- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
İnşallah canım benim inşallahInsallah adet olmazsinda o güzel haberi verirsin bize canim, haftaya cumayi bekleyecegimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim inşallahInsallah adet olmazsinda o güzel haberi verirsin bize canim, haftaya cumayi bekleyecegimmm
sağlıcakla kucağınıza alın inşallahBende yaptim gecen o silik cikanda hala cok cok acik pembe cikiyor 10 dk icinde bakiliyor kagit gibi olan, kapali test gecenki testten daha koyu, birde pembeli olanida ovulasyon testim ama idrari 1.5 saat falan tuttum
aminnnİnşallah her isteyene nasip olur inşallah güzel haberler duydukça mutlu oluyoruz
Canım mavi olan gebelik testi miBende yaptim gecen o silik cikanda hala cok cok acik pembe cikiyor 10 dk icinde bakiliyor kagit gibi olan, kapali test gecenki testten daha koyu, birde pembeli olanida ovulasyon testim ama idrari 1.5 saat falan tuttum
sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
öncelikle hayırlı uğurlu olsun darısı isteyen herkesin başına inşallah aminn kan testi vermeden önce hiç idrar testi yaptınız mı?Kizlar ben regli günümde kan vermistim 206 cikmisti beta. 4 gun sonra verdim iki gunde iki katina ciksa en fazla 800 olur diyodum 1665 cikmis sizce bu normal mi aşırı yukselmemis mi 8 katına çıkmış ne dusuncegimi bilemedim
bat a kaç gün kala yaptınız? benimde 4 MartAminnn darisi bekleyen herkese olsun tez zamanda durup durup test yapiyoruz iste cidden var mi diye. Bat a var daha ondan iyice emin olup ona göre doktoru arayayim diyorum birde insan inanamiyor gözüyle görmeyince
Mavi olan ve yesil olan erken gebelik testi canim. Nedense o yesil olanda hala acik cikiyor ama gecenki yaptigim maviye benzer testte de iyi cikmisti, mavide koyu cikti. Yesil kagit gibi olani birde yarin ilk idrarla yapip bakayim bi. Ne de olsa test bol yarim saat tuvalete gitmesek yine cikacak cunku varlarrrrCanım mavi olan gebelik testi mi
maşallah diyelim öncelikle artış fazla olanı duydum da 8 katı ilk sizde duydum. Doktora danışmakyta fayda varTeşekkürler yaptim tabi regli gunume iki gun varken yaptim o da kipkirmizi cikti hic silik değildi idrar testim de enteresan
ay ne güzel olur genlerde var mı ikiz?Ablam belki ikizdir dedi hem sasirdim hem korktum ondan bi danışayım dedim
Yok canim ama klomenle hamile kaldim doktorlar bu ihtimalin hep olduğunu soyluyolardi ondan tırstımay ne güzel olur genlerde var mı ikiz?
istemez miydin peki ben olsam şükür namazları kılardımYok canim ama klomenle hamile kaldim doktorlar bu ihtimalin hep olduğunu soyluyolardi ondan tırstım
Evet maşallah hele mavi testin ben burdayım diye bağırıyor canım sana katılıyorum bu en son yaptığım testi gün ortası yaptım bir şeyler içtikten sonra yine çıkıyor kesinlikleMavi olan ve yesil olan erken gebelik testi canim. Nedense o yesil olanda hala acik cikiyor ama gecenki yaptigim maviye benzer testte de iyi cikmisti, mavide koyu cikti. Yesil kagit gibi olani birde yarin ilk idrarla yapip bakayim bi. Ne de olsa test bol yarim saat tuvalete gitmesek yine cikacak cunku varlarrrr
klomenle hamile kaldığınızı yazmışsınız. aşılamamı yoksa normal yollamı? birde kaç tane yumurtanız gelişti?Ablam belki ikizdir dedi hem sasirdim hem korktum ondan bi danışayım dedim