Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Olsun canım, herşey yolunda gitsin de tek derdimiz bu olsun diyorum :)
Bu halimize şükretmemiz lazım.
Aslında bu bulantıların bir amacı da bizlere artık hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağını hatırlatmak ;)
Servise yetişmek için koşanlar, oradan oraya atlayıp zıplayanlar, yukarıdaki raftaki tabaklara uzanmaya çalışanlar; artık hamile olduğumuz fikrine alışmamız gerekiyorrr! :))

Bir daha koşmak mı aman aman:) servis gelsin benim ayağıma:):):) Şaka bir yana 8.haftada bulantılar başladı çok çok kötüyümmmm:( Midem bomboş, bebişime üzülüyorum. Benim bu hallerimden çok etkilenmez inş.

Bir daha koşmak mı aman aman:) servis gelsin benim ayağıma:):):) Şaka bir yana 8.haftada bulantılar başladı çok çok kötüyümmmm:( Midem bomboş, bebişime üzülüyorum. Benim bu hallerimden çok etkilenmez inş.

Merak etme canım, benim doktorum günde 3 'e kadar kusmana izin veriyorum bile dedi :)
Herşeyin sorumlusu progesteron hormonuymuş (bulantıi kabızlık, sivilceler, vb.), ne zaman bitecek dedim; 12. haftada bıçak gibi kesilir 5 haftan kaldı dedi.
Az daha sabır yaniiii :)

Cok gecmis olsun canim iyice dinlen ve bi daha da bosver servis kacsin isyerindekiler de birazcik gecikmeni tolere ederler bence herseyden inemlisi bebislerimizin saglikli bi gelisim icinde olmalari o yuzden cok dikkat etmemiz lazim kendimize ama unsan bazen bos bulunuyo iste. Sakin kotu dusunme bebisine hic bisey olmadi Allahin izniyle annesi:49:

Sağol PitiRrRciK, artık çok çok dikkatli olacam dersimi aldım. Anneliği yavaş yavaş öğrenecez işte:) Biz de onlarla büyüyoruz. Hepimizinki sıkı sıkı sarılsın bize inş.

6+3 haftalık hamileyim bugün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışları negatifti yarın sabah aldırmak için doktora gidicez.. yavrularınıza iyi bakın allah kimseye vermesin.

pazar günü kontrolümde dr uma ben bulantıdan hiçbişey yiyemiyorum bebeğim etkilenmez dimi,ya beslenemezse diye sorduğumda dr um 3.aya kadar o senin kanınla besleniyo yediklerinden 3.aydan sonra besleniyo hiç düşünüp üzülme demişti o nedenle sende üzülme :34:

6+3 haftalık hamileyim bugün doktora gittiğimizde bebeğimin kalp atışları negatifti yarın sabah aldırmak için doktora gidicez.. yavrularınıza iyi bakın allah kimseye vermesin.

Canım aynı şey bir arkadaşımın başına geldi ve ısrarcı davrandı 8. haftaya kadar bekledi ve kalp atışını duydu.
böyle durumlarda bir başka doktora gitmek ya da farklı yönde davranmak faydalı olabiliyor. 6 hafta bazen kalp atışı için erken olarak değerlendiriliyor.
Lütfen moralini bozma :(

çok geçmiş olsun aynı durumu bundan önceki hamileliğimde bende yaşadım malesef 12 haftalıkken kaybetmiştim meleğimi Rabbim aynı acıyı hiçkimselere yaşatmasın :14::14::14:

Canım aynı şey bir arkadaşımın başına geldi ve ısrarcı davrandı 8. haftaya kadar bekledi ve kalp atışını duydu.
böyle durumlarda bir başka doktora gitmek ya da farklı yönde davranmak faydalı olabiliyor. 6 hafta bazen kalp atışı için erken olarak değerlendiriliyor.
Lütfen moralini bozma :(

izmir egepol hastanesinde şükran hanıma geçen hafta gittiğimizde kalp seyirmelerini gördük.. fakat çok zayıftı, bugün için randevu vermişti tekrar gittik baktı bu sefer seyirmede yoktu.. sonra aşşağıda detaylı ultrasona girdik, orda da kalp atışı negatif çıktı.. ne seyirme ne atış yok senin anlayacağın..perişanım.

