Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Merhaba bende muhtemelen şubat annesiyim ..uzun bir süre sonunda bende hamişim iki yavru var içimde..umarım hepimizin kolay geçer hamişliği

kramplar bendede 2 gündür oluyor adet zamanım heralde ondan ..ben 9.haftanın içindeyim kalp atışlarını gördük..diğer randevum 12. Haftada

aycem2013 hoşgeldin, hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. İlk ikiz bebiş anne adayımız sensin:) Ne güzel çifte mutluluk yaşıyosun. Benim de hep içime ikiz diye doğmuştu nedense ama öle olmadı:) Normal mi oldu tedavi yle mi canım?

dün doktora gittim kalp atışlarını duydum o kadar hoş bi duyguki anlatamam çok sanşlıyız anne olabildiğimiz için.bi dahaki görüşme 28 temmuzda.benim kilom çok olduğu için diyetisyenle beraber götüreceğim gebeliği.toplamda 6 kilo almalıymışım inşallah fazla almam:emir_bebek:

dün doktora gittim kalp atışlarını duydum o kadar hoş bi duyguki anlatamam çok sanşlıyız anne olabildiğimiz için.bi dahaki görüşme 28 temmuzda.benim kilom çok olduğu için diyetisyenle beraber götüreceğim gebeliği.toplamda 6 kilo almalıymışım inşallah fazla almam:emir_bebek:

canım çok sevindim, bebişin hiç ayrılmasın senden. son aylar çok kilo alınıyormuş,ona hepimizin dikkat etmesi lazım,aşırı alırsak da herşey bebişler için napalım:)

Kızlar size bişey soracam bugün normalde adet günüm,2.ayın gecikmesi ama haliyle olmuyoruz:) Ve karnım çok ağrıyor,sizin böyle oldu mu adet zamanlarınızda. Dün bulantıdan ölüyordum ama çok şükür bir günlük bişeymiş, şimdi de bu ağrı var.
Bir de bugün elbise giydim herkes göbeğin çıkmış diyip seviyor ben de seviniyorum:) Galiba benim göbiş erkenden büyüyecek.Bugün doğum günüm en güzel hediyem BEBİŞİM benimle. Benden mutlusu yok bugünnnn:):)

bnmde ağrım oldu canım o dönemde
doğum gününde kutlu olsun canım nice mutlu yıllara :8:

merhaba ben de 69 ile başladım hala 69um. henüz kilo almadm. çok bi şey yiyemiyorum. bulantım ve ağrılarım ok. bugün boyunca yiyip içtiğim şey peynir ekmek. bir bardak çay bir kaç bisküvi.. açım ama midem bulandığından bi şey yemeye korkuyorum..

bende bu ara kuru yiyeceklerden(peynir yumurta kraker gibi) çok sulu şeyler istiyorum
çorba sebze yemekleri salata yoğurt cacık gibi

bu hafta balık günüm geldi bugün yada yarın sipariş vermek lazım
ben pişirtip eve istiyorum ne ev kokuyo nede gittiğim yerde onun kokusunu duyuyorum

Merhaba bende muhtemelen şubat annesiyim ..uzun bir süre sonunda bende hamişim iki yavru var içimde..umarım hepimizin kolay geçer hamişliği

kramplar bendede 2 gündür oluyor adet zamanım heralde ondan ..ben 9.haftanın içindeyim kalp atışlarını gördük..diğer randevum 12. Haftada

maşallah ikiz bebek geliyo demekki :nazar: :nazar: :nazar:
allah sağlık versin hayırlısıyla kavuşun inş canım

herkese merhabalar inşallah bende şubatta yavrumu kucağıma alacağım. birkaçgündür okuyordum mesajlarınızı paylaşımlar çok hoşuma gitti.

sizlere bir soru sormak istiyorum.ben yaklaşık 1.5 yıldır folik asit kullanıyordum gebeliliğimle birlikte elevit ve gynoferrosanol da başladım doktorum folat testi yaptı 20 civarı çıktı artık folbiol a gerek yok kullanma dedi. fazlası çocukta hiperaktiviteye sebep olabiliyormuş.ben hiç duymamıştım. doktoruma çok güveniyorum zaten elevit ve demir hapının içindede folik asit var. ama yine de aklımı kurcaladı size de sorayım dedim. bırakmalı mıyım?

birde bugün itibariyle 7 haftalık olduk. ama ultrasonda 6 hafta 5 günlük diyor doktorum sorun teşkil etmiyor dediama aklımı kurcaladı.

