Hayirlisi olsun inşallah yeniden sağlıklı bir cocuk sahibi olabilirsiniz. benim de 4 yasında bir oglum var ikinciyi düşünüyoruz kasımdan beri deniyoruz. sizi cok iyi anlıyorum benim de ilk cocugum olmadan once doktorlara gittiğimde tüp bebek demişlerdi cok üzülmüştüm, doktor değiştirdim klomen catlatma ignesiyle ilk denemede tutmustu, şimdi yine aynı doktora gidiyorum, tüp bebek benim de gözümde cok büyüyor hayırlısı diyorum.
sizin yasınız bana göre genc, amh düşük olsa da yastan dolayı avantajlısınız. ben 5 yıl once 0.68 amh ile hamile kaldım suan kimbilir kactır ama baktırmadım. 38 yasındayım, amh de düşük oldugu icin takviyeler kullanıyorum, ilkinde hamile kalmak icin folikasit dısında bişey kullanmamıstım. it starts with eggs diye bir kitap var ing, burdaki arkadaslar onermişti okumustum, size de tavsiye ederim. burdan yazmak uzun olur musaıt zamanda ozelden mesaj da atabilirim kitapla ilgili.
elimden geldigince burda paylasıyorum faydali gördüklerimi.
benim de toz olanlar çok midemi bulandırıyor, inşallah bunun tadı güzeldir kolay tüketirsiniz :)