ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Sonuç çok yüksek ikiz ayy çok heyecanlandım bu ikiz olanlar saha bi heyecanlı geliyor
Kaçıncı denemenizdi
İkiz mi değil mi sanırım kontrolde anlaşılacak ama değer bizi de heyecanlandırdı. İki negatiften sonra bu üçüncü deneme, çok şükür. Darısı bekleyenlerin başına

İkiz mi değil mi sanırım kontrolde anlaşılacak ama değer bizi de heyecanlandırdı. İki negatiften sonra bu üçüncü deneme, çok şükür. Darısı bekleyenlerin başına
2 gün sonra tekrar ver dedi mi doktorun
Ne güzel rabbim bekleyenlerede nasip eylesin inşallah

detaylı bilmiyorum ama hemşire bana ıkınma ve kabızlık sprunu yaşadığında kağıda yazdığımız şurubu alıp günde bir kere kullan dedi
bana mesela opüden sonra kabız olmayın dedi hemşire transfer sonrası demedi. ve ilaç vs de vermedi bana.. of ya o kadar ıkınma ile de olmaz heralde çok kafama taktım şimdi

bana mesela opüden sonra kabız olmayın dedi hemşire transfer sonrası demedi. ve ilaç vs de vermedi bana.. of ya o kadar ıkınma ile de olmaz heralde çok kafama taktım şimdi
Duphalac şurup içilebilir demiş benim doktorum bence ara sor hiç riske atma.

Eklentiler

• 0322B26C-83DD-418F-8059-0FFAE081EA12.jpeg
    147,6 KB · Görüntüleme: 34
sizinki ne güzel vermiş bu şekilde bende sadece progeston iğne ve folik asit var onlarınkullan o kadar. sinir oldum şu anda
Bende kabızlık yok ama olabilme ihtimaline karşı tüm hastalarına öneriyor doktorum bu şurubu. Sen kendini doktor hastane vs hiç birşey için sinir strese sokma dikkat et beslenmene bide sor bu şurubu içmene müsade varsa iç bence kuzum ne stres yapıyon.

ne güzel ama öyle olmalı sonuçta bu progesteron denen şey yapıyor yani bilmeniz lazım vemreniz lazım kullanırım kullanmam benim insiyatifimde olsun yine. doktorun asistanına yazdım dedi zorluyorum kendimi bu zarar verir mi napıyım ne önerirsiniz diye. allahım inşallah bir şey olmazda çok üzlürüm valla.

Canım benim sen neden bu kadar stres yapıyorsun. Hemen hemen herkeste kabızlık oluyor bu tedavinin bir parçası maalesef. Öyle bir iki ıkındın diye birşey olmaz Allahın izniyle bebişine içini ferah tut lütfen

ay ben ne biliyim ya okuyorum sabahtabn beri buraları hep yok ıkınma yok yasak yok düşer psikolojim bozuldu valla ya..olmaz di mi allahın izniyle çok sağol canım ya valla arada iyi şeyler duymak istiyor insan daha bugün 2.günüm birde

Neydi o atasözü "Damdan düşen, damdan düşenin halini bilir" benim nickten zaten anlaşılıyordur nasıl bir yapım olduğu o yüzden çok çok iyi anlıyorum ruh halini. Ama en büyük düşmanımız ıkınmak, hareket etmek yada ıvır zıvır değil maalesef stres!! stresten uzak durmamız lazım Sen böyle tıkandıkça yaz ben moral veririm sana yeterki stres yapma

ahahaha valla tam olarak öylee çok teşekkür ederim anca damdan düşen anlıyor dediğin gibi evet haklısın stres daha büyük düşman şimdi relax oluyor işime dönüyor kafamı dağıtıyor güzel bir müzik açıp avakadolu yoğurdumu yiyip çalışıyorum ayy iyi ki varsın canım çok sağol motivasyon bana yeter biraz götürür beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…