Tek kurşunumdu ne yazık ki.Eşimi eczaneye göndericem bulabilirse sabah tekrar yapıcam bakalım
İnşallah canımAyy inşallah canıım bebişin seninlediir
Beklemek çok zor biliyosun.Şuan Türkiye’de olsam acildeydim çoktan kan vermiştim ama burda işler öyle yürümüyo tek çarem bu testler.Belki bi tık koyulaşır belki hiç çıkmaz en azından bi cevap olur.Yarın bat günüm zaten Regl olursam ya da olmazsam o da bi cevap vericek.Hiçbişey yapmadan beklemek mümkün görünmüyor şuanYarın değilde ertesi gün filan yap o zaman testi bulsan bile zaten orda kan testi yaptıramassın heralde. Değerin iyice artmış olur hem
Anladım canım benimde çok düzensiz ovulasyon denedim bende bekliyorum bakalım benim 8 inde çatladıAmin inşallah. Bat günümü net bilemediğimden geçti ya da geçmedi diyemiyorum.(Düzensiz olduğundan)Ben 2 defa yumurtlama gördüm değişik bir şekilde. 2. Yumurta çatlaması Ocak 29 unda olmuştu. Kan testini bugün verdim.
Burda daha belli burcu yıkanmış olan mı buYaptım da nolduğu belli değil
İnş canım ya birinde çıkıo birinde çıkmıo kafayı yiycem1-2 gün daha ilk idrarla dene var bir şeyler
Elli kere yıkadım gitmiyo ne biliyim azıcık rengiyle oynadım ışığı aldım daha doğrusu böyle oldu işteBurda daha belli burcu yıkanmış olan mı bu
Beklemek çok zor biliyosun.Şuan Türkiye’de olsam acildeydim çoktan kan vermiştim ama burda işler öyle yürümüyo tek çarem bu testler.Belki bi tık koyulaşır belki hiç çıkmaz en azından bi cevap olur.Yarın bat günüm zaten Regl olursam ya da olmazsam o da bi cevap vericek.Hiçbişey yapmadan beklemek mümkün görünmüyor şuan
ay ben hastaneyi gebelik testini sormak için ararken bir şeyler aktı dedim akıntıdır herhalde geneBeklemek çok zor biliyosun.Şuan Türkiye’de olsam acildeydim çoktan kan vermiştim ama burda işler öyle yürümüyo tek çarem bu testler.Belki bi tık koyulaşır belki hiç çıkmaz en azından bi cevap olur.Yarın bat günüm zaten Regl olursam ya da olmazsam o da bi cevap vericek.Hiçbişey yapmadan beklemek mümkün görünmüyor şuan
Hayırlısı neyse o olsun canımAy zaten bizi bu sabırsızlık mahfediyorumarım bebişin seninlediir yarın da regl gelmezz güzel haberlerini alırıız
İnş canım ya birinde çıkıo birinde çıkmıo kafayı yiycem
Valla seninkiyle aynı benimki o yüzden pek umutlu değilim açıkçasıay ben hastaneyi gebelik testini sormak için ararken bir şeyler aktı dedim akıntıdır herhalde genesonra bi baktım adet olmuşum yoksa gidip boş yere kan verecektim, ay resmen hayat sen planlar yaparken başına gelenlermiş inşallah senin testin pozitif çıkar canım
Amin amiin tabi ki hayırlı ve sağlıklı bir şekildeeHayırlısı neyse o olsun canım
yok yok hiç belli olmuyor o belki benim testim hatalıdır, bence hiç umutsuzluğa kapılma senValla seninkiyle aynı benimki o yüzden pek umutlu değilim açıkçası
Bakalım valla bekleyip görücez ne olacağınıyok yok hiç belli olmuyor o belki benim testim hatalıdır, bence hiç umutsuzluğa kapılma sen
Ohh çok güzel tatlım gözün aydın@Dilos6342 R Random3 @dceke kızlaar bugün doktorum son kez kan istedi 685, 51 çıktı değerim. Pazar günü 132 idi. Artış güzel haftaya perşembe de gel bakalım dedi
Bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi varikoselde varmış biraz orda da sperm testi verin detaylı dedi ondan sonra tekrar konuşalım dedi şuan bende ovülasyon testiyle deniyorum bakalımDr 2 milyona nasıl yorum yaptı?
Aralık ayında benim de öyle olmuştu canım aslında en iyisi reglin geciklmesini beklemek keşke dayanabilsek benim de çok ağrım var sabahtan beri sabah çizgi şeklinde az leke geldi gerisi yok inşallah hayırlısı hakkımızdaCanım hiç belli olmaz sen gene de bekle bakalım bi, ama yani şaşırdım açıkcası ne bileyim çizgi olunca hamilelik olmuyor mu o zaman o çizgi neden çıktı hiç anlamadım
Takviye ilaç verir ürolog gittiniz mi?Bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi varikoselde varmış biraz orda da sperm testi verin detaylı dedi ondan sonra tekrar konuşalım dedi şuan bende ovülasyon testiyle deniyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?