Amin inşallah tutunur.burada kendimiz gibip kan veremiyoruz doktor isteyecek tahlili yoksa yapmıyorlar almanyada bu sıkıcı bir sürüm ama kabullendim o nedenle cuma gününü bekliyorumKan testi yaptırın varsa orda mutlaka çıkar bende testte hep negatif gördüm en son hüngür hüngür ağladım vazgeçtim artık dedim. Sabah adet oldum sandım meğer yerleşme kanamasıymis. Allah inşallah yardım eder bebeğim tutunur.
İnsallah Allah gönlünüze göre verir hayırlısıylaAmin inşallah tutunur.burada kendimiz gibip kan veremiyoruz doktor isteyecek tahlili yoksa yapmıyorlar almanyada bu sıkıcı bir sürüm ama kabullendim o nedenle cuma gününü bekliyorum
Pko baslangici dediKan testi de v
Kan er pco su olanlarda olduğunu biliyoruz ama olmayanlar da da oluyor mu bu durum bilmiyorum kan vermen şart onu yapmadan hiç bir ilaç içme
Yazicam mutlaka canım benimHayırlısı olsun burayada yazın sonucu bakalım bende bekliyorum birkaç gün geçsin tekrar yapıcam test olmazsa kanda vericem belirtilerim de var ama nasip
Eşiniz size neden trip atıyor anlayamadımYakşamlar ya benim moralim çok bozuk ya siz bana yardim edermisiniz yoksa ben kafayı yiyecem 4 yıldır evliyim bi düşükluk yaşadım ondan sonrada hamile kalamadım bi suru tedavi gordum bi sorunumuz yok Allaha şükür esimle birlikte ama olmuyo eltimle yine ayni durumu yaşıyorduk o suan hamile aşılama yapmış ama bunu kimse bilmiyor herkes normal biliyor simdi olay yine bana patladı o hamile diye esim bana tirip atiyo ne olur yardım edin bana yoksa ben kafayi yiyecem asılamayida o kabul etmiyor ne yapacam bilemiyorum
Bu kadar stres ve panikle hamile kalmanız imkansız. Bende ayni hatayı yaptım bir türlü olmadı iğneler tedaviler hsg filmi falan. Ne zaman vazgeçtim ilacı iğneyi bıraktım kendimi alıştırdım herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil, ülkenin durumu ortada belki de böylesi hayırlıdır dedim hamile kalmışım. Eşinizle doktora gidin o anlatacaktir kendisineYakşamlar ya benim moralim çok bozuk ya siz bana yardim edermisiniz yoksa ben kafayı yiyecem 4 yıldır evliyim bi düşükluk yaşadım ondan sonrada hamile kalamadım bi suru tedavi gordum bi sorunumuz yok Allaha şükür esimle birlikte ama olmuyo eltimle yine ayni durumu yaşıyorduk o suan hamile aşılama yapmış ama bunu kimse bilmiyor herkes normal biliyor simdi olay yine bana patladı o hamile diye esim bana tirip atiyo ne olur yardım edin bana yoksa ben kafayi yiyecem asılamayida o kabul etmiyor ne yapacam bilemiyorum
Çok sağolun, gebelik yoksa bu halim hiç normal değilDaha var en az 3-4 gün sabretmlisin hayirlisi olsum insallahBenim 6 gün kala cikti erken gebelik testinde ama yerlesmem cabuk oldu 5. günde yerlesti. Ondan sonra 6 gün falan bekledim. Mesela bu gün sabah idrariyla test yaptim eskiye göre koyulasiyor gittikce ama ogleden sonra 2 saat tutup yaptigim idrarla sabahkinden cok daha koyu cikti kirmizi nerdeyse. Belki herkeste ayni olmaz durum denersin.
Dene canım ben reglin birkaç gün sonrasında yumurtlamışım sanırım doktorumun hesabına göre öyle çıktı regl sonrası her an değerlendirilmeli hatta kayınvalidem öyle olduğunu söylemişti kadının söylediği doğru çıktıKızlar lütfen bana bir akıl verin
Benim ovulasyon testim cuma ve cumartesi pikdi ve o günleri değerlendirdim
Bugün çatlama olmuş bugün ara verip yarın mı denesem 3 gün üst üste çok fazla sanki
Tamam demekki bu durum etkiledi şimdi siz kan testi ile netleştirin ( gebelik olup olmadığını) pco ya göre hareket etmelisiniz bence yumurtlama günlerinizi kaçırmamak için testte kullanın Ovulasyon testi doktorunuzla güzelce planlayınPko baslangici dedi
Çok sevindimm bacimm... İnshaAllah sağlıklı bir gebelik geciririsinAminnn buradaki herkese biran önce nasip olur inşallah. Yarın progesteron vs yapılacak insallah o değerlerde güzel çıkarsa doktor gebeyiz diyebiliriz dedi
Evet gorunuyor bat ne zamanEki Görüntüle 3015142
Kızlar ben hayalet çizgi görüyorum sizcede varmı ?
Ettim hamileya ben de hamile olmadığım içinEşiniz size neden trip atıyor anlayamadım
Ben aslında sakinim hani bunu biliyom zaten hersey nasip isi sabırla ama iste esinde dahi herkes üstüne gelince olmuyo iste esim biraz inaci zar zor gidiyor Dr aBu kadar stres ve panikle hamile kalmanız imkansız. Bende ayni hatayı yaptım bir türlü olmadı iğneler tedaviler hsg filmi falan. Ne zaman vazgeçtim ilacı iğneyi bıraktım kendimi alıştırdım herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil, ülkenin durumu ortada belki de böylesi hayırlıdır dedim hamile kalmışım. Eşinizle doktora gidin o anlatacaktir kendisine
Evt varEki Görüntüle 3015142
Sen muğlalısın galiba hangi doktora gittin çok haklısın bende 3. Aşılamayı da yaptırıp öyle düşünüyorum çünkü umudum da pek kalmadı üzülüyorum ağlıyorum ben eşimi eşimde de beni seviyor elbet bi gün olur bizim sınavımız da buymuşBu kadar stres ve panikle hamile kalmanız imkansız. Bende ayni hatayı yaptım bir türlü olmadı iğneler tedaviler hsg filmi falan. Ne zaman vazgeçtim ilacı iğneyi bıraktım kendimi alıştırdım herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil, ülkenin durumu ortada belki de böylesi hayırlıdır dedim hamile kalmışım. Eşinizle doktora gidin o anlatacaktir kendisine
Cizgi var ama 2 gün sonra testi tekrarlayin.Eki Görüntüle 3015142
Eş durumu çok önemli hem doktora gitmek istemiyor hemde gebelik için seni suçluyorsa mutlaka biri konuşsun yani aile büyüğü olur sevdiği biri olur falan. İşiniz çok zor bu şekildeBen aslında sakinim hani bunu biliyom zaten hersey nasip isi sabırla ama iste esinde dahi herkes üstüne gelince olmuyo iste esim biraz inaci zar zor gidiyor Dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?