Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
canım ben daha doktora perşembe gideceğim o yüzden kaydım yok.ama en kısa zamanda gideceğim çok teşekkür ederim sana

ben de gidip kaydımı yaptırmadım daha aslında bugün gitsem iyi olacak ama malum sıcaklar :( bu arada temmuz sonunda randevum var tekrar o zamana kadara nasıl dayancam ben bebeişimin hep kalbini dinlemek istiyorum :))))

merhaba kızlar bende katılayım aranıza tüpbebek tedavisi gördük ve ikiz keselerimizi gördük en son ayın 13ünde kalp atışlarını duymaya gidicez inş. ama benim çok zor geçiyo bilmiyorum sizlerin nasıl geçmişi okuyamadım herşey kokmaya başladı yemek yiyemiyorum haliyle açım aç karnına ilaç içincede çıkartıyorum hayatım peynir domates ekmekle geçmeye başladı

ben de gidip kaydımı yaptırmadım daha aslında bugün gitsem iyi olacak ama malum sıcaklar :( bu arada temmuz sonunda randevum var tekrar o zamana kadara nasıl dayancam ben bebeişimin hep kalbini dinlemek istiyorum :))))

benimde temmuzun sonunda randevum var dayanamam o zamana kadar diyodum ama mecbur sabrediyorum inşallah bu sefer gittiğimizde tam bir bebek görebiliriz ultrasonda :) doktor da öyle söyledi büyümüş olacakmış o zamana kadar o yüzden bekliyorum sabırla :)

merhaba kızlar bende katılayım aranıza tüpbebek tedavisi gördük ve ikiz keselerimizi gördük en son ayın 13ünde kalp atışlarını duymaya gidicez inş. ama benim çok zor geçiyo bilmiyorum sizlerin nasıl geçmişi okuyamadım herşey kokmaya başladı yemek yiyemiyorum haliyle açım aç karnına ilaç içincede çıkartıyorum hayatım peynir domates ekmekle geçmeye başladı

öncelikle hayırlısı olsun canım rabbim meleklerini sana ve eşine bağışlasın.halamında tüp bebek yöntemiyle oldu ikiz kızları var 9 yaşındalar maşallah.tam 14 sene istemedi tüp bebek konduramadı kendine ama ben çok ısrar ettim benide sever sonunda kabul etti ve ben hala çok seviniyorum onun için. ilk zamanlar iştahsızlık oluyo canım o gayet normal 8.haftaya doğru başlıyo canın ekşileri çekmeye 9.haftam benim ve tatlı aşermeye başladım :) uyku halim çok midem bulanıyo ama kusmadım hiç ve kokulara karşı çok hassasım ilk aydan beri :(

öncelikle hayırlısı olsun canım rabbim meleklerini sana ve eşine bağışlasın.halamında tüp bebek yöntemiyle oldu ikiz kızları var 9 yaşındalar maşallah.tam 14 sene istemedi tüp bebek konduramadı kendine ama ben çok ısrar ettim benide sever sonunda kabul etti ve ben hala çok seviniyorum onun için. ilk zamanlar iştahsızlık oluyo canım o gayet normal 8.haftaya doğru başlıyo canın ekşileri çekmeye 9.haftam benim ve tatlı aşermeye başladım :) uyku halim çok midem bulanıyo ama kusmadım hiç ve kokulara karşı çok hassasım ilk aydan beri :(

sorma kusmalara karşı savaş açtım resmen uyku hali aynen bendede sabahtan akşama kadar yatayım gıkım çıkmaz eşimide bunaltıyo tabii bu durum akşam melemen yaptım içindekiler koktuğu için yiyemedim ee tabi sonrada ilaçlarımı içemiyorum öğürüyorum

sorma kusmalara karşı savaş açtım resmen uyku hali aynen bendede sabahtan akşama kadar yatayım gıkım çıkmaz eşimide bunaltıyo tabii bu durum akşam melemen yaptım içindekiler koktuğu için yiyemedim ee tabi sonrada ilaçlarımı içemiyorum öğürüyorum

inşallah geçer canım bazen yemek yemek işkence gibi geliyo ama bebeğimin sağlığı için yiyorum.sende bunu düşün hep ve biraz gayret et yavaş yavaş ye yoğurt ve sütü ihmal etme en azından.şuandagelişim aşaması en önemli zamanı.ben bu yaşıma kadar süt içmedim nefret ediyorum ama bebeğim için günde 2 bardak içiyorum :)

merhaba kızlar ben sekizinci haftamın içindeyim ama öyle bulantım falan yok. Ay insan bulantısı olmayınca de evham yapıyo acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var diye.

merhaba kızlar ben sekizinci haftamın içindeyim ama öyle bulantım falan yok. Ay insan bulantısı olmayınca de evham yapıyo acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var diye.

yahu ne güzel işte bulmuşta bunuyosun ne güzel rahat rahat geçiyo daha ne istiyosun :) bak öğlen saati geldi mesela benim kahvaltı yaptım ama gene açım ve hapımı nasıl içicem kara kara düşünüyorum

Aynı ben:) Kendim yazmışım gibi hissettim:)

:18: ay kızlar benim iştahım deli gibi açıldı dün,bugünde öyleyim sankim
şöyleki sabah 7.30 da kalkıyorum canım istemiyo bişe zoraki yiyorum bikaç haftadır sabahları hep böyle
öğlene doğru acıktım çok, meyve yedim
12 de öğlen yemeği yedim,evden getiriyorum yemeğimi,azcık kaldı koydum kenara
4-5 gibi yine çok acıktım :56: kalan yemeği yedim
yok hala açım gurulduyo midem, bide elma yedim üstüne
7de evdeydim,hemen yemiyim uyuyayım dedim yok uyku tutmadı
kocam hadi yiyelim öyle yatarız dedi
2 tabak yemek yedim yok hala açlık sinyalleri veriyo :18:
hay dedim senin mide gibi doyacağın yok,topladım masayı gittim yattım :9:
kalkıncada 1 tabak karpuz yedim :37:

Yeniden merhaba,

Daha önceki mesajımda karın ve göğüs ağrılarımın kesildiğinden bahsetmiştim. Cevaplarınız için teşekkür ederim. 1-2 gündür gelip gidiyorlar. Okumayanlar için tekrar edeyim: SAT 27 Mayıs, yani 5-6 haftalık olmalıyım.