çok geçmiş olsun aynı durumu bundan önceki hamileliğimde bende yaşadım malesef 12 haftalıkken kaybetmiştim meleğimi Rabbim aynı acıyı hiçkimselere yaşatmasın :14::14::14:

bacım allah yardımcımız olsun ne diyeyim şu mübarek günde hayırlı haberler almayı ne çok isterdim.. nasip işte.. kadere iman.

bacım allah yardımcımız olsun ne diyeyim şu mübarek günde hayırlı haberler almayı ne çok isterdim.. nasip işte.. kadere iman.

izmir egepol hastanesinde şükran hanıma geçen hafta gittiğimizde kalp seyirmelerini gördük.. fakat çok zayıftı, bugün için randevu vermişti tekrar gittik baktı bu sefer seyirmede yoktu.. sonra aşşağıda detaylı ultrasona girdik, orda da kalp atışı negatif çıktı.. ne seyirme ne atış yok senin anlayacağın..perişanım.

Canım çok üzüldüm :( Diyecek birşey bulamıyorum ki :(

Sağol PitiRrRciK, artık çok çok dikkatli olacam dersimi aldım. Anneliği yavaş yavaş öğrenecez işte:) Biz de onlarla büyüyoruz. Hepimizinki sıkı sıkı sarılsın bize inş.

Aminnn canim insallah :nazar: bisey daha, bende cok kustugum icin dr.uma sordugumda telas etme demisti bebisin senden alacagini aliyo sen bol bol su icmeye calis dedi :34: gerci ben pek icemiyorum onun yerine serumla sivi takviyesi yapiliyo ama napalim 12.haftamizi bekliyoruz dort gozle :))

Canim benim nick imi ne guzel yazmissin tesekkur ederim :))

Merhaba kızlar.. uzun zamandır girememiştim topiğe.. gezmedeydim çünkü.. Trabzonun altını üstüne getirdim..bugün doktora gittim çünkü yarın da bursaya gidecektim. bugün ilk defa hissettim bebişimi.. kalp atışını duyduk.. karnımda benden başka bir kalbin atıyor olması inanılmaz güzel.. ama hevesimiz biraz kursağımızda kaldı. çünkü kesenin yanında kanama oluşmuş. doktor çok dikkatli olmamı söyledi. yolculuğu, ilişkiyi yasakladı. kanama büyüyüp keseyi doğal olarak bebeği düşürebilirmiş. progestan adında bir ilaç verdi. günde üç sefer.. ağrım var kasıklarımda. biliyor musunuz kalp atışlarını duyduktan sonra kaybetmek çok korkutucu... dua edin e mi bu mübarek günde... çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten..bebek inanılmaz bir şey... hele minicik kalbini hissettikten sonra... dualarım bugün hepinizle.. siz de bana bol bol dua edinnn...

canım ya hemen karar vermeseydiniz bekleseydiniz biraz daha. ya da ne bileyim başka doktora da gitseydiniz. benim bir arkadaşıma bi doktor kalp atışı yok demiş diğerine gidince duymuşlar... belli mi olur..

Merhaba kızlar.. uzun zamandır girememiştim topiğe.. gezmedeydim çünkü.. Trabzonun altını üstüne getirdim..bugün doktora gittim çünkü yarın da bursaya gidecektim. bugün ilk defa hissettim bebişimi.. kalp atışını duyduk.. karnımda benden başka bir kalbin atıyor olması inanılmaz güzel.. ama hevesimiz biraz kursağımızda kaldı. çünkü kesenin yanında kanama oluşmuş. doktor çok dikkatli olmamı söyledi. yolculuğu, ilişkiyi yasakladı. kanama büyüyüp keseyi doğal olarak bebeği düşürebilirmiş. progestan adında bir ilaç verdi. günde üç sefer.. ağrım var kasıklarımda. biliyor musunuz kalp atışlarını duyduktan sonra kaybetmek çok korkutucu... dua edin e mi bu mübarek günde... çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten..bebek inanılmaz bir şey... hele minicik kalbini hissettikten sonra... dualarım bugün hepinizle.. siz de bana bol bol dua edinnn...

Minicikler ve kalp atışları var mucize bişey,Allaha ne kadar şükretsek az. Çok sevindim sen de ne güzel yaşamışsın o anı canım:) Kanama için de çok dikkat et olur mu Allaha emanet. Hep dinlen 3 ay çok önemli

Canım bu mübarek günde Allah yardımcınız olur inş. ama kalp atışını duyabilmeniz için erken değil mi. Ben 7.haftanın sonunda duydum.

canım çok geçmiş olsun.bencede erken ama sen bilirsin tabi.istersen biraz daha bekle.nasibi varsa duyulur zaten.

allahım korusun minişlerimizi inş.dualar hepimiz için.rabbim sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin kucağımıza.ama dikkat et ne olursa olsun.bebişlerimizi dört gözle bekledik.rabbim kaybettirmesin.

Back
X