Yarın arayıp sorucamYok kuzum hiç ilaç kullanmayan bile var. Sigara kullanan yada değerleri düşük olanlara genelde daha fazla ilaç veriyolar. için rahat etsin diye doktoruna sor hiç takılma.
Akıntı fitilden dolayı oluyor evet canım, bel ağrısı bende opudan sonra pek olmadı ama çoğu kadında oluyormuş zaten doktorum da söylemişti opudan sonra eğer çok şiddetli değilse yani regli dönemi ağrılarından daha yüksek bir ağrı yoksa bu normal Parol içebilirsin demişti. Bende transferden sonra ağrılar başladı belimde ama şiddetli değil. Dayanılmaz ağrıların yoksa eğer kendini çok dinleme stres kaynaklı da olabiliyor çünkü çoğu ağrı. Sen devlette mi özeldemi tedavi oluyorsun? Aslında haber vermeleri gerekliydi yarın 5. Gününse eğerYarın arayıp sorucamTeşekkür ederim. Transferden beri acaip bi bel ağrım var sizde de oldumu böyle akıntıda cabası o fitilden sanırım da
Bugün 3.günüm devlette fakültede tedavi görüyorum. Transferden eve geldim akşam başladı bugün de devam ediyor. Ama şükür çok dayanılmayacak kadar değilAkıntı fitilden dolayı oluyor evet canım, bel ağrısı bende opudan sonra pek olmadı ama çoğu kadında oluyormuş zaten doktorum da söylemişti opudan sonra eğer çok şiddetli değilse yani regli dönemi ağrılarından daha yüksek bir ağrı yoksa bu normal Parol içebilirsin demişti. Bende transferden sonra ağrılar başladı belimde ama şiddetli değil. Dayanılmaz ağrıların yoksa eğer kendini çok dinleme stres kaynaklı da olabiliyor çünkü çoğu ağrı. Sen devlette mi özeldemi tedavi oluyorsun? Aslında haber vermeleri gerekliydi yarın 5. Gününse eğer
Tamam o zaman yarın zaten kendileri haber verirler ben 5. günün sandım. İnşallah güzel haberler al yarınBugün 3.günüm devlette fakültede tedavi görüyorum. Transferden eve geldim akşam başladı bugün de devam ediyor. Ama şükür çok dayanılmayacak kadar değil
Kuzum ben seni başkası olarak cevaplıyorum ikidirBugün 3.günüm devlette fakültede tedavi görüyorum. Transferden eve geldim akşam başladı bugün de devam ediyor. Ama şükür çok dayanılmayacak kadar değil
Helal olsun ablaKuzum ben seni başkası olarak cevaplıyorum ikidiropu olup transfer bekleyen bir arkadaş vardı o sanıyorum ben seni ay hakkını helal et ya
Bazen öyle bir ağrı geliyor ki anlam veremiyorum ve evet sürekli lavaboya çıkma isteği.Bak şunu yazsrken bile şuan tuvaletim geldiKızlar ya sadece bende mi var merak ediyorum. Bugün 3. Günüm ve devamlı lavaboya gitme ihtiyacım var. Aşırı gaz ve gerginlik var kasıklarımda sizlerde de oluyormu böyle? Yada ilk günlerde oldu mu?
18i mi transfer oldun senHelal olsun ablaolur öyle kalabalığız
Evet ya çok kötü birde yanımda biri olsun istemiyorumBazen öyle bir ağrı geliyor ki anlam veremiyorum ve evet sürekli lavaboya çıkma isteği.Bak şunu yazsrken bile şuan tuvaletim geldi
Evet abla 18i oldum18i mi transfer oldun sennormal bel ağrısı falan akıntı hepsi bende de var. Özellikle gaz sancısı
Aynı gün olmuşuz kuzum. Günde iki tane kuru kayısı ye. Hayırlı haberi beraber almak nasip olur inşallahEvet abla 18i oldumkarnım şiş kabız olmamaya çalışıyorum
Sabahları su ile tüketiyorum inşallah hayırlı haberlerimizi veririzAynı gün olmuşuz kuzum. Günde iki tane kuru kayısı ye. Hayırlı haberi beraber almak nasip olur inşallah
bende korkuyrm carsambayi beklicem10 Şubat'ta oldum halen test yapmadim yapmayida düşünmüyorumdaha cok strese sokuyor insani
Hahaha sen ben misin yaEvet ya çok kötü birde yanımda biri olsun istemiyorumgaz sıkıntısı rezil eder insanı
Valla hep tepemde yalnız değilsin için rahat etsinHahaha sen ben misin yaneyse benim başımda iki gündür eşim vardı yarın ise gidecek ve yarın evde yalnız ilk günüm.Evde yalnız kalmayi iple çeken bir bennmiyim acaba.Oksapar ve progrestandan dan sonra seni de üşüme vs tutuyormu ben iki gündür onu yapınca usuye usuye uyuya kalıyorum
Salı günü test günüm. Erken test düşünmüyorumBugün test vermeyi düşünüyorsunuz yada test gününüz ne zaman
Oksapar yapıyor şimdi anladım beni gece çok ateş basıyor ama gündüz oksapar ve progestani ard arda vurulup usuyerek uyuya kalıyorum iki gündür bugün saat aralığı koydum ikisine sanırım iki ilaç ağır geldi bana ondan bu üşüme.Oksapar canımı çok yakıyor hayatımda böyle iğrenç iğne görmedim merioneller ne basitti oysa kiValla hep tepemde yalnız değilsin için rahat etsinüşüme yok ama bende aksine ateş basıyor canım özellikle geceleri ateşine falan baktır üşüme ilkkez duydum. Bağışıklık düşürücü ilaç vs verdilerse grip nezle çok müsait oluyor vücut.
Progestan iğne kadar olamaz felç ediyor resmenOksapar yapıyor şimdi anladım beni gece çok ateş basıyor ama gündüz oksapar ve progestani ard arda vurulup usuyerek uyuya kalıyorum iki gündür bugün saat aralığı koydum ikisine sanırım iki ilaç ağır geldi bana ondan bu üşüme.Oksapar canımı çok yakıyor hayatımda böyle iğrenç iğne görmedim merioneller ne basitti oysa ki
Progestani vurdurduktsn sonra elinle biraz ovalattiriyor musun ? Hem ilaç dağılıyor hem acı azaliyor Amin canım benim ilk senin gebelik haberini almak için bekliyorum sonra kendiminkiniProgestan iğne kadar olamaz felç ediyor resmengerçi oksapar yaparken de önce evin için dört beş tur atıyorum stresten rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?