Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
:16::16::16: artik bende anneyim .kızlar bebegim dünyaya geldiii.6sında doktor kontrolüm vardı gittdim doktor kontrol etdi..2 parmak acıklık varmış:17:eve brakmadı saat 4de gıtdım hastaneye akşam 10da bebegimi dogurdum .aksama kadar ne agrım oldu nede suyum geldi ama aciklik gittikce büyüyordu en son doktorum aksam su kesemi delmek zorumda kaldı .30 dk öldüm dirildim sancılar bitirdi beni nihayetinde aldilar beni dogum odaına doktorum geldi dogumu başatdı 4sefer guc verdim ve bebek dışardaydı dogum kolaymıydı sorsanız eveeet benım için coook kolay ve eglenceli bir dogumdu bukadarını beklemiyordum açıkcası akşama kadar duydugum cıglıklardan sonraa...:27: bebegimin kilosu 3400gr 52cm .ve fırt demiş burnundan düşmüşcesine babasına benziyor .dün isminide koyduk gülNAZ:54:evimize neşe getirdi minik sercem .dilerim allahtan herkesin dogumu kolay ve eglencelii olur amiin :49::16::16::16::nazar::nazar::nazar:
maşallah size ya çok çok imrendim darısı bize normal bekleyen herkese ciddi moral oldu bu haber allah gülnaza hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin inşallah bizede kolaylıklar nasip sağlık nasip etsin inşallah :))

Binlerce şükürler olsun ki bende 10.02.2013'de kızıma kavuştum öğlen 12de sancılarım başladı 5de doktora gittim 1 cm açılmam vardı 6ya kadar nstye bağlanıp eve gönderildim akşam 10a kadar sancı çekip hastaneye gittim 4 cm açılmam olmuştu gece 00:05 de kızım dünyaya geldi evet zordu çok sancı çektim ama kızımda bende sağlıklıyız çok şükür doğum yapan anneleri tebrik ediyorum :16:

Binlerce şükürler olsun ki bende 10.02.2013'de kızıma kavuştum öğlen 12de sancılarım başladı 5de doktora gittim 1 cm açılmam vardı 6ya kadar nstye bağlanıp eve gönderildim akşam 10a kadar sancı çekip hastaneye gittim 4 cm açılmam olmuştu gece 00:05 de kızım dünyaya geldi evet zordu çok sancı çektim ama kızımda bende sağlıklıyız çok şükür doğum yapan anneleri tebrik ediyorum :16:
tebrik ederim hayırlı olsun allah sağlıklı ömür versin miniğine normal doğum haberleri gelmeye başladı bize de bu güzel haberler moral oluyor

Başından bu yana takip ediyorum herkesi tanıyor gibiyim...tüm bebeklerini kucağına alan anneleri tebrik ediyorum.
Benim bebeğimde yerinden memnun olanlardan,henüz kanala girmedi bol bol da yürüyorum ama:(
Ne zormuş beklemek!!!
Bu arada bilen varmı sizce kanala girermi bu günden sonra 39+2 deyim bugün?

Ne güzel anneler çoğalıyor. Kızlar yarın sabah 8:30 da sezeryana giricem. Çok heyecanlıyım. Lütfen benîm ve oğlum îçîn dua edin. Sağ salim kucağıma alayım oğluşumu. Bekleyen arkadaşlarda inş en yakında kavuşurlar mîniklerine :emir_bebek::nazar:

:16::16::16: artik bende anneyim .kızlar bebegim dünyaya geldiii.6sında doktor kontrolüm vardı gittdim doktor kontrol etdi..2 parmak acıklık varmış:17:eve brakmadı saat 4de gıtdım hastaneye akşam 10da bebegimi dogurdum .aksama kadar ne agrım oldu nede suyum geldi ama aciklik gittikce büyüyordu en son doktorum aksam su kesemi delmek zorumda kaldı .30 dk öldüm dirildim sancılar bitirdi beni nihayetinde aldilar beni dogum odaına doktorum geldi dogumu başatdı 4sefer guc verdim ve bebek dışardaydı dogum kolaymıydı sorsanız eveeet benım için coook kolay ve eglenceli bir dogumdu bukadarını beklemiyordum açıkcası akşama kadar duydugum cıglıklardan sonraa...:27: bebegimin kilosu 3400gr 52cm .ve fırt demiş burnundan düşmüşcesine babasına benziyor .dün isminide koyduk gülNAZ:54:evimize neşe getirdi minik sercem .dilerim allahtan herkesin dogumu kolay ve eglencelii olur amiin :49::16::16::16::nazar::nazar::nazar:

Canım tebrik ederim.. Maaşallah hem de normL dogumla kavusmussun bebişine darısı başıma:))

Kızlar,

Bugun kontrolumuz vardı 39. haftayız artık oglum 3300gr 50cm ama ne sancı var ne baska bır belırtı. Çok rahat maaşallah:D

