ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Yok kuzum hiç ilaç kullanmayan bile var. Sigara kullanan yada değerleri düşük olanlara genelde daha fazla ilaç veriyolar. için rahat etsin diye doktoruna sor hiç takılma.
Yarın arayıp sorucam Teşekkür ederim. Transferden beri acaip bi bel ağrım var sizde de oldumu böyle akıntıda cabası o fitilden sanırım da

Kızlar beni biliyorsunuz aşılama olmuştum dün 5. Günüm dü gece uyurken bir ağrı ile uyandım resmen vajina mın içinde bile hissettim rahmimin içi acayip ağrıdı . Derler ya 5. Yada 6. Gün rahme yerleşir tüplerden yuvarlanıp acaba yerleştiği için mi öyle Ağrı çektim. Günler geçmiyor resmen ya

Yarın arayıp sorucam Teşekkür ederim. Transferden beri acaip bi bel ağrım var sizde de oldumu böyle akıntıda cabası o fitilden sanırım da
Akıntı fitilden dolayı oluyor evet canım, bel ağrısı bende opudan sonra pek olmadı ama çoğu kadında oluyormuş zaten doktorum da söylemişti opudan sonra eğer çok şiddetli değilse yani regli dönemi ağrılarından daha yüksek bir ağrı yoksa bu normal Parol içebilirsin demişti. Bende transferden sonra ağrılar başladı belimde ama şiddetli değil. Dayanılmaz ağrıların yoksa eğer kendini çok dinleme stres kaynaklı da olabiliyor çünkü çoğu ağrı. Sen devlette mi özeldemi tedavi oluyorsun? Aslında haber vermeleri gerekliydi yarın 5. Gününse eğer

Bugün 3.günüm devlette fakültede tedavi görüyorum. Transferden eve geldim akşam başladı bugün de devam ediyor. Ama şükür çok dayanılmayacak kadar değil

Bugün 3.günüm devlette fakültede tedavi görüyorum. Transferden eve geldim akşam başladı bugün de devam ediyor. Ama şükür çok dayanılmayacak kadar değil
Tamam o zaman yarın zaten kendileri haber verirler ben 5. günün sandım. İnşallah güzel haberler al yarın birde aklına takılan herşeyi sor heyecanla stresle insan unutuyor ben soracaklarımı kağıda yazmıştım, unutmayayım diye ama kağıdı evde unutmuştum. Sen bol bol dinlen meyve tüket bol su iç. İmkan varsa ananas ve çiğ kabak çekirdeği al rahmini şimdiden hazırla bebişine salı günü bence transferin yapılır

Kuzum ben seni başkası olarak cevaplıyorum ikidir opu olup transfer bekleyen bir arkadaş vardı o sanıyorum ben seni ay hakkını helal et ya

Kızlar ya sadece bende mi var merak ediyorum. Bugün 3. Günüm ve devamlı lavaboya gitme ihtiyacım var. Aşırı gaz ve gerginlik var kasıklarımda sizlerde de oluyormu böyle? Yada ilk günlerde oldu mu?
Bazen öyle bir ağrı geliyor ki anlam veremiyorum ve evet sürekli lavaboya çıkma isteği.Bak şunu yazsrken bile şuan tuvaletim geldi

Bazen öyle bir ağrı geliyor ki anlam veremiyorum ve evet sürekli lavaboya çıkma isteği.Bak şunu yazsrken bile şuan tuvaletim geldi
Evet ya çok kötü birde yanımda biri olsun istemiyorum gaz sıkıntısı rezil eder insanı

Evet ya çok kötü birde yanımda biri olsun istemiyorum gaz sıkıntısı rezil eder insanı
Hahaha sen ben misin ya neyse benim başımda iki gündür eşim vardı yarın ise gidecek ve yarın evde yalnız ilk günüm.Evde yalnız kalmayi iple çeken bir bennmiyim acaba.Oksapar ve progrestandan dan sonra seni de üşüme vs tutuyormu ben iki gündür onu yapınca usuye usuye uyuya kalıyorum

Valla hep tepemde yalnız değilsin için rahat etsin üşüme yok ama bende aksine ateş basıyor canım özellikle geceleri ateşine falan baktır üşüme ilkkez duydum. Bağışıklık düşürücü ilaç vs verdilerse grip nezle çok müsait oluyor vücut.

Oksapar yapıyor şimdi anladım beni gece çok ateş basıyor ama gündüz oksapar ve progestani ard arda vurulup usuyerek uyuya kalıyorum iki gündür bugün saat aralığı koydum ikisine sanırım iki ilaç ağır geldi bana ondan bu üşüme.Oksapar canımı çok yakıyor hayatımda böyle iğrenç iğne görmedim merioneller ne basitti oysa ki

Progestan iğne kadar olamaz felç ediyor resmen gerçi oksapar yaparken de önce evin için dört beş tur atıyorum stresten rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah

Progestan iğne kadar olamaz felç ediyor resmen gerçi oksapar yaparken de önce evin için dört beş tur atıyorum stresten rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah
Progestani vurdurduktsn sonra elinle biraz ovalattiriyor musun ? Hem ilaç dağılıyor hem acı azaliyor Amin canım benim ilk senin gebelik haberini almak için bekliyorum sonra kendiminkini artık ben pişik yapmayan bebek bezlerini araştıracağım evreye geçmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…