ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Bende taze transfer oldum canım tazemi dondurulmuş diye sorma maksatim estrofem kullanilmiyor tazede hemen transfer olunduğu için simdi bende donmuslarla devam edicem

Bende taze transfer oldum canım tazemi dondurulmuş diye sorma maksatim estrofem kullanilmiyor tazede hemen transfer olunduğu için simdi bende donmuslarla devam edicem
Benim 5. Gün 4aa en iyisi mi oluyor kuzum
Embriyolog ve doktorumuz en iyisi dedi gerci, nasıl güvensizim

Buseye sordun ama ben bildiğim kadarını söyleyeyim gerçi buse de cevap verir ama... solda ki rakam günü sayda ki aa ab bb vs de kalitesini belli eder. AA demek en kaliteli demek 4AA olması 4. Güne gelen en kaliteli embriyo demek.

A kalite en iyi canım sık dizilmiş cok hucreli a deniyor. seyrek dizilmiş ama cok hücreli b deniyor. aa en iyisi seninki tutcak insallah

Canim benim bildiğim baştaki sayılar günü ifade etmiyor o başka biseymis doktorlar ona takilmayin diyorlar yanlış biliyorda olabilirim

Hiç sorun değil herkes cevap verebilir.
Ben cok bilgili değilim.
Bugün embriyoloğa aynısını sordum tabi heyecanda vardı çok idrak edemedim eşim daha hakim kaldı dialoga mesela bizim 4aa
Harf kaliteyi ama harfin yanındaki rakam kaçıncı gün olduğunu göstermiyormuş.
5.gün 4aa kısacası en iyi kalite dediler.
Bildiklerim şeklinde ben de bilgilendirmiş olayım

Muhtemelen transfer işlemine bağlı, nasıl gazım var anlatamam size anlatamam hayatımda ilk defa böyle oldum ya.
İlaçlarda biraz yapmıştı tabi ama bugün pik yaptı

Muhtemelen transfer işlemine bağlı, nasıl gazım var anlatamam size anlatamam hayatımda ilk defa böyle oldum ya.
İlaçlarda biraz yapmıştı tabi ama bugün pik yaptı
Ben de opudan sonra cok gaz sancısı olmuştu, transferde olmadı... sıcak su torbası varsa ayağına koy iyi geliyor, sancını keser... sakın karnına koymaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…