bu arada 3. tüp tedavimde pozitif sonucumu aldım.
rabbimkimseyi evlat hasretiyle sınamasın. isteyen herkese versin.çevremde çocuğu olmayan arkadaşlarım için ayrı ayrı dua ediyorum inşallah rabbim gözü yaşlı anne bırakmasın.

inşallah bizlerde bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.

herkese merhabalar inşallah bende şubatta yavrumu kucağıma alacağım. birkaçgündür okuyordum mesajlarınızı paylaşımlar çok hoşuma gitti.

sizlere bir soru sormak istiyorum.ben yaklaşık 1.5 yıldır folik asit kullanıyordum gebeliliğimle birlikte elevit ve gynoferrosanol da başladım doktorum folat testi yaptı 20 civarı çıktı artık folbiol a gerek yok kullanma dedi. fazlası çocukta hiperaktiviteye sebep olabiliyormuş.ben hiç duymamıştım. doktoruma çok güveniyorum zaten elevit ve demir hapının içindede folik asit var. ama yine de aklımı kurcaladı size de sorayım dedim. bırakmalı mıyım?

birde bugün itibariyle 7 haftalık olduk. ama ultrasonda 6 hafta 5 günlük diyor doktorum sorun teşkil etmiyor dediama aklımı kurcaladı.

rabbimkimseyi evlat hasretiyle sınamasın. isteyen herkese versin.çevremde çocuğu olmayan arkadaşlarım için ayrı ayrı dua ediyorum inşallah rabbim gözü yaşlı anne bırakmasın.

Canım ben de 8+3 oldum bugün:) Folik asite hamile kalmadan 2-3 ay önce başlamıştım ve devam ediyorum.bazen unutuyorum da içmeyi. 1,5 yıl uzun bir zaman değil mi, bence doktoru dinlemelisin. Folik asite çok ihtiyacın yoktur belki de.Zaten günlük yediklerimizden de alıyoruz. Ben bir kaç haftadır doktorun tavsiyesiyle Ferrum fort isimli kan ilacı içiyorum onun içinde de demir ve folik asit varmış. Test de yapmış ne güzel,benim doktorum yapmamıştı.

Bu arada tüm güzel dileklerine amiinnnn diyorum, uzun bir zaman sonunda gelmiş bebişin. Darısı evlat hasreti çeken tüm annelerin başına.

Gozunuz aydin olsun canim :49: bizde 1yildir iciyoruz folik asit ama yarim aliyoruz dr.umuz uzun suredir ictigimiz icin yarim yetr diyo. Elevit ve zinco iciyorum bide. Dr.un dediyse bence dinlemekte yarar var canim sonucta diger haplardan da aliyomussun .. Allah saglik ve sihhat ile kucaklarimiza almayi nadip etsin insallah miniklerimizi aminnnnn :nazar:

Canım ben de 8+3 oldum bugün:) Folik asite hamile kalmadan 2-3 ay önce başlamıştım ve devam ediyorum.bazen unutuyorum da içmeyi. 1,5 yıl uzun bir zaman değil mi, bence doktoru dinlemelisin. Folik asite çok ihtiyacın yoktur belki de.Zaten günlük yediklerimizden de alıyoruz. Ben bir kaç haftadır doktorun tavsiyesiyle Ferrum fort isimli kan ilacı içiyorum onun içinde de demir ve folik asit varmış. Test de yapmış ne güzel,benim doktorum yapmamıştı.

Bu arada tüm güzel dileklerine amiinnnn diyorum, uzun bir zaman sonunda gelmiş bebişin. Darısı evlat hasreti çeken tüm annelerin başına.

yani çok düzenli olmasada hep kullandım. sizde böyle diyorsanız içim rahatladı :)
evet 3 yıl sonunda hamile kalabildim çok şükür binlerce şükür inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza da alırız. hepimiz inşallah bebeişlerimizi burdan paylaşımlarımızla sağlıcakla büyütürüz :)

Aynen ben de eve sokmuyorum kokusunu hiç geçiremiyorum. Dışarda yiyoruz ama balıkçıya girince bile midem kalkıyor artık:( Bir süre ben de ton balığı yesem olur heralde

Bi de soyle dusunmek lazim aslinda bizim annelerimizin zamaninda balik ceviz vs.. Cok ta yokmus o zamanki sartlarda olan kadar yenebiliyomus ve cok sukur bizler gayet saglikliyiz insallah bizim yavrucuklarimizda saglik ve sihhatli dogar buyurler aminnn :)) dun annem azicik kizdi da bana hic ceviz ve sut tuketmedigim icin ama napim icim almio.. Sonunda bende dayanamayip sen bana hamileyken yedin mi ki dedim o da nerdeee bizim zamanimizda boyle imkanlar yoktu ki dedi.. Demekki dedim annem yemeyip beni saglikli dogurduysa insallah bizde de bi sorun olmaz diye biraz ixim rahatladi..

