Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
moralim çok bozuk kızlar bebeğimin dışkısından sürekli kan geliyor. kaç kez dr.a gittik en son süt alerjisi dediler. diyete başladım içinde süt olan hiç bişi tüketmiyorum peynir tereyağ margarin birküüvi kek tarhana çorbası aklınıza gelebilecek içinde süt olan hiçbişi...sıkı bir diyet yapıyorum ama hala kan geliyor dışkımızdan yarın yine gidecem dr.a. off ne diyecek ne yapacağız bilmiyorum çok zor ve zorlu bir süreç dua edin kızlar.moralim çok bozuk...

moralim çok bozuk kızlar bebeğimin dışkısından sürekli kan geliyor. kaç kez dr.a gittik en son süt alerjisi dediler. diyete başladım içinde süt olan hiç bişi tüketmiyorum peynir tereyağ margarin birküüvi kek tarhana çorbası aklınıza gelebilecek içinde süt olan hiçbişi...sıkı bir diyet yapıyorum ama hala kan geliyor dışkımızdan yarın yine gidecem dr.a. off ne diyecek ne yapacağız bilmiyorum çok zor ve zorlu bir süreç dua edin kızlar.moralim çok bozuk...
Geçmiş olsun canım. Miniklerin hasta olmasına dayanamıyorum :(

Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir. İyi haberlerini bekliyoruz.

merhabalar. ben çok fazla yazamasamda elimden geldiğince takip etmeye çalışıyordum. ancak doğumdan sonra radyasyon olayından dolayı modemi kapalı tutuyoruz.
ben de 14 şubatta sezeryanla doğum yaptım. 3.160gr 50 cm doğdu kızım. rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.

ben cuma günü öğredim hamile olduğumu ultrasonda görünmez sanırım daha çok küçük:))

merhabalar. ben çok fazla yazamasamda elimden geldiğince takip etmeye çalışıyordum. ancak doğumdan sonra radyasyon olayından dolayı modemi kapalı tutuyoruz.
ben de 14 şubatta sezeryanla doğum yaptım. 3.160gr 50 cm doğdu kızım. rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.
güle güle sağlıkla büyüt inş yavrunu. maşallah kuzuya...
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir. İyi haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun canım. Miniklerin hasta olmasına dayanamıyorum :(

saolun kızlar bayadır giremiyorum ama herkes doğumdan sonra uğramaz olmuş buraya...inş herkesin ve bebeklerinin sağlığı sıhhati yerindedir...ben kızımla uğraşıyorum kanlı dışkısı durdu çok şükür çok sıkı diyet yapıyorumbir damla dahi süt ürünü içeren bişi tüketmiyorum ayrıca cevize karşıda alerjimiz var. geçen hafta kızımın yüzü gözü şişti acildeydik atopik dermatit olduk aynı zamanda. kortizonlu krem kullamak zorunda kaldık. şuan sütüm azalıyor ve ben mama veremiyorum süt içerdikleri için 5 nisanda kontrolümüz var inş dr rapor yazarda rapor çıkartıp mama alablirim. süt alerjisi olan bebekler için özel mamalr var ve çok pahalı 100 tl. şimdi sütüm kesilirse bbebeğime ne vereceğimi düşünüyorum ve strese giriyorum :(

ışılayım Allah seni, anne gibisin gerçekten.canım benim doğum çantama koydum.sancı tutarsa doğumda yiyeceğim hastanede doğum kolaylaşsın diye . son anda yediklerimizinde mi zararı oluyo.ciddi soruyorum şaka değil. etkilermi bebeği hemen.

QUOTE=kaancelil]cnm nasılsın. bayağıdır girmiyordum kk ya. sana msj atmıştım 2-3 ay önce. merak ettim kuzunu. gözün aydın kaavuşmuşsunuz birbirinize. yazılarından anladım. biz facede grup kurmuştuk cnm. bizim o 2013 şubat annelerini takip eden arkadaşlar olarak. katılmak istersen davet edelim.[/QUOTE]
sağol canım iyiyim.sen nasılsın.senin bebiş nasıl.benimki iyi çok şükür.ufak tefek problemlerimiz var. atlatacaz inş.be face kullanmıyorum.iyi günler

cnm gördüm. daha doğrusu ışılay sağolsun söledi. iyi bari sevindim cnm.Allah yardımcın olsun.benim sıpa da gelişiyo ufak ufak. bizdede ufak tefek sıkıntılar var ama beraberiz çok şükür. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmaz inşallah

Mrb lar çok geçmiş olsun arkadaşlar bende bebeklerin hasta olmasına dayanamıyorum o kadar küçüğkler ki nasıl kıyar insan dimi...ağladığında bile içim partçalanıyor.bnim bebeğimde 15 şubatta sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi çok şükür...şimdi adım adım onu büyütmek o kadar güzel ki...

topik artık bitti diyebiliriz kızlar bizim çok güzel bir face grubumuz ve mükemmel dostluklarımız oldu iyi varsın kk seninle hamileliğimi çok mutlu geçirdim ve bebeğimle birlikte birsürü dostum oldu :)

Son düzenleme:
Çok duygulandım Işılaycım ben de yazdıklarımı okuyunca.Çok güzel ve heyecanlı günler geçirdik burda hep destek olduk birbirimize şimdi de bebişlerimizle ilgili fikir paylaşımları yapıyoruz zaman ne de çabuk geçiyor.iyi ki varsınız şubat anneleri ve onlarla beni buluşturan kk:)))

Canım çok geçmiş olsun inşallah geçici bir şeydir. Sütünü arttırmak için bol bol meyve, sebze, meyve çayları tüket. Ayrıca nohut, kurufasulye ve mercimek te sütü arttırıyor. Tabi et yemek te çok iyi. İnşallah kısa sürede atlatırsınız.

Canım çok geçmiş olsun inşallah geçici bir şeydir. Sütünü arttırmak için bol bol meyve, sebze, meyve çayları tüket. Ayrıca nohut, kurufasulye ve mercimek te sütü arttırıyor. Tabi et yemek te çok iyi. İnşallah kısa sürede atlatırsınız.

teşekkür ederim cnm çok şükür süt alerjimiz yok süt ürünleri tüketiyorum şuan. testler yapıldı hepsi temiz çıktı. gerçi 2 yaşından önce doğru sonuç vermiyor testler. kanlı dışkımız sanırım makattaki çatlaktandı. çok şükür iyiyiz şuan :emir_bebek:

aynen canım az şeker anılarımız yok burda. bizde 10. doldurduk dün 11. ayımızdayız artık

vayyy be ne günlerdi uzun zaöamdır girmiyorum bi bakıyım dedim çok duygulandım özledim o günleri o sohbetleri bi an. teşekkürler kızlar hepinize mutlu sağlıklar ömürler yavrularınıza :16::16:

Ben de ara ara girip bakıyorum neler yazmışız, nasıl hissetmişiz diye:3:

Her anne bebişine bişeler yapar günlük tutar mektup yazar vs.,ben de kızıma bu sayfayı hediye bırakacağım. Annesini,dostlarını herşeyi tek tek okusun inş. büyüyünce.

Şuan 17 aylık küçük sevimli bir canavar oldu.İşteyim ve bir an önce eve dönüp onun o tombik etlerini ısırmak için sabırsızlanıyorum:52::52::52:

Back
X