- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Ayyy aminnn düşüncesi bile çok şekerProgestani vurdurduktsn sonra elinle biraz ovalattiriyor musun ? Hem ilaç dağılıyor hem acı azaliyor Amin canım benim ilk senin gebelik haberini almak için bekliyorum sonra kendiminkiniartık ben pişik yapmayan bebek bezlerini araştıracağım evreye geçmek istiyorum
2 Mart ama korkarım Şubat'ın son günü yaparımAyyy aminnn düşüncesi bile çok şekerİnşallah geçicez o evreye de Rabbimin izniyle Test günün ayın kaçı?
1 Mart benimde.2 Mart ama korkarım Şubat'ın son günü yaparımsenin ?
Bende de oldu gaz ve gerginlikten nefes alamıyordum, hem de gaz yapacak hiçbirşey yemememe rağmen, bugün 7. Gün dün bugün iyiyim baya hafifledi, perşembeden beri normal hayatıma döndüm ben işe gidiyorum hareket ediyorum sanırım ondan düzeldi, ama bir kaç gündür de baş ağrısı başladı, acaba progestan çok mu geliyor diyorum bilemedimKızlar ya sadece bende mi var merak ediyorum. Bugün 3. Günüm ve devamlı lavaboya gitme ihtiyacım var. Aşırı gaz ve gerginlik var kasıklarımda sizlerde de oluyormu böyle? Yada ilk günlerde oldu mu?
Yavaş vurun oksaparı çok ağır verin ilacı o zaman acımıyorOksapar yapıyor şimdi anladım beni gece çok ateş basıyor ama gündüz oksapar ve progestani ard arda vurulup usuyerek uyuya kalıyorum iki gündür bugün saat aralığı koydum ikisine sanırım iki ilaç ağır geldi bana ondan bu üşüme.Oksapar canımı çok yakıyor hayatımda böyle iğrenç iğne görmedim merioneller ne basitti oysa ki
Çok ağır almama rağmen göbek bölgem sanırım hassaslasti canimi yakiyor her yolu denedim inşallah 12. Gün son bulur hepsi güzel haberi aldıktan sonraYavaş vurun oksaparı çok ağır verin ilacı o zaman acımıyor
Yaaaa yapsan silik çıkar aslinda ama çıkmazsa kendini kötü hissedersin ama yarın ya da sonraki gün ilk idrarla neden olmasınBenimde bugun 6. Gunum persembe 10 oluyor yaptirsam cikar mi acaba
Yok cuma yapacaktim ama persembe mi yapsam diye dusunuyorum 10. Gun erken olur mu diyeYaaaa yapsan silik çıkar aslinda ama çıkmazsa kendini kötü hissedersin ama yarın ya da sonraki gün ilk idrarla neden olmasıntüp bebegiz diye eşimize sürpriz de mi yapamicz ben 8. Gün düşünüyorum kime sorsam o gün yapmış çünkü inşallah bizi teyze yaparsın
Benimkisi de 3. Gün embriyosu sence 8. Gün çok mu erken ya ama evde Oveluasyon yaptığım zamanlardan kalma 4 tane gebelik testi var 8 den başlar ona doğru giderim nasipseYok cuma yapacaktim ama persembe mi yapsam diye dusunuyorum 10. Gun erken olur mu diyekorkuyorum cunku bi yandan da. 3. Gun embriyosu benimki. Ama varsa 10.gunde cikar zaten heralde.esine surprizi ancak soyle yaparsin , atiyorum cuma yapicam dersin persembe yaparsin
Kismet canim insallah varsa cikar heraldeBenimkisi de 3. Gün embriyosu sence 8. Gün çok mu erken ya ama evde Oveluasyon yaptığım zamanlardan kalma 4 tane gebelik testi var 8 den başlar ona doğru giderim nasipsedüşünmesi bile çok güzel ya umarım bu heyecanımız artar çoğalır
Baş ağrısı tutma belirtilerinden biri diye biliyorum canım inşallah o yüzden ağrıyordur başınBende de oldu gaz ve gerginlikten nefes alamıyordum, hem de gaz yapacak hiçbirşey yemememe rağmen, bugün 7. Gün dün bugün iyiyim baya hafifledi, perşembeden beri normal hayatıma döndüm ben işe gidiyorum hareket ediyorum sanırım ondan düzeldi, ama bir kaç gündür de baş ağrısı başladı, acaba progestan çok mu geliyor diyorum bilemedim
Bende dün transfer oldum ve gaz sancısından kıvranıyorum desem yeridir birazdan bi 5 dakika kapının önüne yürüyüşe çıkacamKızlar ya sadece bende mi var merak ediyorum. Bugün 3. Günüm ve devamlı lavaboya gitme ihtiyacım var. Aşırı gaz ve gerginlik var kasıklarımda sizlerde de oluyormu böyle? Yada ilk günlerde oldu mu?
