• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

14 şubatta transfer olanlar erken test yaptınız mı , benim 5. Gün embriyosu AA kalite 1 adet transfer oldum test günü yaklaştıkça heyecan tavan yapmaya başladı🙈

Ben estoferm progestan fitil ve folikasit kullanıyorum. Okuduğumda herkeste iğne var sormak istedim🥲
Yok kuzum hiç ilaç kullanmayan bile var. Sigara kullanan yada değerleri düşük olanlara genelde daha fazla ilaç veriyolar. için rahat etsin diye doktoruna sor hiç takılma.

Amin inşallah 🤲Benim 4.gün pazara denk gelmese belki benim de öyle olurdu bilemiyorum ki pazartesiye ne olacak inşallah hepsi kalır değişik bir duygu olumlu düşünsem hayal kırıklığı olumsuz düşünsem negatif enerji 🤷🏼‍♀️En iyisi hiç düşünmemek ☺️
Pazar günü de ulaşım sağlayabilirsin. Emriyologlar çalışıyor diye biliyorum ama bence de düşünmemeye çalış zaten bir gün kaldı Allah'ın izniyle hiç bir sıkıntıda olmaz🥰

14 şubatta transfer olanlar erken test yaptınız mı , benim 5. Gün embriyosu AA kalite 1 adet transfer oldum test günü yaklaştıkça heyecan tavan yapmaya başladı🙈
Ben yaptım dün erken gebelik testi çıkmadı, ama kaç gün önce gösteriyor bilmiyorum artımed diye bir marka vardı eczanede 🙄. Burda bir arkadaş yaptı hem erken hem normal silik çıktı sonra kanda negatif aldı, ilaçlar silik çizgi yapabilir demiş doktor o yüzden yapmıyım diyorum artık yarın kan veriyim. Normalde 23 test günüm ama aşılamalardan sonra 12. Gün istemişti hep doktor, yarın da opu sonrası 12. Gün.

Amin inşallah 🤲Benim 4.gün pazara denk gelmese belki benim de öyle olurdu bilemiyorum ki pazartesiye ne olacak inşallah hepsi kalır değişik bir duygu olumlu düşünsem hayal kırıklığı olumsuz düşünsem negatif enerji 🤷🏼‍♀️En iyisi hiç düşünmemek ☺️
Benim de aynı olmuştu pazar aramadılar 4. Gün kontrol etmiyorlar sanırım, tabi ben heycanlı zaten 3 embriyo var p.tesi yana yakıla gittim hastaneye, embriyologla konusmak istiyorum diyip duruyorum herkese, siz aşağı inin diyolar embriyolar diyorum, hazırlanın diyorlar embriyolog diyorum 😂 işlemden önce bakıp bilgi vermek için geliyormuş zaten odaya ☺️, ama siz yine de görüşmek istediğinizi söyleyin bu arada biz resmini bile istedik çekip verdiler 😍.

Ben yaptım dün erken gebelik testi çıkmadı, ama kaç gün önce gösteriyor bilmiyorum artımed diye bir marka vardı eczanede 🙄. Burda bir arkadaş yaptı hem erken hem normal silik çıktı sonra kanda negatif aldı, ilaçlar silik çizgi yapabilir demiş doktor o yüzden yapmıyım diyorum artık yarın kan veriyim. Normalde 23 test günüm ama aşılamalardan sonra 12. Gün istemişti hep doktor, yarın da opu sonrası 12. Gün.
Benim dondurulmuş transfer oldu eğer test yapsam çıkar diye düşünüyorum, ama siz transfer gününü saymasak 5. Gün yapmışsınız bence çok erken , ben salı günğ test yapnayı düşünüyorum bence sizinki de varsa bile gözükmemiş olabilir içinizi ferah tutup test gününü beklemekte fayda var , rabbim hepimizi sevindirsin inşallah

10 Şubat'ta oldum halen test yapmadim yapmayida düşünmüyorum 🙈 daha cok strese sokuyor insani

Kızlar ya sadece bende mi var merak ediyorum. Bugün 3. Günüm ve devamlı lavaboya gitme ihtiyacım var. Aşırı gaz ve gerginlik var kasıklarımda sizlerde de oluyormu böyle? Yada ilk günlerde oldu mu?

Ben de bu yazdıklarınız dışında kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sadece, yaşınız kaç belki kan sulandırıcıya gerek görmemiştir.
29 yaşındayım sanırım gerek görmedi teşekkür ederim yanıtladığınız için. 🥲

Back