Amin inşallah hepimizimHakkınızda hayırlısı olsun inşallahilk transferiniz mi olacak?
Ben hiç estrofem kullanmadım acaba muadilini filan mı kullandım, ne için kullanıyoruz bu ilacı?Doğal siklus yapicak yani, senin oluşan yumurtan dollenmis gibi olacak canim, arkadasiminda böyle oldu. Estrofem felan kullanmıyorsun
Kaç dondurulmuş embriyonuz var peki?Amin inşallah hepimizimEvet ilk olucak hiç gebeliğimde olmadı eşim azospermi hastası. Bu bile bize mucizeydi..
18 toplandı benden. 17si olgundu 10tanesi donduruldu. 3 tane 3.gün 7 tanesi 5.ve 6.gün embriyolarım varKaç dondurulmuş embriyonuz var peki?
Ooo rakam oldukça iyi. Hiç ümitsizliğe kapılmayın. Bizde hiçbir sorun yok. Açıklanamayan infertilite. Ona rağmen bile 22 yumurtam toplandı sadece 3 tanesi dondurulabildi.18 toplandı benden. 17si olgundu 10tanesi donduruldu. 3 tane 3.gün 7 tanesi 5.ve 6.gün embriyolarım var
Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasınOoo rakam oldukça iyi. Hiç ümitsizliğe kapılmayın. Bizde hiçbir sorun yok. Açıklanamayan infertilite. Ona rağmen bile 22 yumurtam toplandı sadece 3 tanesi dondurulabildi.
Ben daha adet bekliyorum. Ikinci günü gideceğim. Bu hafta sonuna denk gelebilir. Daha estrofem sürecim o zaman başlayacak. Tahminen şubat sonuna doğru olur transferim. Nerde tedavi görüyorsunuz?Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasınUmarım olur insan düşünmeden edemiyor. Sizin transfer ne zaman nasipse
Bende adet bekledim çok stresliydi. 40.günümde geldi. Ben uludağ fakültesinde görüyorum. Eşimin problemi için orada detaylı bakıldığı için orda başladık. Fakülte diye korkmuştum ilgilerinden vs ama hiç yaşanılan gibi olmadı şükürBen daha adet bekliyorum. Ikinci günü gideceğim. Bu hafta sonuna denk gelebilir. Daha estrofem sürecim o zaman başlayacak. Tahminen şubat sonuna doğru olur transferim. Nerde tedavi görüyorsunuz?
Bende uludağ üniversitesindeyimBende adet bekledim çok stresliydi. 40.günümde geldi. Ben uludağ fakültesinde görüyorum. Eşimin problemi için orada detaylı bakıldığı için orda başladık. Fakülte diye korkmuştum ilgilerinden vs ama hiç yaşanılan gibi olmadı şükür
Aaa belki görmüşüzdür birbirmiziBende uludağ üniversitesindeyim
Kesin görmüşüzdür benim tüpten önce 2 tane de aşılamam yapıldı çünkü orda. Nerdeyse 2 senedir oralardayım. 29 aralık opu günüm.Aaa belki görmüşüzdür birbirmiziOpunuz ne zamandı
Bende 14 aralıkta oldum. Umarım son gidişlerimiz olurKesin görmüşüzdür benim tüpten önce 2 tane de aşılamam yapıldı çünkü orda. Nerdeyse 2 senedir oralardayım. 29 aralık opu günüm.
InşallahBende 14 aralıkta oldum. Umarım son gidişlerimiz olurHepimiz için güzel şeyler olsun
Rahim kalinlastirmak için kullanılıyor canım. Aldı ama kimyasal oldu gebeliğiBen hiç estrofem kullanmadım acaba muadilini filan mı kullandım, ne için kullanıyoruz bu ilacı?
Arkadaşınız doğal transferle bir netice aldı mı?
Amin. Çok teşekkür ederizHayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahNasıl geçti transferiniz ağrınız oldumu
Maşallah cok guzel sayı.18 toplandı benden. 17si olgundu 10tanesi donduruldu. 3 tane 3.gün 7 tanesi 5.ve 6.gün embriyolarım var
Ben opudan sonra progestan ve duphaston kullandım belki estrofeme gerek görmedi. Çok kullanan var ben niye kullanmadım dıye düşündüm açıkçası...Rahim kalinlastirmak için kullanılıyor canım. Aldı ama kimyasal oldu gebeliğiembriyo sagliksizdi.
Canim ilk tazemi oldu dondurulmusmu? Aa en iyi kalite,ama 6.gune bekletme maksatlari embriyonun geriden gelmesimi bunu sordunmu doktoruna.Ben opudan sonra progestan ve duphaston kullandım belki estrofeme gerek görmedi. Çok kullanan var ben niye kullanmadım dıye düşündüm açıkçası...
Arkadaşına üzüldüm bende aynı durumu yaşadım malum cuma günü, 1 6aa 1 tane de geriden gelen çift embriyo transfer edilmesine rağmen kimyasalı gördük. Kafama takılan şu rahimde sıkıntı yokken embriyo 6. Güne kadar en kaliteli şekilde geliyorsa neden başarı sağlanamaz, kafamda deli sorular yakında araştırmadan prof olucam
Çok heyecanlıAmin. Çok teşekkür ederiz
Hayır korkulacak bir şey yok sonuca odaklanın bebisinizin gelecegini onu artık icinizde buyuteceginiz fikriyle gecirin süreci ben ekrana bakarken hep bunu dusundum
Taze transfer oldum canım. Embriyom için dr. um en üst düzeydeki embriyo bunun daha üstü yok demişti, bildiğim kadarıyla 5. Ve 6. Gün en son nokta en iyisi demek, yani geriden geldiği için 6. Güne kalmış olmuyor galiba... Zaten p.tsi opu c tesi transferim olmuştu. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza...Canim ilk tazemi oldu dondurulmusmu? Aa en iyi kalite,ama 6.gune bekletme maksatlari embriyonun geriden gelmesimi bunu sordunmu doktoruna.
Insallah bir dahaki transferde pozitifi yakalarsindediğin gibi arastira arastira doktor olduk iyice kardeşim tıp okuyor benden daha bilgilisin diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?