- 16 Kasım 2021
- 363
- 341
- 53
Oluyor ya geçer 2 3 güneSorma valla perişanım pırt pırt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyor ya geçer 2 3 güneSorma valla perişanım pırt pırt
Günaydınlar hayırlı kandiller, kandiliniz mübarek olsun. Hanımlar. Allah dualarımızı kabul etsin bütün işimiz gücümüz rast gelsin insallah.Günaydın
Hayırlı kandiller herkese, duamız belli duyan belli
Hoşgeldin Allah hayırlısını versin insallah.Merhaba arkadaşlar
Bende bugün dondurulmuşlarım için gittim sanki ilk defa muayene olcakmışım gibi bir heyecan estroferme başladım 1 hafta sonra kontrol. Çok heyecanlı garip duygular. Rabbim kimseye aratmasınGönlümüzden geçenleri bize nasip etsin
Hayırlı kandillerGünaydın
Hayırlı kandiller herkese, duamız belli duyan belli
Amin inşallah hepimize Hayırlı kandiller dualarımız kabul olsunHoşgeldin Allah hayırlısını versin insallah.
Bugün ben fitillere başladım sende durum ne alam transfer günü arkadaş yoldaşım :))Hayırlı kandiller, rabbim kabul etsin tüm dualarımızı inşallah
Ben de sabah gittim iğnemi vurundum dün ablamların covid olduğunu öğrendim ben de Pazartesi görüşmüştüm içimde bi kurt var şimdi bana da geçmiş olabilir mi diye hiç sırası değil yaBugün ben fitillere başladım sende durum ne alam transfer günü arkadaş yoldaşım :))
Ahh çok geçmiş olsun.Ben de sabah gittim iğnemi vurundum dün ablamların covid olduğunu öğrendim ben de Pazartesi görüşmüştüm içimde bi kurt var şimdi bana da geçmiş olabilir mi diye hiç sırası değil ya
Ya aslında benim bişeyim yok da kuruntu işte ya olursa diye kendimi dinliyorum dünden beriAhh çok geçmiş olsun.
E hemen bi test yaptırsan.
Ne iğnesi?
Ah ah yaaa, benimde başıma geldi, transfer için haplara başladım 2 sonra annem grip oldu. Covid mi oldu dedik test verdi pozitif cıktı. Dünde bana yemeğe gelmişti saatlerce oturduk. Kalktık eşim ile beraber test yaptırdık mecbur. Negatif cıktık. Bence yaptır riske girme. Devlet Hastanesi'ne git ücretsiz ,4,5 saatte sonuç cıkıyor. Ablam covid oldu bende tüp Bebek sürecindeym de yaparlar. Ben öyle söyledim dedim annem covidmiş pozitif tüp Bebek sürecindeym transfer olacagım hemen teste gönderdi. Hatta doktorada söyledim transfer için ilaç kullanıyorum sonuç cıkana kadar bırakayım mı hocam napayım dedim sen ilaçlarını devam et dedi. Mutlaka yaptır. Endişelendiren istemem ama böylede stres olursun eşin bile temaslı ise oda yaptırsınBen de sabah gittim iğnemi vurundum dün ablamların covid olduğunu öğrendim ben de Pazartesi görüşmüştüm içimde bi kurt var şimdi bana da geçmiş olabilir mi diye hiç sırası değil ya
Bilmiyorum ya belirti falan yok bende bişey yoktur diye düşünüyorum, şimdi annem yaptırdı test bakalım onun ne çıkacak belki sonra yaptırırımAh ah yaaa, benimde başıma geldi, transfer için haplara başladım 2 sonra annem grip oldu. Covid mi oldu dedik test verdi pozitif cıktı. Dünde bana yemeğe gelmişti saatlerce oturduk. Kalktık eşim ile beraber test yaptırdık mecbur. Negatif cıktık. Bence yaptır riske girme. Devlet Hastanesi'ne git ücretsiz ,4,5 saatte sonuç cıkıyor. Ablam covid oldu bende tüp Bebek sürecindeym de yaparlar. Ben öyle söyledim dedim annem covidmiş pozitif tüp Bebek sürecindeym transfer olacagım hemen teste gönderdi. Hatta doktorada söyledim transfer için ilaç kullanıyorum sonuç cıkana kadar bırakayım mı hocam napayım dedim sen ilaçlarını devam et dedi. Mutlaka yaptır. Endişelendiren istemem ama böylede stres olursun eşin bile temaslı ise oda yaptırsın
Test sonucuna göre sizde yaptırın riske atma kuzum.Bilmiyorum ya belirti falan yok bende bişey yoktur diye düşünüyorum, şimdi annem yaptırdı test bakalım onun ne çıkacak belki sonra yaptırırım
Covid artık gripden farksız hiç endişelenme. Bol C vitamini takviyesi yap kendine. Hiçbişey olmaz Allah'ın izniyle.Bilmiyorum ya belirti falan yok bende bişey yoktur diye düşünüyorum, şimdi annem yaptırdı test bakalım onun ne çıkacak belki sonra yaptırırım
Pazartesi görüşmüşsün ablanla zaten. 3 gün olmuş. Olsaydı bişey şimdiye kadar belirti verirdi.Ben de sabah gittim iğnemi vurundum dün ablamların covid olduğunu öğrendim ben de Pazartesi görüşmüştüm içimde bi kurt var şimdi bana da geçmiş olabilir mi diye hiç sırası değil ya
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum dün öyle korktum işte ama bişey olmaz inşallah zaten vitaminler takviyeler alıyorum beslenmeme dikkat ediyorumPazartesi görüşmüşsün ablanla zaten. 3 gün olmuş. Olsaydı bişey şimdiye kadar belirti verirdi.
Bağışıklığın zaten sağlamdır şuan vitaminlerden hiç endişelenme. Testte yaptırma bence. Tedaviyi ertelerler pozitif filan olursa. Olası bir şikayetin olsa bile transfer gününe kadar çoktan geçmiş olur.Aynen canım ben de öyle düşünüyorum dün öyle korktum işte ama bişey olmaz inşallah zaten vitaminler takviyeler alıyorum beslenmeme dikkat ediyorum
Progestan iğnesinin yeri 4-5 saat sonra çok acıyormuş oldumu bişey?Ya aslında benim bişeyim yok da kuruntu işte ya olursa diye kendimi dinliyorum dünden beri
progestan iğnesi canım bu sefer kalçadan verdi doktorum her sabah gidip yaptıracagım