Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum hiç ilaç kullanmayan bile var. Sigara kullanan yada değerleri düşük olanlara genelde daha fazla ilaç veriyolar. için rahat etsin diye doktoruna sor hiç takılma.Ben estoferm progestan fitil ve folikasit kullanıyorum. Okuduğumda herkeste iğne var sormak istedim
Pazar günü de ulaşım sağlayabilirsin. Emriyologlar çalışıyor diye biliyorum ama bence de düşünmemeye çalış zaten bir gün kaldı Allah'ın izniyle hiç bir sıkıntıda olmazAmin inşallah Benim 4.gün pazara denk gelmese belki benim de öyle olurdu bilemiyorum ki pazartesiye ne olacak inşallah hepsi kalır değişik bir duygu olumlu düşünsem hayal kırıklığı olumsuz düşünsem negatif enerji En iyisi hiç düşünmemek
Ben yaptım dün erken gebelik testi çıkmadı, ama kaç gün önce gösteriyor bilmiyorum artımed diye bir marka vardı eczanede . Burda bir arkadaş yaptı hem erken hem normal silik çıktı sonra kanda negatif aldı, ilaçlar silik çizgi yapabilir demiş doktor o yüzden yapmıyım diyorum artık yarın kan veriyim. Normalde 23 test günüm ama aşılamalardan sonra 12. Gün istemişti hep doktor, yarın da opu sonrası 12. Gün.14 şubatta transfer olanlar erken test yaptınız mı , benim 5. Gün embriyosu AA kalite 1 adet transfer oldum test günü yaklaştıkça heyecan tavan yapmaya başladı
Benim de aynı olmuştu pazar aramadılar 4. Gün kontrol etmiyorlar sanırım, tabi ben heycanlı zaten 3 embriyo var p.tesi yana yakıla gittim hastaneye, embriyologla konusmak istiyorum diyip duruyorum herkese, siz aşağı inin diyolar embriyolar diyorum, hazırlanın diyorlar embriyolog diyorum işlemden önce bakıp bilgi vermek için geliyormuş zaten odaya , ama siz yine de görüşmek istediğinizi söyleyin bu arada biz resmini bile istedik çekip verdiler .Amin inşallah Benim 4.gün pazara denk gelmese belki benim de öyle olurdu bilemiyorum ki pazartesiye ne olacak inşallah hepsi kalır değişik bir duygu olumlu düşünsem hayal kırıklığı olumsuz düşünsem negatif enerji En iyisi hiç düşünmemek
Ben de bu yazdıklarınız dışında kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sadece, yaşınız kaç belki kan sulandırıcıya gerek görmemiştir.Ben estoferm progestan fitil ve folikasit kullanıyorum. Okuduğumda herkeste iğne var sormak istedim
Benim dondurulmuş transfer oldu eğer test yapsam çıkar diye düşünüyorum, ama siz transfer gününü saymasak 5. Gün yapmışsınız bence çok erken , ben salı günğ test yapnayı düşünüyorum bence sizinki de varsa bile gözükmemiş olabilir içinizi ferah tutup test gününü beklemekte fayda var , rabbim hepimizi sevindirsin inşallahBen yaptım dün erken gebelik testi çıkmadı, ama kaç gün önce gösteriyor bilmiyorum artımed diye bir marka vardı eczanede . Burda bir arkadaş yaptı hem erken hem normal silik çıktı sonra kanda negatif aldı, ilaçlar silik çizgi yapabilir demiş doktor o yüzden yapmıyım diyorum artık yarın kan veriyim. Normalde 23 test günüm ama aşılamalardan sonra 12. Gün istemişti hep doktor, yarın da opu sonrası 12. Gün.
10 Şubat'ta oldum halen test yapmadim yapmayida düşünmüyorum daha cok strese sokuyor insani14 şubatta transfer olanlar erken test yaptınız mı , benim 5. Gün embriyosu AA kalite 1 adet transfer oldum test günü yaklaştıkça heyecan tavan yapmaya başladı
Benimde 10 şubattı dün değerim 39.5 çıktı yarın tekrar kan tahlili var ama umudum kalmadı10 Şubat'ta oldum halen test yapmadim yapmayida düşünmüyorum daha cok strese sokuyor insani
Oyle deme neden kendini strese sokuyorsun zaten erken yapmissin herhalde yukselir hayirlisi ile. Dualarim seninleBenimde 10 şubattı dün değerim 39.5 çıktı yarın tekrar kan tahlili var ama umudum kalmadı
Belirtin vs varmiydi test günün dün muyduBenimde 10 şubattı dün değerim 39.5 çıktı yarın tekrar kan tahlili var ama umudum kalmadı
10. Gunum gaz sorunu halen varKızlar ya sadece bende mi var merak ediyorum. Bugün 3. Günüm ve devamlı lavaboya gitme ihtiyacım var. Aşırı gaz ve gerginlik var kasıklarımda sizlerde de oluyormu böyle? Yada ilk günlerde oldu mu?
Bugün test vermeyi düşünüyorsunuz yada test gününüz ne zaman10. Gunum gaz sorunu halen var
İlaçlardan kaynaklı o zaman. Ay ne heyecanlı 10. Gün inşallah pozitifi görürsünüz10. Gunum gaz sorunu halen var
Canım senin değerin gayet normal ki benim 0 çikti ayni 9. Gun doktora dedim yukselmez mi hayir dedi en azindan 30 40 olurdu 9. Gunde dedi yani seninki normal hiç canini sıkmaBenimde 10 şubattı dün değerim 39.5 çıktı yarın tekrar kan tahlili var ama umudum kalmadı
Bugun normalde test günümBelirtin vs varmiydi test günün dün muydu
İnşallah kuzum ya yarın tekrar test günüm bakalımCanım senin değerin gayet normal ki benim 0 çikti ayni 9. Gun doktora dedim yukselmez mi hayir dedi en azindan 30 40 olurdu 9. Gunde dedi yani seninki normal hiç canini sıkma
29 yaşındayım sanırım gerek görmedi teşekkür ederim yanıtladığınız için.Ben de bu yazdıklarınız dışında kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sadece, yaşınız kaç belki kan sulandırıcıya gerek görmemiştir.