Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Kızlar sezeryandan sonra feci ödem oldu bende . Bacaklarım ve ayaklarım şiş. Hamîleliğimde hiç yoktu öden fln fakat şimdî kendimi tanıyamıyrm. Bu durumda olanlar varmı ? Ne zaman geçer bu ?:44:

cnm benimde oldu ödem. 5-6 gün sonra geçti. hamilelikte olmayan şişlikler oluştu yüzüm falanda şişti ayak bileklerimle birlikte. şuan iyiyim ama.
kızlar göbek bağınız ne zman düştü bizim 10 gün oldu hala düşmedi bugün kafasını yıkadık sadece banyo yaptıramadım daha kızımı :(

cnm benimde oldu ödem. 5-6 gün sonra geçti. hamilelikte olmayan şişlikler oluştu yüzüm falanda şişti ayak bileklerimle birlikte. şuan iyiyim ama.
kızlar göbek bağınız ne zman düştü bizim 10 gün oldu hala düşmedi bugün kafasını yıkadık sadece banyo yaptıramadım daha kızımı :(

Bizimde bu gun 7. Gunumuz hala dusmedi gobek bagi ama baya kurumus her an dusebilir. Ben yikadim oglumu bekleyemedim dusmesini. Yikaninca daha da buyudu pasam :nazar:

Kizlar doktor kontrolünden geliyorum suan, nstde sanci manci yok, 39+1 oldum ama suyun azalmis dedi biraz, sali gününe kadar bekliyelim, acilma varsa suni sanciyla aliriz yoksa konusuruz riskleri dedi ( herhalde sezeryana yönlendiricek ) suyun az olmasi zararli degil mi ya o zaman kadar nasil beklicem. Insallah saliya kadar kendi kendine sancim gelir de normal olarak dogururum, bol bol dinlen isirahat et dedi.

iyi akşamlar .. Epeydir giremedim buraya 15 şubat cuma günü saat 08:50 de oğlum Hakanı epidural sezaryanla kucağıma aldım çok şükür.Bir haftamız geçti bile bizimde daha göbeğimiz düşmedi ama epey sallantıda duruyor bikaç güne düşer sanırım. bu arada doğum yapan herkese hayırlı olsun bekleyenleride Allah kurtarsın diliyorum.

Kizlar doktor kontrolünden geliyorum suan, nstde sanci manci yok, 39+1 oldum ama suyun azalmis dedi biraz, sali gününe kadar bekliyelim, acilma varsa suni sanciyla aliriz yoksa konusuruz riskleri dedi ( herhalde sezeryana yönlendiricek ) suyun az olmasi zararli degil mi ya o zaman kadar nasil beklicem. Insallah saliya kadar kendi kendine sancim gelir de normal olarak dogururum, bol bol dinlen isirahat et dedi.

bol bol su iç pedagogcum
hayati sınırda değil demekki suyun azlığı
sen içini ferah tut suyu da eksik etme

Canim endiselenme bizimki 15.gun dustu..20gune kadar normalmis.dusmeden yikama sadece

Canim endiselenme bizimki 15.gun dustu..20gune kadar normalmis.dusmeden yikama sadece

bugün 13. gündeyiz hala göbeği düşmedi evet netten baktım 20 günü duyunca rahatladım bende teşekkür ederim cnm. yıkamak istiyorum ama bekliyorum göbeğinin düşmesini. kafasını yıkadık geçenlerde ama yine kirlendi yağlı gibi duruyo kafası:1:

bugün 13. gündeyiz hala göbeği düşmedi evet netten baktım 20 günü duyunca rahatladım bende teşekkür ederim cnm. yıkamak istiyorum ama bekliyorum göbeğinin düşmesini. kafasını yıkadık geçenlerde ama yine kirlendi yağlı gibi duruyo kafası:1:

