- 22 Ekim 2020
- 48
- 51
- 18
- 32
İnsan okuduğu 200 lü değerleri görmek istiyor canım bende düşük gibi hissettim ama önceki mesajlara bak 18 ile hamile maşallah bayan darısı başımıza güzel güzel artacaklar inşallahKızlar beta 9. Gün 39.5 çıktı düşük dimi ya
7 7.30 arası bana gel dedi Ayşe hemşire ki benden önce işleme giren 3 hasta daha vardı ama bugün bir işi vardı galiba Ufuk beyin çünkü eşi de hastanede bekliyordu benim transferden sonra çıkmış hastanedenHayırlı olsun inş hoca sabahın 7.30 geliyormu saat olarak çok erken ama sağlıkla büyür unş benim üçüncü 10 şubatta oldum 2 tane 5. Gün embriyosu 22 Şubat test tarihim unş sağlıkla büyürler
Kesinlikle size katılıyorum busedursun6058 önemli olan sağlıkla büyümesi kucağına alabilmen benim öncekininde değeri iyiydi başta sonra yavaşladı ve boş kese ile sonuçlandı kürtaj oldum yani elime doğmadı yavrum önemli olan bebeklerimizi dünyaya getirebilmek sayılara takılma rabbim ol derse olur şuan ben sadece sabırla bekliyorum.Bi sonraki testini ne zaman vereceksinİnsan okuduğu 200 lü değerleri görmek istiyor canım bende düşük gibi hissettim ama önceki mesajlara bak 18 ile hamile maşallah bayan darısı başımıza güzel güzel artacaklar inşallah
Amin inş isteyen herkese nasip olsun sizin kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi7 7.30 arası bana gel dedi Ayşe hemşire ki benden önce işleme giren 3 hasta daha vardı ama bugün bir işi vardı galiba Ufuk beyin çünkü eşi de hastanede bekliyordu benim transferden sonra çıkmış hastaneden
Hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah
Yapılan iğnenin(Protestan)ağrısı çok kötü felç olmuş gibiyim resmenBize lazım olan bir tane embriyo zaten ben de tekrar opu işlemi olmak istemediğim için dondurmaya kalsın istiyorum ama nasipİnşallah hepsi kalsa keşke gönül öyle istiyor tutmazsa falan içimiz rahat olsun diye ne bileyim hayırlısı Ağrı,sancı falan var mı ? Benim hala acıyor özellikle tuvalet esnasında gece kalktığımda falan dayanılmayacak gibi değil ama inşallah pzartesiye kalmaz
Ya benim test günüm niye bu kadar geçNormalde de ayni cikti canim erken gebelikte de silik cikti test günümü yarin verdi doktor
Benim 4 tu 2. Gun 2 ye dustu mecbur tranfer ettk ama elimde donmus kalmadi tabi , sirf buyuzden biraz gerginimGayet iyi maşallah daha ne olsun 4.gün de gayet iyi düşünsenize daha 2.gün 7 taneydi benim buna bile sayısı çok diye beşinci güne götürmeye karar verdiler demek ki 1-2-3 falan olunca üçüncü gün koyuyorlar
Amin insallah çok teşekkür ederim ben de yarın son kontrolüme gidicem sanırım toplama günü belli olcakOnu atlatınca sanki her şey bitecek gibi geliyor .Ben o kadar odaklanmıştım ki opu oldu mu süreç bitti gibi hissedeceğimi sanıyordum ki bi nebze öyle o iğneler falan bitti mis gibiİnşallah sizin de sorunsuz ağrısız sızısız geçer.Öyle dayanılmayacak bir Ağrı yok zaten gözünüz korkmasın sadece transfer olduğunda da böyle ağrıyla zorlama olur diye çekiniyor insan
Benim taze olacak 5.gün pazartwsi günü olacak bakalım inşallah embriyolar giderseYapılan iğnenin(Protestan)ağrısı çok kötü felç olmuş gibiyim resmenonun dışında ağrı sızı kalmadı şükür. Basınç var biraz alt bölgede oda azalıyor. Sen net karar verdin mi? Taze mi transfer olacaksın ? Son durum ne
Önemli olan bir tanesinin tutunması .En iyi labaratuvar bile anne Rahmi kadar iyi değildir diyordu doktor.Sayısı çok önemli değilBenim 4 tu 2. Gun 2 ye dustu mecbur tranfer ettk ama elimde donmus kalmadi tabi , sirf buyuzden biraz gerginim
Büyük ihtimalle riske atmıyorlar ama doktor çok iyi gibi vs konuşmadı birde kalitesini falan demedi burda yazıyor ya bazı arkadaşlar 3aa falan diye onu da bilmiyorumGayet iyi maşallah daha ne olsun 4.gün de gayet iyi düşünsenize daha 2.gün 7 taneydi benim buna bile sayısı çok diye beşinci güne götürmeye karar verdiler demek ki 1-2-3 falan olunca üçüncü gün koyuyorlar
Yapma canım ben yaptım ikiside silikti bugün kan verdim 0 çıktı kanım doktor tutmamış dedi tutsa 9. Gunde bile 30 40 çıkardı dedi boşuna bu testlere sevindikYa benim test günüm niye bu kadar geçbenim de yarın 7. günüm yapsam çıkar mı acaba
Doktorla bugun konustum senden cok umitliyim ben dedi mutlu oldumÖnemli olan bir tanesinin tutunması .En iyi labaratuvar bile anne Rahmi kadar iyi değildir diyordu doktor.Sayısı çok önemli değil
Benim 12 toplandı 10 döllendi 5.güne kadar 10 devam etti 5.gün 5 tanesi kaldı dediler 5 i dondurulduKaçıncı gün 13 taneydi sizin döllenen en son ne zaman haber vermişlerdi bir günde bu kadar azalıyor mu ya tedirgin oldum büyük risk o halde böyle beşinci güne gitmek
Pazartesi günü vericemİnsan okuduğu 200 lü değerleri görmek istiyor canım bende düşük gibi hissettim ama önceki mesajlara bak 18 ile hamile maşallah bayan darısı başımıza güzel güzel artacaklar inşallah
5.gün embriyosu 2 tane transfer olduAmin inş isteyen herkese nasip olsun sizin kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi
İçini ferah tut kötüyü çağırma rabbimin de izniyle mis gibi kalacaklar pazartesiyeBenim taze olacak 5.gün pazartwsi günü olacak bakalım inşallah embriyolar gidersebi haber yok pazartesiye kadar ne oldu ne kaldı progestanı ben vajinal yoldan alıyorum
Neden acaba, 2 testte de hata olur mu ya acaba ilaçlar mı pozitif yapıyor testi, çok üzüldüm cnm kaçıncı denemendi bu var mı dondurulmuş embriyon, ben dayanamadım erken gebelik yaptım az önce hiçbirşey çıkmadı pazartesi transfer olmuştum erken biliyorum ama hayalet çizgi bile yokYapma canım ben yaptım ikiside silikti bugün kan verdim 0 çıktı kanım doktor tutmamış dedi tutsa 9. Gunde bile 30 40 çıkardı dedi boşuna bu testlere sevindik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?