Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim darısı başınıza inşallah hayırlısıylaHayırlı olsun rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin![]()
İnşallah tecrübeli de olmazsınız kuzum, hiçbişey yaşamaya gerek kalmadan alırsınız kucağınızaAhhh sen süper tecrübelisin.. benim daha ilk ve tamamen cahelimaydınlat bizi
![]()
Eczaneden aldım canım 10 tane falan aldım zaten 5li paketlerde satılıyodu her gün aşağı yukarı aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yaptımPeki testleri nerden aldın canım kaç tane almak gerekir
İnşallah kuzum yaa test yapsana kızz 4 gün kalmışsa çıkar bence erken gebelikte falanSenin baya belirtin varmış inşallah hamilesindir kuzum benimde.kasık.bolgem yumuşak şuan 4 günüm kaldı.saat şuan 3:20 midem bulanıyor sadece yemeği fazla kacirdigim içinde olabilirrabbim tez vakitte güzel haberler duyursun tatlim
İnşallah darısı başınaSilik bir çizgi görüyorumbence var hayırlı uğurlu olsun
Sağlıkla ilerlesin inşallah
![]()
aa benide listeyee yazar mısın2 şubat bat
Kızlarcım hoş geldiniz eklemediğim varsa hemen ekliyorum listeye şans diliyorumKızlar selam , cok mesaj var takip edemedim. Benim de bat 1 şubat beklemedeyim. Var mı aramızda pozitifi görenler su ana dek ?
Ahhahahahah ay ne güldüm alemsiniz yaaTabiiisibi baktım uyukluyor film izlerken hemen kahveler yapıldı uykular kaçırıldı
![]()
Ay canımmmm grubumuzun ilk hamilesi belli oldu sanırımHiç bir belirtim yok olmadığı için de hiç ihtimal veremedim sadece dün akşam bir dk kadar bı ağrı girdi alt karnıma bide ayaktaydim midemden sol kasığıma kadar bı bı iğne girdi sanki haffif şiddetli bir şekilde ama ihtimal vermedim uzun sürmedi yani
Teşekkür ederim canm en kısa sürede kan verecem.darısı başına inşallah. Benimde bir hafta önce kadar göğüs hassasiyeti vardı iki gündür yok oldu kesin yoktur dedim ihtimal vermedim iğne batması da sadece dün gece oldu bir kere oldu.isallah seninde vardırKızlarcım hoş geldiniz eklemediğim varsa hemen ekliyorum listeye şans diliyorum
Ahhahahahah ay ne güldüm alemsiniz yaa
Ay canımmmm grubumuzun ilk hamilesi belli oldu sanırımkan ver yarın kuzum kesinleşsin hemmmen koyalım emojini listeye
hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bize dua et taze hamile
bu arada benim de bikaç gündür midemden kasığa kadar inen bi sızı oldu iğne batar gibi ama başka belirti falan kalmadı ay ihtimal var mıdır ki daha bata 1 hafta var
![]()
Kuzum ben geçen ay 30 aralıkta iğne vuruldum. Doktor banada tam 15 gün sonra gebelik yoksa regl olursun dedi ama ben 17 ocakta regl oldum. O yüzden bu ayda onu baz alayım dedimAyy senin yorumlayan aklını fikrini ağzını seveyiminşallah
doktor da dedi 3üz falan olursa biri benim biri asistanımın diye. 5 tane olsa beşine de bakarım vermeeem dedim
Hahaha yumurtlama bitene kadar uyku muyku yokeşim sabaha karşı geldi işten, ben kıyamadım hatta o dedi sabah doktor akşam 8 dedi diye ilişmedim dedi. Biz asi bi çift değiliz çok uysalız
hadi bakiyim sizin tutar da bizim tutmazsa bi dahaki ay ben de çökücem tepesine
Tühh beee bi tek biz es geçmişiz dünüolmazsa öbür ay bittin oğlum sen
Ayy inşallah valla ama ben o güne kadar beklemem ki zatenbu arada siz bata 15, 17 falan demişsiniz de. İğneden sonra 14 ya da 15. gün regl olursunuz. Aynı gün vurulduğumuza göre sizin de bat ya 12 ya da 13 Şubat
Bence hemen kan testi veriin öğrenin pozitifi rahatlatınHiç bir belirtim yok olmadığı için de hiç ihtimal veremedim sadece dün akşam bir dk kadar bı ağrı girdi alt karnıma bide ayaktaydim midemden sol kasığıma kadar bı bı iğne girdi sanki haffif şiddetli bir şekilde ama ihtimal vermedim uzun sürmedi yani
İşallah eşim gelsin yollar buz gidebilme durumumuz varsa hemen gideriz inşallah.Bence hemen kan testi veriin öğrenin pozitifi rahatlatın![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızİşallah eşim gelsin yollar buz gidebilme durumumuz varsa hemen gideriz inşallah.
İnşallah canm hepberaber güzel sonuclar alırız bu ayİnşallah güzel sonuçlar alırsınız![]()
Merhaba benim de 1 şubat batHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir
Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Hımm anladım canım. Ama biz yine de iğneden 10 gün sonra test yapalımKuzum ben geçen ay 30 aralıkta iğne vuruldum. Doktor banada tam 15 gün sonra gebelik yoksa regl olursun dedi ama ben 17 ocakta regl oldum. O yüzden bu ayda onu baz alayım dedim
Hassasiyet var kasıklarımda dokununca ağrıyor ama sancım yok henüz. Çatlayınca ağrım çok oluyor uyutmuyor. Ağrın sancın varsa çatlamış olabilirpartalina_ R Random3 kızlar sizde de kasık ağrısı fazla mı ya. Benim böyle aşırı şişti alt kasıgım ve sızlıyor
Kuzum gebelik testi yapsana ayyy çatladım kaç gündür var bi şeyler diyorumKışlar benim bugünki ovulasyon testim. Ben yine pik olarak görüyorum siz de değerlendirir misiniz perşembeden beri bu şekilde .
Ay inşallah kuzuummTeşekkür ederim canm en kısa sürede kan verecem.darısı başına inşallah. Benimde bir hafta önce kadar göğüs hassasiyeti vardı iki gündür yok oldu kesin yoktur dedim ihtimal vermedim iğne batması da sadece dün gece oldu bir kere oldu.isallah seninde vardır![]()