Şimdi de başka bir sıkıntım var: dün sabahtan beri ara ara kahverengi bir akıntım başladı. Böyle adet kesildikten sonra çok az kahverenegi, sümüksü bir akıntı olur ya, onu gibi (detaylar için özür dilerim). Ped kullanmam gerek olmuyor, çok az yani. Bir de belim ve kasıklarım ağrıyor, ilaç alacak kadar değil ama yine de var bir rahatsızlık. Perşembe akşamüstü doktora gideceğim, size sonucu yazarım. O zamana kadar bu konu hakkında bilgisi/deneyimi olan varsa, lütfen yazsın, canım çok sıkkın :(

Teşekkürler

Yeniden merhaba,

Daha önceki mesajımda karın ve göğüs ağrılarımın kesildiğinden bahsetmiştim. Cevaplarınız için teşekkür ederim. 1-2 gündür gelip gidiyorlar. Okumayanlar için tekrar edeyim: SAT 27 Mayıs, yani 5-6 haftalık olmalıyım.

Şimdi de başka bir sıkıntım var: dün sabahtan beri ara ara kahverengi bir akıntım başladı. Böyle adet kesildikten sonra çok az kahverenegi, sümüksü bir akıntı olur ya, onu gibi (detaylar için özür dilerim). Ped kullanmam gerek olmuyor, çok az yani. Bir de belim ve kasıklarım ağrıyor, ilaç alacak kadar değil ama yine de var bir rahatsızlık. Perşembe akşamüstü doktora gideceğim, size sonucu yazarım. O zamana kadar bu konu hakkında bilgisi/deneyimi olan varsa, lütfen yazsın, canım çok sıkkın :(

Teşekkürler

canım sat 27 mayıs demişsin
belki adet tarihine yakın bi tarih bugünler o yüzden olmuştur üzme kendini
vede doktora gidene kadar yorulma bol bol dinlen dikkatli ol

canım sat 27 mayıs demişsin
belki adet tarihine yakın bi tarih bugünler o yüzden olmuştur üzme kendini
vede doktora gidene kadar yorulma bol bol dinlen dikkatli ol

Cevap için teşekkürler. Az önce heaspladım, adet değil, yumurtlama günüme denk geliyor.

Başına böyle birşey gelen var mı peki?

Yeniden merhaba,

Teşekkürler

adet tarihlerinde görülen kahverengi akıntı yerleşme kanaması oluyo ama sen akıntının rengini kontrol et açık pembe yada kırmızıya dönerse doktora git acilen düşük tehlikesi olmasın.kahverengi devam ederse sorun değil.ağır kaldırma yükseğe uzanma ve ayaklarının altına birşey koyup uzan sürekli

merhaba kızlar bende sanırım şubat ayında doğum yapıcam hayırlısıyla inşş allah herkezin gönlüne göre versin tastamam etsinnn kızlar bu aralar karnım midem şiş normal mi ? geberiyorum şişlikten nasıl rahatlarım acabaaa

Cumartesi günü bebikimin kalp atışını duyduk çok şükür. Ne mucizevi bir duyguymuş, o anı hiç unutamıyorum.Eşim ağlayacaktı resmen gözleri doldu. Doktor çok sağlıklı herşey yolunda dedi. Yarın tam 8 haftalık oluyor. Pır pır kalbini de gördüm ya iyice anne olduğumu hissediyorum artık. Allah herkese nasip etsin...

Tebrik ederim canım ne güzel aynı gün duymuşuz seslerini :)

Kızlarrrrr, bugün doktora gittik kalp atışını duyduk miniğin :) tam olarak 6+4'üz bugün. Artık içim daha rahat :))
Bu arada aramıza katılan herkesi ve eşlerini çok çok tebrik ediyorum!

Size birşey sorucam, ben de ciddi bir kabızlık sorunu var, doktorum bu dönemlerde normal dedi. Aranızda aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
Doktor bana Eucarbon tablet yazdı ama şimdi ilaca baktım "gebelik dönemi boyunca kullanılmamalıdır" yazıyor. Kafam karıştı çok, ne yapsam bilemedim.

Canım tebrik ederim hepimizin bebişlerinin kalbi küt küt atsın sağlıkla büyüsünler inşallah :nazar:

Aynı sorun bende de var canım çok zor durumdayım canım çıkıyor her seferde :( Doktor ilaç verdi ondan kullanacağım. Magnesie Calcinee diye bir ilaç.

kayısıda babam sarı olan değilde siyah kayısı al dedi
onu yiyiorum
activia yoğurt :) deniyim bakalım bende bi
hani böle yumuşamış siyah yada sarı erikler oluyoya
komposto yapar gibi kaynatıyo şişelere koyuyo aç karnına onu içiyorum
mesela kayısıdanda yapabilirsin bunu, annemde anında etki ediyo ama bana etki etmiyo kayısı :D

Ay canım kompostonun her çeşidine bayılırım ben de kayısı yapayım en iyisi ölüyorum ben de aynı dertten :(

Back
X