Doktor tegzesı gunde 3 saat yuru dedı, haftaya carsamba yanı 40 ı doldugunda hala sancı olmazsa kontrolde alttan muayene ederız acılma varsa sunı ıle baslatırız yoksa bekleriz dedi..Biraz yusuf yusuf oldum ılk duyunca, ne kadar yaklasmıs zaman...:S

Hayirli olsun gule gule saglikla buyutun

ya bn 5 gün oldu dogum yapalı ama sütüm geldi ama simdi azaldı bebegimin doymadını hissediyorum siz neler yapıyorsunuz sütü artırmak için ya benim gibi olan varmı psikolojim bozuldu. sanki sütüm tam kesilecek die korkuom artsın die her emzirmemde yarım saat emziriom 2 saat arayla ama yinede azaldı işte

Canım iyi yapmışsın ya ben gidemedim ev o kadar kalabalık ki, dün msjlaştık hastanedeyse eşimle uğrayacaktık.Sanırım 2.msjımı okuyamadı,ben de dönemedim:( bebekle zormuş gerçekten hep evdeyiz ama en zoru eve gelen gidenler:( Hiramız çok iyi maş.karşısına geçip bakıp bakıp doyamıyoruz babasıyla.2 haftlık oldu nerdeyse hemencecik geçiyor zaman.İnş sen de kavuşuysn perş. günü cnm:)

Canım Allah analı babalı büyütsün aynı gün 16:27 de doğum yaptım ben de:):) Aynen yazdıklarına katılıyorum evdeki kalabalık zor ama bebekten başka bişeyi gözü görmüyor insanın.Melekler ya resmen,evimizi cennetten farksız hale getirdiler:):) Sarılığı da atlatırsınız en yakın zamanda inş. bizim çok şükür olmadı ama 2 gündür pişik oldu kuzum. içim gidiyor her altını değiştirdiğimde. Mustela kullanıyordum sebamede geçince oldu galiba. zeytin yağı filan mı sürsem bilemedim:(

ayyy canım maşallah sizeeee :nazar: hoşgelmiş bizim meleklerimiz :nazar:
bize hastanede zeytinyağını önerdiler canım hem nemlendirici olarak tüm vücuduna sürün hemde pişik önleyici olarak kullanın dediler canımmm

Ne güzel cnm Allah sizi ayırmasın ins. Analı babalı sağlıkla büyüsün kuzucuğun. Darısı başımıza. O kalabalık bizim evdede olur mutlaka, olsun takma kafanı böyle şeylere böyle günlerde patırtı normal. Tatlı telaşlar bunlar:nazar:

aminnnn canımmmmm hepimizi inşallahhhhh :nazar:

kızlar 07/02 sbh 7.30 da kizimi sezeryanla kucagma aldim, annelik hayatmdaki en guzel şeymis onu anladim. kızım tburcu olacakken sarılıgi cikti,kuweze grdi 15ken degeri 12ye duştu we ciktik,ama simdi 19,9 la yatısi yapildi.suanda da hastandyiz sarilik ,degerleri dusuyor.bol bol dua edin lutfé..ALLAH bska bi dert wermesin sarilik gecer ama yine de uzuluyorum

Allah geçmiş etsin canımmmmm inşallah tez zamanda düzelir değerleriniz de kuzucuğun evine çıkar aminnnn

benimki senden sonra gibi görünüyor sorma canım ya kafam bi dünya benim de,anlık kasık ağrısı bende de var birde geceleri gaz sancısı gibi bişey oluyor ama hafif,insan yaklaştıkça hem heyecanlanıyor hem endişeleniyor benim dr da sağolsun beni rahatlatığı yok perşembe gidicez bakalım bir yorum yapacak mı pek sanmıyorum ama neyse bakalım

çok güzeller allah hayırlı sağlık günlerde kullanmayı nasip etsin

maşallah size darısı bize inş.iallah hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin inşallah

inş.gönlüne göre olur canım ya bizde beklıyoruz bakalım hayırlısı inş.

inş.en kolay ve en sağlıklı şekilde atlatırız

gözün aydın canım allah şifa versin miniğine inş.

amiiinnn canımmmm

slm kızlar paztesi gece 2 de sancılarım başladı 5-7 dakika aralıklarla duşa girip hemen dr.umu aradım ve hastaneye geçtim. gittiğimde 4 cm açıklığım vardı sabah 8 de dr.um geldiğinde hala açıklığım 4 cm idi ama sancılarım hissedilir ve kuvvetliydi sonrasında açılmayı arttırmak için suni sancı verildi ancak bir değişilik olmadığından genel anestesi altında sezeryan oldum. moralim çok bozuk girdim ameliyata o kadar normal doğum sancısı çekip sezeryana girmek çok kötü bişi. ama sonunda nur topu gibi kzımı kucağıma aldım. 3630 gram dünyaya geldi. hiçbir sorunu yok benimde aynı şekilde güzel bir doğum geçirdik çok şükür ve bugün taburcu olduk. 2 gündür hiç uyumuyorum eve geldim hala uyuyamıyorum.sütüm gelmiyor. kızım aç kalıyor şekeri düşüp sarılık olmasın diye mama veriyorum mecburen süt arttırıcı çayllar içiyorum ama hala aynı şimdi eşimi pompa almaya gönderdim umarım sütüüm gelir :((