Bana progestan aldıktan sonra 5 dakika yat sonra hareket et ki emilimi daha iyi olsun dedi malesef yarısından fazlası benden de geri geliyor sordum onu ihtiyacı olan kadarı emiliyor dedi yine doktorumKızlar ben vajinal yoldan alıyorum progestanı ama pek aldığım söylenemez çoğu geri geliyor falan pek beceremedim açıkçası bir de günde üç kereydi aldıktan sonra yatılacak vs ama gün içinde evde olmadığım oldu öğlenleri de alamadım haliyle.Yarın transferim var ama progestanı vajinal alıp gitsem ya embriyoma zarar verirseistemiyorum yani sabah almayacağım bir de ben embriyo konulduktan sonra sanmıyorum vajinal yapabileceğimi yani tedirgin olurum .Transfer olup da böyle devam eden var mı aranızda ?
Hayırlı olsun inşallahBende dün transfer oldum ve gaz sancısından kıvranıyorum desem yeridir birazdan bi 5 dakika kapının önüne yürüyüşe çıkacam
İnşallahHayırlı olsun inşallahEvet hareket iyi geliyor bende yeni keşfettim onu çokta yorma ama tabi kendini.
Hahahaa kiz delirme ne var onda keske igne yerine sadece o olsaKızlar ben vajinal yoldan alıyorum progestanı ama pek aldığım söylenemez çoğu geri geliyor falan pek beceremedim açıkçası bir de günde üç kereydi aldıktan sonra yatılacak vs ama gün içinde evde olmadığım oldu öğlenleri de alamadım haliyle.Yarın transferim var ama progestanı vajinal alıp gitsem ya embriyoma zarar verirseistemiyorum yani sabah almayacağım bir de ben embriyo konulduktan sonra sanmıyorum vajinal yapabileceğimi yani tedirgin olurum .Transfer olup da böyle devam eden var mı aranızda ?
Kuzum emriyo transferinden sonrada 12 gün progestan devam inan iğneden daha kolay.keske bes tane vajinal kullansam da iğneyi iptal etse.Bir kaç dakika itip bekleyince zaten yukarda denildiği gibi ihtiyacı olan gidiyormuş hemşireye sormuştum bende transfer günü.Neden geliyor diye o söyledi.Yarin dualarım seninle olacak inşallah harika şekilde geçer ve altın yumurtana kavuşursunKızlar ben vajinal yoldan alıyorum progestanı ama pek aldığım söylenemez çoğu geri geliyor falan pek beceremedim açıkçası bir de günde üç kereydi aldıktan sonra yatılacak vs ama gün içinde evde olmadığım oldu öğlenleri de alamadım haliyle.Yarın transferim var ama progestanı vajinal alıp gitsem ya embriyoma zarar verirseistemiyorum yani sabah almayacağım bir de ben embriyo konulduktan sonra sanmıyorum vajinal yapabileceğimi yani tedirgin olurum .Transfer olup da böyle devam eden var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?