Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Merhaba Kizlar bende Sali günü doktora gidecegim acaba 6 haftaliken bebegimin kalp atislarini göre bilir mi? bu arada hepinizi Tebrik ederim Rabbim Sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

bende perşembe günü doktora gideceğim çok heyecanlıyım daha kesesini bile görmedim.Bu arada sağlık ocağına ne zaman başvuruyoruz aşılar için

Cumartesi günü bebikimin kalp atışını duyduk çok şükür. Ne mucizevi bir duyguymuş, o anı hiç unutamıyorum.Eşim ağlayacaktı resmen gözleri doldu. Doktor çok sağlıklı herşey yolunda dedi. Yarın tam 8 haftalık oluyor. Pır pır kalbini de gördüm ya iyice anne olduğumu hissediyorum artık. Allah herkese nasip etsin...

Herkeste bulantı olmuyormuş, ben 7+1deyim ama hiç bulantım yok daha. Belki hiç olmaz.

Canım ben de 7+6 dayım özellikle doktora sordum, midem bulanmıyor hiçbi şikayetim olmuyor. Bulantı kaçıncı aydan sonra oluyor dedim. O da şimdiye kadar olmadıysa daha olmaz dedi:) Allahın izniyle güle oynaya hamilelik geçiririz hepimiz inş.

ben dün doktora gittim kızlar ve sanırım 5 haftalık hamileyim 1 yaşında da oğlum var ne yapacağımı bilemiyorum.şok geçiriyorum sanırım:)

Ne güzel haber:) hoş geldin aramıza. Habersiz gelip sürpriz yapmış sana annesi:)

kızlar aklım karışık bana fikir verin nolur. 6 haftalık hamileyim hafta sonu izmire gidicem denize girsem mi girmesem mi. bir zararı olduğunu duyanınz var mı. doktor sakıncası yok ıslak mayoyla kalma yeter dedi ama yaşanmışlıklar daha önemli. duyduğunuz aksi birşeyler varsa paylaşın lütfen

hsonu bizde gittik denize ama ben girmedim ne olur ne olmaz

Eeee kızlar kimler dünya aleme ilan etti bebeği olacağını? Bizimkini eşimin sayesinde sülale öğrendi :) ama daha genel duyuru yapmadım şimdilik. Face'de paylaşacak mısınız mesela?

aileler çevre filan konusu açıldıkça duyuyolar
ama face filan yazmıcaz daha,biraz daha zmn geçsin dedi kocam

Doğru valla. Hani derler ya dost kara günde belli olur diye. Bence tam tersi. Sen üzgünken bir iki cümle etmek daha kolay ama asıl zor olanı birinin sevincini paylaşmak. İnsan mutlu numarası yapamıyor. Sahteliği belli oluyor. O yüzden korkar oldum ben de mutlu haber vermekten. Çok üzülüyorum ama iki yengem de (abilerimin eşleri) bir tebrik edemediler. Ben 7 yıllık evliyim tedaviyle oldu sanki ilk gecede hamile kaldım. Bu çekememezlik nedir anlamıyorum. İkisinin de çocukları var ve ben hepsinde yanlarında beraberdirm, beraber sevindik, her işlerine koştum. Ama şimdi onlar benim yanımda değiller. İçimde bağıra bağıra tüm dünyaya haykırma isteği var ama dediğin gibi o gözlerden o nazarlardan dolayı ben de beklemeyi düşünüyorum :((

kvalideler sevindide görümcem hiç tebrik etmedi
ünivdeydi öğrendiğinde. geldi hoşgeldine gittik ama hiç bişi demedi
hatta kocam yüzsüzlük edip hediye bile istedi minick bişide olsa alırsın artık dedi ama yok
kardşmde öğrenci ama kocaman bi beyaz ayıcık almış gelmiş :8:

Bebek haberini şirkette bir iki kişiye söyledim ilk,onlar da o kadar sevindilerki çığlık attılar ve çoğu kişi duydu:) Sonra da pazarlama ekibimize bebiş resmi ve güzel bir msj la duyurdum:)Biz çok sık birbirimize mailler atarız,benim ilk duyurumdu:) Atmadan önce nazardan korkmuştum ama sonradan iyiki attım diyorum, el üstünde tutuluyorum çünkü:):):)

Ben bebek haberine sadece kayın validemin çok sevinmediğini düşünüyordum,ilk söylediğimde sevinmedi sanki. Bir de kimseye söleme 3 aylık olsun dedi. oysa ben sarılmasını duygulanmasını beklemiştim. Ama kendisi millete duyurdu, sonradan sevindiğini belli etti:) Zaten duygularını çok belli etmeyen biri, sevincini de belli etmiyor o huyunu yeni anladım:)

kvalidemde bana aynısını yaptı
kimseye sölemeyin bi büyüsün azcık bilmem ne dedi
hiç olmadık insalardan duydum hamile haberimi,yaymış herkese :41:

Cumartesi günü bebikimin kalp atışını duyduk çok şükür. Ne mucizevi bir duyguymuş, o anı hiç unutamıyorum.Eşim ağlayacaktı resmen gözleri doldu. Doktor çok sağlıklı herşey yolunda dedi. Yarın tam 8 haftalık oluyor. Pır pır kalbini de gördüm ya iyice anne olduğumu hissediyorum artık. Allah herkese nasip etsin...

negüzel canım şükür duymuşsunuz sizde kalp atışlarını

bizde çok heyecanlanmıştık canım çok güzel bi duyguymuş gerçekten
biz bugün 8+6 olduk :))

aramıza yeni katılan hamile ardkşlarada hayırlı olsun diyorum
sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inş

selam kızlar bende 8+5 haftalığım.çok şükür hiç bir şikayetim yok.ama bugün sol bacağımda bir ağrı var nedendir bilmem.artık biran önce göbişlerimiz büyse yaa..bebeğimizi daha iyi hissetsek.sürekli ultrason resmine bakıp duruyorum.kuzum benim yaa

Kızlarrrrr, bugün doktora gittik kalp atışını duyduk miniğin :) tam olarak 6+4'üz bugün. Artık içim daha rahat :))
Bu arada aramıza katılan herkesi ve eşlerini çok çok tebrik ediyorum!

Size birşey sorucam, ben de ciddi bir kabızlık sorunu var, doktorum bu dönemlerde normal dedi. Aranızda aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
Doktor bana Eucarbon tablet yazdı ama şimdi ilaca baktım "gebelik dönemi boyunca kullanılmamalıdır" yazıyor. Kafam karıştı çok, ne yapsam bilemedim.

Kızlarrrrr, bugün doktora gittik kalp atışını duyduk miniğin :) tam olarak 6+4'üz bugün. Artık içim daha rahat :))

Size birşey sorucam, ben de ciddi bir kabızlık sorunu var, doktorum bu dönemlerde normal dedi. Aranızda aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
Doktor bana Eucarbon tablet yazdı ama şimdi ilaca baktım "gebelik dönemi boyunca kullanılmamalıdır" yazıyor. Kafam karıştı çok, ne yapsam bilemedim.

senin bebeğnde hayırlı olsun canım
ne güzel kalp atışınıda duymuşsunuz

bendede vardı o sorun 1,5 aydır :(
hamile değilimdir regl dönemidir diye önemsemedim ilk bi hafta sora hamile oldğmu öğrendim
sabahları aç karnına 1-2 kayısı yiyorum
çok aman aman fayda etmesede hiç yoktan iyi
bide 1 haftadır annem erik suyu kaynatmış aç karnına onu içiyorum
süper rahatlattı beni :8:
bıraksam yine eskiye döner gibi geliyo,azar azar içiyorum hep

slm kızlar hepimizin bebişleri hayılı ve sağlıklı olsun bende 9+5 2 şubatta tahmini doğum tarihimiz:)

senin bebeğnde hayırlı olsun canım
ne güzel kalp atışınıda duymuşsunuz

bendede vardı o sorun 1,5 aydır :(
hamile değilimdir regl dönemidir diye önemsemedim ilk bi hafta sora hamile oldğmu öğrendim
sabahları aç karnına 1-2 kayısı yiyorum
çok aman aman fayda etmesede hiç yoktan iyi
bide 1 haftadır annem erik suyu kaynatmış aç karnına onu içiyorum
süper rahatlattı beni :8:
bıraksam yine eskiye döner gibi geliyo,azar azar içiyorum hep