Aynen biz de oyle yapmistik ama sabret..gobus dussun ertesi gun yika annesi mis gibi oluyo.o gece nasil derin uyudu bizimki :) enfeksiyon falan olmadi bekledigimiz icin hem..meraklanma bikac gune duser kuzununki de insallah

canım her sabah alkol sıkıp sildim göbeğinin dibini bende yıkamadım düşene kadar. 9. günün sabahı düştü zaten kutuduğunu ve düşmek üzere olduğunu anlıyosun. ama ıslak kalmasın deniyo sadece. bi de evet 20 güne kadar sürebiliyomuş dert tme hem ılık suyla normal vücudunu silebilirsin

canım her sabah alkol sıkıp sildim göbeğinin dibini bende yıkamadım düşene kadar. 9. günün sabahı düştü zaten kutuduğunu ve düşmek üzere olduğunu anlıyosun. ama ıslak kalmasın deniyo sadece. bi de evet 20 güne kadar sürebiliyomuş dert tme hem ılık suyla normal vücudunu silebilirsin

saolasın cnm evet ılık suyla siliyorum vücudunu kafasınıda bir kere yıkadım ama kafası yine yağlı gibi oldu artık göbeğinin düşmesini bekliyorum sabırla.

kızlar benim göğüs uçlarım çok fena oldu ne kadar sürede normale dönüyor acaba bileniniz var mı. göğüs koruyucuyla emziriyorum ama yinede canım acayip yanıyor lansinoh ayva çekirdeği bepanten karbonat hiçbişi fayda etmedi.. bide benim sıpa damaklarıyla ezerek emiyor oyuldu resmen...sizde durumlar ne yara olanlar nasıl geçirdiniz acaba.

Bi sorum olacak arkadaşlar. Emzirirken kızımın boğazına sürekli süt kacıo, tıkanıyor. İster istemez korkuyor insan. Böyle bi durum yaşayan varmı, ne sıklıkla yaşıyorsunuz ve ne gibi çözümler buldunuz paylaşırsanız çok sevinirim.

Bi sorum olacak arkadaşlar. Emzirirken kızımın boğazına sürekli süt kacıo, tıkanıyor. İster istemez korkuyor insan. Böyle bi durum yaşayan varmı, ne sıklıkla yaşıyorsunuz ve ne gibi çözümler buldunuz paylaşırsanız çok sevinirim.

Evet ben de yasiyorum ayni sorunu..ilkinde cik korktum neyse ki annem yanimdaydi..sutu cok biriktirince ya da sut cok gelmisse oluyo..

saolasın cnm evet ılık suyla siliyorum vücudunu kafasınıda bir kere yıkadım ama kafası yine yağlı gibi oldu artık göbeğinin düşmesini bekliyorum sabırla.

kızlar benim göğüs uçlarım çok fena oldu ne kadar sürede normale dönüyor acaba bileniniz var mı. göğüs koruyucuyla emziriyorum ama yinede canım acayip yanıyor lansinoh ayva çekirdeği bepanten karbonat hiçbişi fayda etmedi.. bide benim sıpa damaklarıyla ezerek emiyor oyuldu resmen...sizde durumlar ne yara olanlar nasıl geçirdiniz acaba.

Canim benim oyle bi yaraydi ki sagdigim sutte bile kan vardi dusun..iki hafta boyunca her emzirme sonrasi lansinoh surup gece acik yattim.bildigin pijamanin ust tarafi duruyodu gogus kismini kestik ve gece 4-5 saat acik kaldi..doktorum bi de 15 dak dan fazla bi gogsu emzirme demisti..kizim 3 haftalik ve bikac gundur super rahat emziriyorum...ilk gunler emzirirken agliyodum, uyanip emecek diye korkuyodum resmen..merak etme iyilesmese benimki iyilesmezdi sanirim

selam kızlar ya cok qarip birsey oldu:26: gögüslerim.. biri buyudü digeri kücüldi kücük olan gögüsümd artık sütdü yok dierinde var korkuyorum ya hep boyle biri büyük biri küçük kalırsa diye naparm ya dert etmeye başladım budurumu ikiside aynı olsun diye ne yapmalıyım varmı benim gbi olan:44:

Canim benim oyle bi yaraydi ki sagdigim sutte bile kan vardi dusun..iki hafta boyunca her emzirme sonrasi lansinoh surup gece acik yattim.bildigin pijamanin ust tarafi duruyodu gogus kismini kestik ve gece 4-5 saat acik kaldi..doktorum bi de 15 dak dan fazla bi gogsu emzirme demisti..kizim 3 haftalik ve bikac gundur super rahat emziriyorum...ilk gunler emzirirken agliyodum, uyanip emecek diye korkuyodum resmen..merak etme iyilesmese benimki iyilesmezdi sanirim
bende yaşadım o duyguları nolur birazaha uyusun emzirdikcecanımı yakacak diye allaha yalvarıp duruyordum en son süt sagma cihazı aldım göğüslerim sagalınca sagdım biberonla verdim buarada doktorum bana ilac tavsiye etmem dedi temiz saf balsür dedi öyle yaptım sagaldi tekrar emzirmeye başladim bal en iyisi

saolasın cnm lansinoh bana hiç fayda etmedi geceleri sütüüm çok geliyor ve akıyor mecburen kapalı tutuyorum yatarken yoksa her taraf süt olur. koruyucuyla emzirecem iyileşinceye kadar onda bile canım yanıyor umarım iyileşir benimde en kısa sürede. benimde acıdan emzirmek korkulu rüyam oldu..

Bizde bebeğimle 9 şubatta sezaryan doğumla kavuştuk birbirimize.. Muhteşem bir duyguymuş çok tatlı bir oğlum var Allah bebeklerimizi nazarlardan korusun hepsine 41 kere maşallah.. Doğumdan sonra bebeğimi yıkamamışlardı bizde sadece kafasını sildik yıkamadık göbeği düşene kadar zaten 3. günün sonunda düştü göbeği bebedorun göbek pansuman setini kullandım.. Sezeryanlı olduğum için ilk gece emziremedim dikiş ağrıları ve narkozun etkisi yüzünden mama verdik bir kez sonra emzirmeyi denedim hemen sütüm geldi bebeğimde hiç yabancılık çekmedi o muhteşem duyguyu rabbim bana yaşattığı için ne kadar şükretsem az.. göğüslerim ilk zamanlar acıyordu ama yara olmadı öyle daynılmaz bir acıda değildi. şimdi alıştık ağrı sızı yok yara olmadı çok şükür.. bizim tek sıkıntımız gaz şuanda yağ kullanıyoruz ama yinede bebeğim rahatsız gazdan.. ilk zamanlar gece uyumuyor gündüz uyuyordu şimdi biraz daha normale döndük gece 3-4 kere emzirmeye kalkıyorum uyuyoruz sonra.. Herkese mutlu huzurlu ve eğlenceli bir annelik diliyorum rabbim sizlerede yavrularınızada birlikte uzun ömür versin.. tüm bekleyen hamişleride kurtarsın bebeklerine kavuştursun sevgilerimle...

kızlar bugün acd3 diye bir vitamine başladık içinde 0.5 ml yazıyor ancak bugün göbeği düşmediği sağlık ocağına gittiğimde dr. 3 damla dedi kfam karıştı şimdi 0.5 ml mi veriyim 3 damlamı siz ne kadar veriyorsunuz

arkadaşlar merhaba geçen cuma oğlumuza kavuştuk epidural normal doğum oldu çok şükür çok rahat oldu epidural olacaklar hiççç endişelenmesinler emin olun herşey çok rahat olacak.3800 gr ve 50 cm doğdu ayrıntılı yazıcam ama fırsat bulamadım ben bişey sormak istiyorum normal doğum sonrası antibiyotik kullanan varmı aranızda geçmişe bakamadım emziriyorum ya endişeleniyorum

arkadaşlar merhaba geçen cuma oğlumuza kavuştuk epidural normal doğum oldu çok şükür çok rahat oldu epidural olacaklar hiççç endişelenmesinler emin olun herşey çok rahat olacak.3800 gr ve 50 cm doğdu ayrıntılı yazıcam ama fırsat bulamadım ben bişey sormak istiyorum normal doğum sonrası antibiyotik kullanan varmı aranızda geçmişe bakamadım emziriyorum ya endişeleniyorum

hayırlı olsun allah sağlık sıhhat versin bebişinede sanada bende normal doğum yaptım dikişlerden dolayı enfeksiyon kapmamak için koruyucu amaçlı veriyorlar antibiyotiği bebek için annenin enfekte olması daha tehlikeli çünkü bağışıklığı anneye bağlı sütten enfeksiyon bulaşıyor bebeğin sağlığı için

Back
X