Gozunuz aydin olsun canim :49: bizde 1yildir iciyoruz folik asit ama yarim aliyoruz dr.umuz uzun suredir ictigimiz icin yarim yetr diyo. Elevit ve zinco iciyorum bide. Dr.un dediyse bence dinlemekte yarar var canim sonucta diger haplardan da aliyomussun .. Allah saglik ve sihhat ile kucaklarimiza almayi nadip etsin insallah miniklerimizi aminnnnn :nazar:

aminnn.

yorumlarınız içimi ferahlattı teşekkürler :)

Ayy masallah size :nazar: Allah saglikli dogmalarini nasip etsin insallah cumlemizinkine aminnnnn

bende bu ara kuru yiyeceklerden(peynir yumurta kraker gibi) çok sulu şeyler istiyorum
çorba sebze yemekleri salata yoğurt cacık gibi

bu hafta balık günüm geldi bugün yada yarın sipariş vermek lazım
ben pişirtip eve istiyorum ne ev kokuyo nede gittiğim yerde onun kokusunu duyuyorum

İyi fikir canım ya ben de cumaları balık yemeye çalışıyorum ama bugün hiç canım istemiyor, semt balıkçısının üzeri de balık lokantası acaba ben de oraya mı sipariş versem. Yiyene kadar güzel de sonrası bulaşığı eve sinen kokusu çok kötü. Hava da zaten sıcak. En iyisi kocacıma söyleyeyim :)

Bu arada yeni gelen tüm arkadaşlara merhaba, güzel hamilelikler dilerim :)

annişler herkese merhaba. ya benim 11. hafta kontrolüm taa temmuz sonunda. ben o zamana kadar bebeğimi görmeden nasıl durcam şu an bebiklerimizi hissedemiyoruz da, kalbi atıyo mu iyi mi kötü mü bilemiyorum :( acaba doktora bi bahaneyle gitsem ben dayanamadım geldim desem doktorum beni kovalar mı :)))))) siz de böyle evham yapıyor musunuz yoksa ben mi çok pimpirikli oldum yaa :9:

annişler herkese merhaba. ya benim 11. hafta kontrolüm taa temmuz sonunda. ben o zamana kadar bebeğimi görmeden nasıl durcam şu an bebiklerimizi hissedemiyoruz da, kalbi atıyo mu iyi mi kötü mü bilemiyorum :( acaba doktora bi bahaneyle gitsem ben dayanamadım geldim desem doktorum beni kovalar mı :)))))) siz de böyle evham yapıyor musunuz yoksa ben mi çok pimpirikli oldum yaa :9:

haklısın insan hergün görmek istiyor. ben hafta da bir gidiyorum hatta eşim izin verse 3 günde bir gideceğim. doktorum istersen ultrason cihazını vereyim götür diye de şakalaşmıştı. gerçekten henüz hareketlerini hissetmediğimizden her an görmek, içerde olduğundan emin olmak istiyor insan :)

hamilelik sikayetlerin "var ise" onlar devam ettiği surece hamileliğin devam ediyor demektir.. hic merak etme.. Allah hepimize saglıklı hamileleik nasip etsin insallah. ama ben derim ki ultrason zararlı degil deselerde cok sık girmemekte fayda var...

Hem de nasıl, öyle çok merak ediyorum ki onu, her gün gel dese doktor orada olurum :) Hatta bu akşam eşime diyordum doktor 15 günde bir çağırıyor, aradaki haftada da devlet hastanesine gidip bebikimize bakalım mı? diye :)

Hem de nasıl, öyle çok merak ediyorum ki onu, her gün gel dese doktor orada olurum :) Hatta bu akşam eşime diyordum doktor 15 günde bir çağırıyor, aradaki haftada da devlet hastanesine gidip bebikimize bakalım mı? diye :)

aynen öyle bebeğimi çok merak ediyorum sürekli görmek istiyo insan dün doktora gideyim görürüm dedim doktorum erken çıkmış hadi dedim devlet hastahanesine gideyim ordada kadın doğum doktoru yokmuş doktoru bulduk ultrason yok bakamam başka hastahaneye git dedi sinir oldum.bende eve geldim şikayet ettim hemen :) nasıl bi yerde yaşıyorum ya :D

canım mantı istediii:):) aşermek güzel bir şeymiş...tadını çıkarmak lazımmm:):):) tabi bulantıları ve ağrıları bir kenara bırakabilirsekkk:):):) gidip yiyim hemen...

Back
X