ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

7 7.30 arası bana gel dedi Ayşe hemşire ki benden önce işleme giren 3 hasta daha vardı ama bugün bir işi vardı galiba Ufuk beyin çünkü eşi de hastanede bekliyordu benim transferden sonra çıkmış hastaneden
Hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah

İnsan okuduğu 200 lü değerleri görmek istiyor canım bende düşük gibi hissettim ama önceki mesajlara bak 18 ile hamile maşallah bayan darısı başımıza güzel güzel artacaklar inşallah
Kesinlikle size katılıyorum busedursun6058 önemli olan sağlıkla büyümesi kucağına alabilmen benim öncekininde değeri iyiydi başta sonra yavaşladı ve boş kese ile sonuçlandı kürtaj oldum yani elime doğmadı yavrum önemli olan bebeklerimizi dünyaya getirebilmek sayılara takılma rabbim ol derse olur şuan ben sadece sabırla bekliyorum.Bi sonraki testini ne zaman vereceksin

Amin inş isteyen herkese nasip olsun sizin kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi

Kızlar bende ayın 11. De transferim olmuştu sabah test yaptım silik çıktı ikinci çizgi ama ögleye dogru kanama oldu şimdi azaldı akıntı gibi
Başınıza geldimi böyle birşey doktoru aradım adet degildir dedi kan sulandırıcı kullanıyordum onu bırak dedi

Yapılan iğnenin(Protestan)ağrısı çok kötü felç olmuş gibiyim resmen onun dışında ağrı sızı kalmadı şükür. Basınç var biraz alt bölgede oda azalıyor. Sen net karar verdin mi? Taze mi transfer olacaksın ? Son durum ne

Kızlar merhaba bende tüp bebek tedavisi görüyorum,yumurtalar güzel gelişigor ama bu kontrole gittigimde rahimde sıvı toplanması oluşmuş dedi sizdede oldumu?pzartesi taze embriyo olup olmicagına karar vereceğim dedi?hsg filmim gayet iyiydi iki kere çekindim acaba neden oldu yaa

Benim 4 tu 2. Gun 2 ye dustu mecbur tranfer ettk ama elimde donmus kalmadi tabi , sirf buyuzden biraz gerginim

Amin insallah çok teşekkür ederim ben de yarın son kontrolüme gidicem sanırım toplama günü belli olcak Allah yardımcımız olsun insallah pozitifleri görürüz nasipte varsa olcak.. Ben de korkuyorum ama hep güzel şeyler düşünün olur mu

Benim taze olacak 5.gün pazartwsi günü olacak bakalım inşallah embriyolar giderse bi haber yok pazartesiye kadar ne oldu ne kaldı progestanı ben vajinal yoldan alıyorum

Büyük ihtimalle riske atmıyorlar ama doktor çok iyi gibi vs konuşmadı birde kalitesini falan demedi burda yazıyor ya bazı arkadaşlar 3aa falan diye onu da bilmiyorum

Kaçıncı gün 13 taneydi sizin döllenen en son ne zaman haber vermişlerdi bir günde bu kadar azalıyor mu ya tedirgin oldum büyük risk o halde böyle beşinci güne gitmek
Benim 12 toplandı 10 döllendi 5.güne kadar 10 devam etti 5.gün 5 tanesi kaldı dediler 5 i donduruldu

Benim taze olacak 5.gün pazartwsi günü olacak bakalım inşallah embriyolar giderse bi haber yok pazartesiye kadar ne oldu ne kaldı progestanı ben vajinal yoldan alıyorum
İçini ferah tut kötüyü çağırma rabbimin de izniyle mis gibi kalacaklar pazartesiye ben hem vajinal hem iğne alıyorum şuan transfer sonrası 5 iğne verdi. Bende çok istiyordum 5. Gün embriyosu ama nasip 4müş. Bugün de bitti kaldı yarın sabır ve umut seninle olsun kuzum rabbim en hayırlısını eylesin inşallah

Yapma canım ben yaptım ikiside silikti bugün kan verdim 0 çıktı kanım doktor tutmamış dedi tutsa 9. Gunde bile 30 40 çıkardı dedi boşuna bu testlere sevindik
Neden acaba, 2 testte de hata olur mu ya acaba ilaçlar mı pozitif yapıyor testi, çok üzüldüm cnm kaçıncı denemendi bu var mı dondurulmuş embriyon, ben dayanamadım erken gebelik yaptım az önce hiçbirşey çıkmadı pazartesi transfer olmuştum erken biliyorum ama hayalet çizgi bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…