu tarz sıkıntılar yaşamam yıllar sonra ilkkez oldum desem yeri var. Dışarı da çıkmıyorum eşimden de uzak duruyorum. Aklıma direk corona geldi inşallah öyle değildir
hmm anladım canım her hastanın farklı her doktorun tarzı farklı bende anlamadım bende de mesela kan sulandırıcı yok sadece progestan ve folic asit verdi o kadar..sen kendi dktorun yada hemşirene bir sor bakalım yine için rahat etsin.herkesin tedavisi farklı doktoruna güveneceksin bu süreçte başka bir şey gelmiyor elimizden.kiminde olan ilaç kiminde yok.doktorun sana uygun tedaviyi vermiştir allahın izni ile..hayırlı haberlerimizi beraber alacağızBenim gün aşırı kalçadan iğnem göbekten yok kuzum. Göbekten sadece oksapar yapıyorum. Oda berbat bir iğne acıtıyor ama yapacak bişey yok. Kafama takılan Transfer günü bu 3 tane bitince başka yapılmayacak denmişti bugün değiştirdiler yapılacak dediler anlamadım. Kendi hemşiremle görüşemedim içim rahat etmedi tekrar öğrenicem daha sonra. Oksaparı aynı saatte yapıyorum evet. Bu arada bende kabızlık olmamasının sebebi göbekten iğne progestan almıyor olmam sanırım. Herkes kullanıyor bende niye yok çözemedim. Kafam çorba gibi oldu yemin ederim
ee var bariz maşallahBugün benimde transfer günü hariç 6 ıncı günüm sün dayanamadım idrar testi yaptım yani 5.günde bak böyle çıktı
Erken gebelik testimi bide ilk idrarmı acabaBugün benimde transfer günü hariç 6 ıncı günüm sün dayanamadım idrar testi yaptım yani 5.günde bak böyle çıktı
Erken gebelik test evet sabah ilk idrarla yaptım. Ama tabi bende 5.gün embriyosundan 2adet transfer edildiErken gebelik testimi bide ilk idrarmı acaba
Ya senin o mesajı yazan parmaklarına kurbanHamilelik belirtisi de olur ishal. Ilk hamile kaldigimda oyle ogrendim kostur kosturgerci sonrasi devam etmedi ama o baska konu tabi ki .
Amin canım benim amin. Ya iyiki yazmışım şu topiğin altına sizlere denk gelmişim. Yoksa kafayı yerdim ben evde bir başıma.hmm anladım canım her hastanın farklı her doktorun tarzı farklı bende anlamadım bende de mesela kan sulandırıcı yok sadece progestan ve folic asit verdi o kadar..sen kendi dktorun yada hemşirene bir sor bakalım yine için rahat etsin.herkesin tedavisi farklı doktoruna güveneceksin bu süreçte başka bir şey gelmiyor elimizden.kiminde olan ilaç kiminde yok.doktorun sana uygun tedaviyi vermiştir allahın izni ile..hayırlı haberlerimizi beraber alacağız
Benim dondurulmuş 5.gun tek embriyo transfer edildi. Elimde suan normal kaset test var, belirtiniz varmı eger catlatma iğnesi felan olmadıysanız onun etkisi değildir inşallah tutunmus gözüküyor:)Erken gebelik test evet sabah ilk idrarla yaptım. Ama tabi bende 5.gün embriyosundan 2adet transfer edildi
Evet idrarda görünüyor cuma günü doktor randevum var bakalım kanda ne çıkacak bide 2bebek transfer edildi ikiside tutundu mu bakıcaz artık ikiside tuttunduysa ne zaman belli olur acabaee var bariz maşallah
Yok çatlatma iğnesi yapmadım Benimde dondurulmuş embriyo kaset testte çıkabilirBenim dondurulmuş 5.gun tek embriyo transfer edildi. Elimde suan normal kaset test var, belirtiniz varmı eger catlatma iğnesi felan olmadıysanız onun etkisi değildir inşallah tutunmus gözüküyor:)
İlk idrar olmayacak şimdi yapsamda ama bilmiyorum negatifte cıksa erken olabilir. Bir belirtimde yok şimdilik kasık ağrım oldu bıkac gun dun gectiYok çatlatma iğnesi yapmadım Benimde dondurulmuş embriyo kaset testte çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?