Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Miniklerin hasta olmasına dayanamıyorummoralim çok bozuk kızlar bebeğimin dışkısından sürekli kan geliyor. kaç kez dr.a gittik en son süt alerjisi dediler. diyete başladım içinde süt olan hiç bişi tüketmiyorum peynir tereyağ margarin birküüvi kek tarhana çorbası aklınıza gelebilecek içinde süt olan hiçbişi...sıkı bir diyet yapıyorum ama hala kan geliyor dışkımızdan yarın yine gidecem dr.a. off ne diyecek ne yapacağız bilmiyorum çok zor ve zorlu bir süreç dua edin kızlar.moralim çok bozuk...
moralim çok bozuk kızlar bebeğimin dışkısından sürekli kan geliyor. kaç kez dr.a gittik en son süt alerjisi dediler. diyete başladım içinde süt olan hiç bişi tüketmiyorum peynir tereyağ margarin birküüvi kek tarhana çorbası aklınıza gelebilecek içinde süt olan hiçbişi...sıkı bir diyet yapıyorum ama hala kan geliyor dışkımızdan yarın yine gidecem dr.a. off ne diyecek ne yapacağız bilmiyorum çok zor ve zorlu bir süreç dua edin kızlar.moralim çok bozuk...
güle güle sağlıkla büyüt inş yavrunu. maşallah kuzuya...merhabalar. ben çok fazla yazamasamda elimden geldiğince takip etmeye çalışıyordum. ancak doğumdan sonra radyasyon olayından dolayı modemi kapalı tutuyoruz.
ben de 14 şubatta sezeryanla doğum yaptım. 3.160gr 50 cm doğdu kızım. rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir. İyi haberlerini bekliyoruz.
Geçmiş olsun canım. Miniklerin hasta olmasına dayanamıyorum![]()
ışılayım Allah seni, anne gibisin gerçekten.canım benim doğum çantama koydum.sancı tutarsa doğumda yiyeceğim hastanede doğum kolaylaşsın diye . son anda yediklerimizinde mi zararı oluyo.ciddi soruyorum şaka değil. etkilermi bebeği hemen.
Canım çok geçmiş olsun inşallah geçici bir şeydir. Sütünü arttırmak için bol bol meyve, sebze, meyve çayları tüket. Ayrıca nohut, kurufasulye ve mercimek te sütü arttırıyor. Tabi et yemek te çok iyi. İnşallah kısa sürede atlatırsınız.moralim çok bozuk kızlar bebeğimin dışkısından sürekli kan geliyor. kaç kez dr.a gittik en son süt alerjisi dediler. diyete başladım içinde süt olan hiç bişi tüketmiyorum peynir tereyağ margarin birküüvi kek tarhana çorbası aklınıza gelebilecek içinde süt olan hiçbişi...sıkı bir diyet yapıyorum ama hala kan geliyor dışkımızdan yarın yine gidecem dr.a. off ne diyecek ne yapacağız bilmiyorum çok zor ve zorlu bir süreç dua edin kızlar.moralim çok bozuk...
Canım çok geçmiş olsun inşallah geçici bir şeydir. Sütünü arttırmak için bol bol meyve, sebze, meyve çayları tüket. Ayrıca nohut, kurufasulye ve mercimek te sütü arttırıyor. Tabi et yemek te çok iyi. İnşallah kısa sürede atlatırsınız.