Canım çok teşekkürler :)
Ben de sabahları kayısı yemeye başliim, bir de akşamları activia yoğurt. iyi gelebilir.
Erik suyunu ilk kez duyuyorum, nasıl yapıyor anneciğin? var mı özel bir tarifi?

Canım çok teşekkürler :)
Ben de sabahları kayısı yemeye başliim, bir de akşamları activia yoğurt. iyi gelebilir.
Erik suyunu ilk kez duyuyorum, nasıl yapıyor anneciğin? var mı özel bir tarifi?

kayısıda babam sarı olan değilde siyah kayısı al dedi
onu yiyiorum
activia yoğurt :) deniyim bakalım bende bi
hani böle yumuşamış siyah yada sarı erikler oluyoya
komposto yapar gibi kaynatıyo şişelere koyuyo aç karnına onu içiyorum
mesela kayısıdanda yapabilirsin bunu, annemde anında etki ediyo ama bana etki etmiyo kayısı :D

Canım gözün aydın, daha bi dahaki kontrole kadar zaman geçmez:) Ben de cumartesi dinledim, 11-14. haftalarda test için gel dedi.Hmen geçse keşke.

Kabızlık sorunu bende de var, hatta rengi çok koyu,siyah resmen. Kan ilacı içiyorum ondan kaynaklanıyormuş. Kayısı vs. yiyorum canım ben de.

kayısıda babam sarı olan değilde siyah kayısı al dedi
onu yiyiorum
activia yoğurt :) deniyim bakalım bende bi
hani böle yumuşamış siyah yada sarı erikler oluyoya
komposto yapar gibi kaynatıyo şişelere koyuyo aç karnına onu içiyorum
mesela kayısıdanda yapabilirsin bunu, annemde anında etki ediyo ama bana etki etmiyo kayısı :D

Mutlaka deniyim, aklima yatti. Kompostoya da bayilirim zaten :))

Canım gözün aydın, daha bi dahaki kontrole kadar zaman geçmez:) Ben de cumartesi dinledim, 11-14. haftalarda test için gel dedi.Hmen geçse keşke.

Kabızlık sorunu bende de var, hatta rengi çok koyu,siyah resmen. Kan ilacı içiyorum ondan kaynaklanıyormuş. Kayısı vs. yiyorum canım ben de.

Cok sagol canim. 16sinda bir daha gidecegiz, o zaman da detayli ultrason icin tarihe karar veriyor oluruz dedi.
Ya ben hala inanamiyorum hamile olduguma :) cok acayip duygular icindeyim.

Ben folik asit haric hicbisi icmiyorum ama doktor hormonal, cok normal dedi. Kayisi yiyip ustune bol su icicem, bu aksamki planim bu :))

Ayy masaallah size :nazar: canim nende de tam tersi soz konusu.. Hamilelik suresince bagirsaklar normalin zitti bi calisma icine giriomus dr.um soylemisti.. Eger olur da kabizlik yaparsa diye de duphalac diye bi surup verdi canim, bunu benim bikac arkadasim daha kullanmis guvenilir bi ilac ama bence bi sor istersen dr.una boyle yazio ama nedir diye.. Allah sif versin insallah canim

sağlık ocağına aşılar için ne zaman başvuruyoruz bilen varmı

canım günaydın ben sağlıık ocağıona gidip kaydımı yaptırdım onlar sana hamilelik takvimi veriyo orda hangi tarihlerde gideceğin yazıyo şimdiden git oraya hamile olduğun bildirilmiştir zaten ben gittiğimde ebe bizde seni arıyoduk dedi :D

Back
X