ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Benim de 5. Gün embriyosu 2 adet, 5.Gün test yaptım negatif 6.Gün silik çizgi yani dün, bugün kan verdim 5,36 öyle belirsiz kaldım yani
Değerin geç yükselebilir veya tek bebek tutunduysa ama bekle iki gün sonra tektar et valla ben hala kan vermedim.gidip vermemek için kendimi zor tutuyorum

Ay teşekkür ederim birine iyi gelmekte bana iyi geldi inşallah o motivasyonun 9 ay 10gün daha sürsün Afiyet olsun canım benim ve kolay gelsin

bana mesela opüden sonra kabız olmayın dedi hemşire transfer sonrası demedi. ve ilaç vs de vermedi bana.. of ya o kadar ıkınma ile de olmaz heralde çok kafama taktım şimdi
İlk defa transferden sonra birine kabız olayını söylemediklerini duydum sen yine dikkat et
Ben günde bir avuç kadar kabak çekirdeği sabah aç karnına 2 3 tane kayısı ortalama bir avuç yine kaju yiyorum ilk transferimde de sorun yaşamadım bunda da yaşamıyorum şuan çok şükür
Birde protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et

valla opü den sonra dediler bende anlamadım neyse çözeceğim bu işi artıkın bi şekilde. ben kayısı falan yiyorum ya ama şte illa ki zorlanıyorum anlamadım psikolojik mi acaba?maşallah maşallah hiç yaşamazsın inşallah ne güzel.valla ben sabahları bir yumurta peynir roka zeytin yiyorum. öğlen sebze yemeği zeytinyağlı akşam da kv ne pişirirse

Dün bir topikte denk geldim kuru dut tutunmaya yardımcı oluyormuş tüket zararı olmaz oh sen iyi benim kimse bilmiyor eşimle kendi yağımızda kavruluyoruz işte

Olgunlaşmış avokadoyu ezip tuz, limon, zeytinyağı ve karabiberle. Ben öyle yiyorum çok da güzel geliyor ☺
Evet bir arkadaş daha aynısını dedi biraz yiyebiliyorum midem fazla almıyor beyaz peynirde ekledim içine yok hepsi gitmiyor çeyrek ancak obada şükür diyorum

Dün bir topikte denk geldim kuru dut tutunmaya yardımcı oluyormuş tüket zararı olmaz oh sen iyi benim kimse bilmiyor eşimle kendi yağımızda kavruluyoruz işte
evet eşime dedim alacak ahaha yok benimde anneler biliyor mecbur alt üst olunca kendi annem zaten her şeyde yanımdaydı öğle yemeklerimi o yapıyor ben elimi eteğimi çektim artık biraz dinleneyim

evet eşime dedim alacak ahaha yok benimde anneler biliyor mecbur alt üst olunca kendi annem zaten her şeyde yanımdaydı öğle yemeklerimi o yapıyor ben elimi eteğimi çektim artık biraz dinleneyim
Keyfini çıkar

ay çok sağol canım allah razı olsun akşam denicem yapıcam şimdi okudumda fazla ıkınmak düşüğe sebep olur diyor ama bu kadar erken olur mu mki öyle bir şey? çok tırstım ya
O kadar da değil bence kuzum ya ama dikkat etmek gerek sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…