- 16 Temmuz 2012
- 742
- 851
- 303
- 34
İkiz mi değil mi sanırım kontrolde anlaşılacak ama değer bizi de heyecanlandırdı. İki negatiften sonra bu üçüncü deneme, çok şükür. Darısı bekleyenlerin başınaSonuç çok yüksek ikizayy çok heyecanlandım bu ikiz olanlar saha bi heyecanlı geliyor
Kaçıncı denemenizdi
2 gün sonra tekrar ver dedi mi doktorunİkiz mi değil mi sanırım kontrolde anlaşılacak ama değer bizi de heyecanlandırdı. İki negatiften sonra bu üçüncü deneme, çok şükür. Darısı bekleyenlerin başına
Amin amin2 gün sonra tekrar ver dedi mi doktorun
Ne güzel rabbim bekleyenlerede nasip eylesin inşallah
Vizede haber ver 2 katı olursa kesin ikizAmin aminevet iki gün sonra tekrar baktıracagim
TabikiVizede haber ver 2 katı olursa kesin ikiz
Çok güzel bir değer, gözünüz aydın,Rabbim gönlünüze göre versin artık tek mi çift mi10. Gün değerim 750 çıktı kızlar, çift embriyo koydurmustuk bu değerde ikiz gebelik yaşayan var mı?
İnanması da güçÇok güzel bir değer, gözünüz aydın,Rabbim gönlünüze göre versin artık tek mi çift mi
bana mesela opüden sonra kabız olmayın dedi hemşire transfer sonrası demedi. ve ilaç vs de vermedi bana.. of ya o kadar ıkınma ile de olmaz heralde çok kafama taktım şimdidetaylı bilmiyorum ama hemşire bana ıkınma ve kabızlık sprunu yaşadığında kağıda yazdığımız şurubu alıp günde bir kere kullan dedi
aahahah tamam ben test alıcam ama daha almadım int alayım bir kaç taneAynı gün yapalım
Duphalac şurup içilebilir demiş benim doktorum bence ara sor hiç riske atma.bana mesela opüden sonra kabız olmayın dedi hemşire transfer sonrası demedi. ve ilaç vs de vermedi bana.. of ya o kadar ıkınma ile de olmaz heralde çok kafama taktım şimdi
sizinki ne güzel vermiş bu şekilde bende sadece progeston iğne ve folik asit var onlarınkullan o kadar. sinir oldum şu andaDuphalac şurup içilebilir demiş benim doktorum bence ara sor hiç riske atma.
Bende kabızlık yok ama olabilme ihtimaline karşı tüm hastalarına öneriyor doktorum bu şurubu. Sen kendini doktor hastane vs hiç birşey için sinir strese sokma dikkat et beslenmene bide sor bu şurubu içmene müsade varsa iç bence kuzum ne stres yapıyon.sizinki ne güzel vermiş bu şekilde bende sadece progeston iğne ve folik asit var onlarınkullan o kadar. sinir oldum şu anda
ne güzel ama öyle olmalı sonuçta bu progesteron denen şey yapıyor yani bilmeniz lazım vemreniz lazım kullanırım kullanmam benim insiyatifimde olsun yine. doktorun asistanına yazdım dedi zorluyorum kendimi bu zarar verir mi napıyım ne önerirsiniz diye. allahım inşallah bir şey olmazda çok üzlürüm valla.Bende kabızlık yok ama olabilme ihtimaline karşı tüm hastalarına öneriyor doktorum bu şurubu. Sen kendini doktor hastane vs hiç birşey için sinir strese sokma dikkat et beslenmene bide sor bu şurubu içmene müsade varsa iç bence kuzum ne stres yapıyon.
Canım benim sen neden bu kadar stres yapıyorsun. Hemen hemen herkeste kabızlık oluyor bu tedavinin bir parçası maalesef. Öyle bir iki ıkındın diye birşey olmaz Allahın izniyle bebişinene güzel ama öyle olmalı sonuçta bu progesteron denen şey yapıyor yani bilmeniz lazım vemreniz lazım kullanırım kullanmam benim insiyatifimde olsun yine. doktorun asistanına yazdım dedi zorluyorum kendimi bu zarar verir mi napıyım ne önerirsiniz diye. allahım inşallah bir şey olmazda çok üzlürüm valla.
bunu kabak çekirdeği yerken okumam.:)) benim ilaçlarımın 5. günü henüz opu tarihi bile belli değil ama şimdiden başladım ikisinedeTransferini olmuş arkadaşlar mümkünse her gun avokado ve kabak çekirdeği yiyebilirsiniz. Belki faydalı olur
ay ben ne biliyim ya okuyorum sabahtabn beri buraları hep yok ıkınma yok yasak yok düşer psikolojim bozuldu valla ya..olmaz di mi allahın izniyle çok sağol canım ya valla arada iyi şeyler duymak istiyor insanCanım benim sen neden bu kadar stres yapıyorsun. Hemen hemen herkeste kabızlık oluyor bu tedavinin bir parçası maalesef. Öyle bir iki ıkındın diye birşey olmaz Allahın izniyle bebişineiçini ferah tut lütfen
Neydi o atasözü "Damdan düşen, damdan düşenin halini bilir" benim nickten zaten anlaşılıyordur nasıl bir yapım olduğu o yüzden çok çok iyi anlıyorum ruh halini. Ama en büyük düşmanımız ıkınmak, hareket etmek yada ıvır zıvır değil maalesef stres!! stresten uzak durmamız lazımay ben ne biliyim ya okuyorum sabahtabn beri buraları hep yok ıkınma yok yasak yok düşer psikolojim bozuldu valla ya..olmaz di mi allahın izniyle çok sağol canım ya valla arada iyi şeyler duymak istiyor insandaha bugün 2.günüm birde
Ben kullanmadımKızlar transferden sonra ganol f kullanan var mı ? Bana bugün yani transferin 3. Günü için bir tane vurul dedi vuruldum ama garip geldi bu istek
ahahaha valla tam olarak öylee çok teşekkür ederim anca damdan düşen anlıyor dediğin gibiNeydi o atasözü "Damdan düşen, damdan düşenin halini bilir" benim nickten zaten anlaşılıyordur nasıl bir yapım olduğu o yüzden çok çok iyi anlıyorum ruh halini. Ama en büyük düşmanımız ıkınmak, hareket etmek yada ıvır zıvır değil maalesef stres!! stresten uzak durmamız lazımSen böyle tıkandıkça yaz ben moral veririm sana yeterki stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?