- 19 Şubat 2022
- 232
- 223
- 18
- 34
Değerin geç yükselebilir veya tek bebek tutunduysa ama bekle iki gün sonra tektar et valla ben hala kan vermedim.gidip vermemek için kendimi zor tutuyorumBenim de 5. Gün embriyosu 2 adet, 5.Gün test yaptım negatif 6.Gün silik çizgi yani dün, bugün kan verdim 5,36öyle belirsiz kaldım yani
Ay teşekkür ederim birine iyi gelmekte bana iyi geldiahahaha valla tam olarak öylee çok teşekkür ederim anca damdan düşen anlıyor dediğin gibievet haklısın stres daha büyük düşman şimdi relax oluyor işime dönüyor kafamı dağıtıyor güzel bir müzik açıp avakadolu yoğurdumu yiyip çalışıyorum ayy iyi ki varsın canım çok sağol motivasyon bana yeter biraz götürür beni
ay inşallah inşallahhhhhAy teşekkür ederim birine iyi gelmekte bana iyi geldi inşallah o motivasyonun 9 ay 10gün daha sürsünAfiyet olsun canım benim ve kolay gelsin
İlk defa transferden sonra birine kabız olayını söylemediklerini duydum sen yine dikkat etbana mesela opüden sonra kabız olmayın dedi hemşire transfer sonrası demedi. ve ilaç vs de vermedi bana.. of ya o kadar ıkınma ile de olmaz heralde çok kafama taktım şimdi
Bende bir tane erken gebelik testi varaahahah tamam ben test alıcam ama daha almadım int alayım bir kaç tane
Avakado çok zorlanıyorum ama kabak çekirdeği ve kuru dut tüketiyorumTransferini olmuş arkadaşlar mümkünse her gun avokado ve kabak çekirdeği yiyebilirsiniz. Belki faydalı olur
5. Gün embriyosu canım, değerim 750 çıktıik
Evet canım ikiz inş bu arkadaş vardı 11. Gün değeri 875 di ve ikiz oğlan annesi şuan 30 haftalık sağlıkla sende kucağına almak nasip olur10. Gün değerim 750 çıktı kızlar, çift embriyo koydurmustuk bu değerde ikiz gebelik yaşayan var mı?
ahahah bende hiç yok valla bakalım müsait olmadım akşam bakıcam artık alıcam :)Bende bir tane erken gebelik testi vargeçen sefer iptal olan transferim zamanında almıştım
ahahah bende hiç yok valla bakalım müsait olmadım akşam bakıcam artık alıcam :)
valla opü den sonra dediler bende anlamadım neyse çözeceğim bu işi artıkın bi şekilde. ben kayısı falan yiyorum ya ama şte illa ki zorlanıyorum anlamadım psikolojik mi acaba?maşallah maşallah hiç yaşamazsın inşallah ne güzel.valla ben sabahları bir yumurta peynir roka zeytin yiyorum. öğlen sebze yemeği zeytinyağlı akşam da kv ne pişirirseİlk defa transferden sonra birine kabız olayını söylemediklerini duydum sen yine dikkat et
Ben günde bir avuç kadar kabak çekirdeği sabah aç karnına 2 3 tane kayısı ortalama bir avuç yine kaju yiyorum ilk transferimde de sorun yaşamadım bunda da yaşamıyorum şuan çok şükür
Birde protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et
Olgunlaşmış avokadoyu ezip tuz, limon, zeytinyağı ve karabiberle. Ben öyle yiyorum çok da güzel geliyor ☺Avakado çok zorlanıyorum ama kabak çekirdeği ve kuru dut tüketiyorum
sende hiç ağrı vs var mı benim belim çok ağrıyor. yanıyor belim sanki adet olacağım zaman olur böyle genelde. birde kasıklarımda baskı var
bende ezip yoğurt ve cevizle yiyorum o zaman da anlaşılmıyor gidiyor:)Olgunlaşmış avokadoyu ezip tuz, limon, zeytinyağı ve karabiberle. Ben öyle yiyorum çok da güzel geliyor ☺
Dün bir topikte denk geldim kuru dut tutunmaya yardımcı oluyormuş tüket zararı olmazvalla opü den sonra dediler bende anlamadım neyse çözeceğim bu işi artıkın bi şekilde. ben kayısı falan yiyorum ya ama şte illa ki zorlanıyorum anlamadım psikolojik mi acaba?maşallah maşallah hiç yaşamazsın inşallah ne güzel.valla ben sabahları bir yumurta peynir roka zeytin yiyorum. öğlen sebze yemeği zeytinyağlı akşam da kv ne pişirirse
DemeyinEvet canım ikiz inş bu arkadaş vardı 11. Gün değeri 875 di ve ikiz oğlan annesi şuan 30 haftalık sağlıkla sende kucağına almak nasip olur
Evet bir arkadaş daha aynısını dedi biraz yiyebiliyorum midem fazla almıyor beyaz peynirde ekledim içine yok hepsi gitmiyorOlgunlaşmış avokadoyu ezip tuz, limon, zeytinyağı ve karabiberle. Ben öyle yiyorum çok da güzel geliyor ☺
evet eşime dedim alacakDün bir topikte denk geldim kuru dut tutunmaya yardımcı oluyormuş tüket zararı olmaz oh sen iyi benim kimse bilmiyoreşimle kendi yağımızda kavruluyoruz işte
Keyfini çıkarevet eşime dedim alacakahaha yok benimde anneler biliyor mecbur alt üst olunca kendi annem zaten her şeyde yanımdaydı öğle yemeklerimi o yapıyor ben elimi eteğimi çektim artık biraz dinleneyim
bende ezip yoğurt ve cevizle yiyorum o zaman da anlaşılmıyor gidiyor:)
O kadar da değil bence kuzum ya ama dikkat etmek gerek sadeceay çok sağol canım allah razı olsun akşam denicem yapıcam şimdi okudumda fazla ıkınmak düşüğe sebep olur diyor ama bu kadar erken olur mu mki öyle bir şey? çok tırstım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?