maşallah cemrenize canımm Allah bağışlasın inşallah, benimde sütüm çok ama çoook az geliyo maalesef bizde mamaya başladık
napalım Allah meleklerimize sağlık versin yeter ki canımmmmm Allah bize bağışlasın kuzucuklarımızı amiinnnn :nazar:

ayyy maşallah size canım benim gözünüz aydın olsun :nazar:

gözünüz aydın olsun canımmmmmm :nazar:

ya bn 5 gün oldu dogum yapalı ama sütüm geldi ama simdi azaldı bebegimin doymadını hissediyorum siz neler yapıyorsunuz sütü artırmak için ya benim gibi olan varmı psikolojim bozuldu. sanki sütüm tam kesilecek die korkuom artsın die her emzirmemde yarım saat emziriom 2 saat arayla ama yinede azaldı işte
bol bol komposta ve yagliligi cok %olan süt ic ben yaptim :nazar:simdide göğüslerim şişti sagip atmak zorunda kalıyorum :26:

Canim tebrik ederim, hayirli olsun insallah, cok sevindim.
Sütünün gelmemesine üzülme, sezeryan oldugun icin bi kac gün gecikmeli geldigini cok duydum. Süt arttirici caylara devam et, bugün yarin gelir, o zamana kadar da mamayla idare et ama biberona alistirmamaya bak. O kadar sanci cekmene ragmen acilmadiysa vardir ondada bir hayir, en azindan denedin ve elinden geleni yaptin. Nasildi bari sancilar katlanilmayacak derecede mi, bende onu cok merak ediyorum. Bende normal dogum bekleyenlerdenim ama sonum nasl olcak, belli degil tabii, hepimiz icin hyirlisi olsun. Önemli olan bebegini sag saglim kucagina almis olman, tadini cikar.
saolsın cnm darısı sana hayırlısıyla inş istediğin gibi bir doğum gerçekleştirirsin...bebğimi sağlıkla kucağıma aldım ya en önemlisi o. benim kasıklarımda adet sancısı gibi ağrılarım oldu sonra belimdende ağrı girmeye başladı.sürekli nstde bağlıydım ağrı 100 vve üzerine çıktığında biiiraz sıkıntı oluyordu ama sürekli olmadığı için dert etme onu dişini sıkacan biraz sonucu muhteşem bişi.sezeryandan daha koay toparlarsın hem.hayırlı doğumlar cnm.sağlıkla gelir inş
canım tekrar hayılrı uğurlu olsun
ben de sezaryan oldum ve 3.gün geldi sütüm
sütün geleceğini anlıyorsun zaten
benım göğüsler ateş ateş yandı ve ağrı oldu
pompa mutlaka al sonra birikiyor süt ve çok can yanıyor
:55::55::55:
cnm benim çok teşekkür ederim seninde bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüt inş.şuan gelmeye başladı ama yeterli gelmediği için mama takviyeside yapıyorum bugün iyice artar ve mamayı keserim umarım.
Canım tebrik ederim seni ve minik cemreyi. Allah analı babalı büyütmek nasip etsîn. Ne güzel tek tek hepînizin evleri neşeyle doluyor. Artık bende bebişimi istiyorummm :)) şafağa 2 gün var daha :37:
çok saol cnm darısı sana inş sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inş bebişini az kalmış seninde haster bitiyor artık ne güzel...Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inş...
sağlıkla sıhatle büyüt inş bebeğini hayırlı olsun maşallah size...

maşallah cemrenize canımm Allah bağışlasın inşallah, benimde sütüm çok ama çoook az geliyo maalesef bizde mamaya başladık
napalım Allah meleklerimize sağlık versin yeter ki canımmmmm Allah bize bağışlasın kuzucuklarımızı amiinnnn :nazar:
saolasın pitirciğim seninde hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüsün inş süt arttırma için önerisi olan arkadaşlar olur umarım bizler için.
bol bol komposta ve yagliligi cok %olan süt ic ben yaptim :nazar:simdide göğüslerim şişti sagip atmak zorunda kalıyorum :26:
cnm bana dr süt içme gaz yapar dedi ben o yüzden hiç süt içmiyorum sıkıntı yapmadımı sende:44:

Son düzenleme:
merhaba herkese,bugün kontrolümüz vardı oğlum 3575 gr olmuş,dr varmı bir gelişme falan die sodu yok dedim rahatı yerinde hareketli dedim.açılma varmı die muayene etti geçen hafta çok kolay olmuş bu sefer çok zorlandım 1-2cm var sanki dedi fazla zorlayamadı canım çok yandı arka tarafta kalmış zorlamam lazım dedi öyle bıraktı nasıl oluyorsa artık.nst de normal çıktı.bir haftasonra kontrol bakalım o zamana beklicek mi,ağrın olursa ara dedi beklicez artık.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ya artık çok heyecanlanıyorum,yüzünüde göremedim meleğimin :((

Back
X