ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kuzum bende dün yaptım ama benim 5 dakikada çıktı
Yaa ne güzel insallah bir an once kesesini gorursun kalp atisini duyarsin canim benim benim iki saat sonra boyle oldu suphedeyim bende tuttu mu tutmadi mi daha onceki testlerimde iki saat sonra bile boyle golge olmazdi

Sağ ol canım dikkat ediyorum .Senin transferin nasıldı ?
Şükür Allah’a bir sıkıntı olmadı. AA kalite tek embriyo transfer yapıldı. Biraz sızlama var kasıklarımda. Yalnız bu gaz varmış gibi olan basınç insanı mahvediyor birde psikolojik olarak tuhaf bir haldeyim onun dışında şükür korkulacak birşey yok yani. Senin nasıl oldu ağrıların varmı gelişme?

Bu gün 11. Günüm allahın izniyle test yaptırıcam dua edin banada pozitif olsun inşallah. Koltuk altımdan göğüsüme uzanan damarlanma var ve şişlil sertlik hayırlara vesile olur inşallah
Yaptınızmı test inşallah sonuç pozitiftir

Hadi geçmiş olsun canim.Bende şuan transfer bekliyorum odada.İnsallah sonrasında da güzel haberleri buraya yazmak nasip olur.beni sabah aradılar 2 tanesini dondurdular diğer ikisi de benimle eve geliyor

Merhaba sonucum negatif allah isteyenlere nasip etsin inşallah
Canım benim hangi teselli cümlesini kursak az kalıcak ama rabbimden hayırlısı en kısa zamanda inşallah pozitifi de görürsün Rabbim mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine sevindirsin hepimizi

Merhaba siz çift embriyo mu koydurmuştunuz keseyi görebiliriz mi yada kalp atışını ikiside tutmuştur inş
Merhaba sanırım doktor kesin olarak görmek için 26şubatta gelirsin dedi. Gün sayıyorum. Evet 2 embriyoydu. Lekelenmem de var bekliyorum sabırla. İnşallah çok isterim ikiz olmasını

kasıklarımda batma ve sancı var tuvalette de gep oluyor doktor şimdi kontrole çağırdı ben bu durumda pek transfer istemiyordum cumartesi için ki zaten 5.güne götürmeye karar vermişler bir tanesi daha elenmiş 7 embriyo güzel bölünmüş kaliteleri iyi dedi sayısı az olsaymış 3.günde düşünürlermiş şimdi kontrol olduktan sonra bir sorun yoksa pazartwsi olacakmış transfer

Ya o gaz varmış gibi olan basınç gerçekten ne zaman geçiyor acaba tam bi düzelip sonra konulsa süper olacak.Sana sordular mı bir tane mi koyalım yoksa çift mi diye ? Yoksa kendi kararları mı ? Bana sorsalar bi cevabım yok bu soruya

Amin inşallah canım ki bunun üzerine bana 3.gün transferi yapılmayacağını öğrendim o ilk başta genel prosedürmüş beşinci güne embriyo kalmaz da çöp olmasın anne rahminde doğal ortamında yaşama şansı daha yüksek diye ama sayısı fena olmadığı için beşinci güne gitmeye karar vermişler daha yüksek ihtimal olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…