Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim hayırlısıyla saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah amin ben yaptırdım 3 kere tutmadı ama kısmet nasip işi tutan arkadaşlarım var hatta doğuracak bu ayMerhaba kızlar. Bugün doktor kontrolündeydim.2 tane yumurtam olmuş.cuma günü aşılama yapılacak.bu gece çatlatma iğnesini kendim vuracağım. Başka aşılama yaptıracak olan var mı bu ay?
Hayırlı olsun inşallah sonucu güzel olur.hangi ilaçları kullandın büyütmek için, özelde mi devlette mi yaptırıyorsunMerhaba kızlar. Bugün doktor kontrolündeydim.2 tane yumurtam olmuş.cuma günü aşılama yapılacak.bu gece çatlatma iğnesini kendim vuracağım. Başka aşılama yaptıracak olan var mı bu ay?
Ben ocak ta olucaktım ama hala adet olmadım şubata girdık adet olursam aşılamam varMerhaba kızlar. Bugün doktor kontrolündeydim.2 tane yumurtam olmuş.cuma günü aşılama yapılacak.bu gece çatlatma iğnesini kendim vuracağım. Başka aşılama yaptıracak olan var mı bu ay?
Teşekkür ederim.ilk kez deniyoruz biz de.hayırlısı olsun.Rabbim hayırlısıyla saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah amin ben yaptırdım 3 kere tutmadı ama kısmet nasip işi tutan arkadaşlarım var hatta doğuracak bu ayrabbim daha fazla bekletmesin
Teşekkür ederim. Büyütmek için menopour 75 kullandım 7 gün iki doz ilaç bir su şeklinde.doktorumun özel muayenehanesinde tedavi görüyorum.bu gece ovitrelle çatlatma iğnesi vuracağım kendime. Daha önce klomenle denedik olmadı.bu sefer aşılama olacak inşallah.çok heyecanlıyım.Hayırlı olsun inşallah sonucu güzel olur.hangi ilaçları kullandın büyütmek için, özelde mi devlette mi yaptırıyorsun
Hayırlısı olsun inşallah.senin kaçıncı aşılama ve hangi ilaçları kullandın.Ben ocak ta olucaktım ama hala adet olmadım şubata girdık adet olursam aşılamam var
İlk olucak klomen +çatlatma iğnesi tedavisi ve rahım fılmı başkada Bi geçmişim yok 6yıldır olmuyorHayırlısı olsun inşallah.senin kaçıncı aşılama ve hangi ilaçları kullandın.
bende bu ay aşılama olacagım ama nasıl bi yol izleniyor 5 gün klomen kullandım sonra kestiler 3 gune bi hastaneye çagırıp ultrasyona alıyorlarHayırlısı olsun inşallah.senin kaçıncı aşılama ve hangi ilaçları kullandın.
Hadi hayırlısı. Ben de 2 ay önce rahim filmi çektirdim.sonra klomen sonra iğne tedavisi bu ay işte.aşılama için iğne menopour aldım.İlk olucak klomen +çatlatma iğnesi tedavisi ve rahım fılmı başkada Bi geçmişim yok 6yıldır olmuyor
bende kasımda rahim filmi çektirdim aralıkta histeroskopiye girdim ocak ayında düşük yaptım tam aşılama tedavısıne başlamıştık kendiliginden oldu ama düşük yapınca tekrar kaldıgım yerden devam etmek istedim klomenden sonra ignemi vurulacagım bu ay aşılama yaparlarmı?Hadi hayırlısı. Ben de 2 ay önce rahim filmi çektirdim.sonra klomen sonra iğne tedavisi bu ay işte.aşılama için iğne menopour aldım.
Ben hep adetimin ilk günü doktorun muayenehanesini aradım.2. Ya da 3. Güne randevu verip çağırıyorlar.ultrasonla kontrol edip klomen veriyorlardı.4 aydır böyle devam etti.bu sefer doktor iğne kullaıcaz dedi.ilkini orada yaptılar diğer 4 tanesini ben evde yaptım. Sonra kontrole gittim.2 gün daha iğne yap dediler ve bir gün sonrasına yani bugüne randevu verdiler.bugün gittiğimde yumurtalara baktı.2 tane olmuş dedi.bana evde çatlatma iğnesini gece 4 te yap dedi.sonra eşimin spermleri için laboratuarla konuştuk.cuma günü aşılamadan 2 saat önce sperm vericek.ben de ilk defa oluyorum .bende bu ay aşılama olacagım ama nasıl bi yol izleniyor 5 gün klomen kullandım sonra kestiler 3 gune bi hastaneye çagırıp ultrasyona alıyorlar
Bana doktor klomen kullandırırken başka bir hap vermedi.ilaç bitince 3 gün sonra çatlatma iğnesi oluyordu.sonra ilişki günlerini söylüyordu.aşılama için klomen değil yumurtaları geliştirmek için menopour kullandım.her gün göbekten kendim yaptım.bende kasımda rahim filmi çektirdim aralıkta histeroskopiye girdim ocak ayında düşük yaptım tam aşılama tedavısıne başlamıştık kendiliginden oldu ama düşük yapınca tekrar kaldıgım yerden devam etmek istedim klomenden sonra ignemi vurulacagım bu ay aşılama yaparlarmı?
Merhaba canim ikinci asilamami bugun olacamm bakalmm :)Merhaba kızlar. Bugün doktor kontrolündeydim.2 tane yumurtam olmuş.cuma günü aşılama yapılacak.bu gece çatlatma iğnesini kendim vuracağım. Başka aşılama yaptıracak olan var mı bu ay?
Kasım da çektirdim bende sağ tüpüm kapalı çıktıHadi hayırlısı. Ben de 2 ay önce rahim filmi çektirdim.sonra klomen sonra iğne tedavisi bu ay işte.aşılama için iğne menopour aldım.
Hayırlısı olsun. İnşallah bebişker olurMerhaba canim ikinci asilamami bugun olacamm bakalmm :)
Tamam canimmm :)) 2. Zaten suan kapida beklyorum iceri alacaklar bu defa olur insallahHayırlısı olsun. İnşallah bebişker olurbizi haberdar et nasıldı, kolay mı geçti diye?
Merhaba bende dün son yumurta takibindeydim 18 mm olmuş çok iyi Cuma günü aşılama yapalım dedi ovıtrelle çatlatma iğnesi verdi dün gece 12 de göbekten yaptım benimde Cuma günü hayırlısıyla aşılamam olucak inşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba kızlar. Bugün doktor kontrolündeydim.2 tane yumurtam olmuş.cuma günü aşılama yapılacak.bu gece çatlatma iğnesini kendim vuracağım. Başka aşılama yaptıracak olan var mı bu ay?
İlaçları aldınız mı hangi ilaçları yazdı DrBen ocak ta olucaktım ama hala adet olmadım şubata girdık adet olursam aşılamam v
Kaç ml oldu yumurtalar kactane olduTeşekkür ederim. Büyütmek için menopour 75 kullandım 7 gün iki doz ilaç bir su şeklinde.doktorumun özel muayenehanesinde tedavi görüyorum.bu gece ovitrelle çatlatma iğnesi vuracağım kendime. Daha önce klomenle denedik olmadı.bu sefer aşılama olacak inşallah.çok heyecanlıyım.
Aynı gün olacağız.Merhaba bende dün son yumurta takibindeydim 18 mm olmuş çok iyi Cuma günü aşılama yapalım dedi ovıtrelle çatlatma iğnesi verdi dün gece 12 de göbekten yaptım benimde Cuma günü hayırlısıyla aşılamam olucak inşallah güzel sonuçlar alırız![]()