Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Eeee kızlar kimler dünya aleme ilan etti bebeği olacağını? Bizimkini eşimin sayesinde sülale öğrendi :) ama daha genel duyuru yapmadım şimdilik. Face'de paylaşacak mısınız mesela?

Bizim de arkadaslarimiz ve aileler biliyor, tutamadik cenemizi :) ama isyerimden cok az kisi biliyor, sanirim 3 aydan sonra duyurucam sirkette. Bu durmda face'te de pek dillendirmeyecegim, cok kisi var listemde isyerinden. Bir de insanlar coooook kiskanc oluo ve gozleri kalio, korkuyorum walla.

Son düzenleme:
Bizim de arkadaslarimiz ve aileler biliyor, tutamadik cenemizi :) ama isyerimden cok az kisi biliyor, sanirim 3 aydan sonra duyurucam sirkette. Bu durmda face'te de pek dillendirmeyecegim, cok kisi var listemde isyerinden. Bir de insanlar coooook kiskanc oluo ve gozleri kalio, korkuyorum walla.

Doğru valla. Hani derler ya dost kara günde belli olur diye. Bence tam tersi. Sen üzgünken bir iki cümle etmek daha kolay ama asıl zor olanı birinin sevincini paylaşmak. İnsan mutlu numarası yapamıyor. Sahteliği belli oluyor. O yüzden korkar oldum ben de mutlu haber vermekten. Çok üzülüyorum ama iki yengem de (abilerimin eşleri) bir tebrik edemediler. Ben 7 yıllık evliyim tedaviyle oldu sanki ilk gecede hamile kaldım. Bu çekememezlik nedir anlamıyorum. İkisinin de çocukları var ve ben hepsinde yanlarında beraberdirm, beraber sevindik, her işlerine koştum. Ama şimdi onlar benim yanımda değiller. İçimde bağıra bağıra tüm dünyaya haykırma isteği var ama dediğin gibi o gözlerden o nazarlardan dolayı ben de beklemeyi düşünüyorum :((

Doğru valla. Hani derler ya dost kara günde belli olur diye. Bence tam tersi. Sen üzgünken bir iki cümle etmek daha kolay ama asıl zor olanı birinin sevincini paylaşmak. İnsan mutlu numarası yapamıyor. Sahteliği belli oluyor. O yüzden korkar oldum ben de mutlu haber vermekten. Çok üzülüyorum ama iki yengem de (abilerimin eşleri) bir tebrik edemediler. Ben 7 yıllık evliyim tedaviyle oldu sanki ilk gecede hamile kaldım. Bu çekememezlik nedir anlamıyorum. İkisinin de çocukları var ve ben hepsinde yanlarında beraberdirm, beraber sevindik, her işlerine koştum. Ama şimdi onlar benim yanımda değiller. İçimde bağıra bağıra tüm dünyaya haykırma isteği var ama dediğin gibi o gözlerden o nazarlardan dolayı ben de beklemeyi düşünüyorum :((

Canim insanlar cesit cesit.. Bir elin 5 parmagi bir degil. Bazen kendi annenden babandan goremiyorsun bekledigin ilgiyi. Sen ve esin anlarsiniz bunu en en iyi. Benm kayinpederim bile beni zorla kutladi, sanki istenmeyen gelinmisim gibi.. Ki hic alakasi yok, her firsatta cok sevdiklerini soylerler ama duyarsizlar iste..

Beşik kertmesi yaparız bakarsın cinsiyet farklı olursa:62: şaka bi yana inşallah görürüz canım doğum günlerini de hayırlısıyla=) Anadolu yakasında Üsküdar tarafına gidicez,Çamlıca'ya çok gitmişliğim yoktur ama hastane ise bulmam daha kolay olabilir.Zeynep kamil iyi diye biliyorum ama kalabalıksa gidemem ona da.

Canım olur :1:

Ben Çamlıca Hospitalium'a gidiyorum. Memnun sayılırım şimdilik doktorumdan. Sayılırım diyorum çünkü sadece bir sefer gittim

Eeee kızlar kimler dünya aleme ilan etti bebeği olacağını? Bizimkini eşimin sayesinde sülale öğrendi :) ama daha genel duyuru yapmadım şimdilik. Face'de paylaşacak mısınız mesela?

Bebek haberini şirkette bir iki kişiye söyledim ilk,onlar da o kadar sevindilerki çığlık attılar ve çoğu kişi duydu:) Sonra da pazarlama ekibimize bebiş resmi ve güzel bir msj la duyurdum:)Biz çok sık birbirimize mailler atarız,benim ilk duyurumdu:) Atmadan önce nazardan korkmuştum ama sonradan iyiki attım diyorum, el üstünde tutuluyorum çünkü:):):)

Ben bebek haberine sadece kayın validemin çok sevinmediğini düşünüyordum,ilk söylediğimde sevinmedi sanki. Bir de kimseye söleme 3 aylık olsun dedi. oysa ben sarılmasını duygulanmasını beklemiştim. Ama kendisi millete duyurdu, sonradan sevindiğini belli etti:) Zaten duygularını çok belli etmeyen biri, sevincini de belli etmiyor o huyunu yeni anladım:)

Zeynep kamil de iyi dr.lar var diye duymustum canim ama kalabalik oluyo orasi epey baya bi erken gidip sira alman gerekir sanirim.. Eger ozele gitme sansin warsa altunizade de academic hosp. Var ben oraya gidiyorum ve dr.um cok ilgili bi sorun oldugunda hemen tel.ile ulasabiliyorum ve oda sagolsun takip ediyo sonrasinda unutmuyo yani seni. insallah icine sinen bi dr. Bulursun canim cunku bu donemde dr. Cok muhim

Evet biliyorum academic hospitalı,ben ist.te yaşarken marmara üni.hocaları vardı orda hep,yine aynı mı acaba?Doktorunun adı ne canım?ben de şu an özele gidiyorum zaten,devlette işler zor yürüyor.Sürekli ist.e gelmem zor olur ama en azından kalp atışlarını orda dinleriz=)

merhabalar herkese. ben de yakın çevreme söyledim ama tabi yavaş yavaş yayılıyor artık. ben de nazardan korkan insanım çünkü sizlerin dediği gibi kem gözle bakan insanlar çok maalesef. yarın kalp atışını duyacak arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun. bol bol dua edin yarın sesi duyup gelin de paylaşın hemen bizimle :) ha bir de doktora gitmeden önce çikolata yiyin biraz ;)

Ne güzel kış annelerimiz çoğalmış,Allah sağlık sıhhat nasip etsin,inş. hayırlısıyla kucaklarımıza alırız:) Ben de 2 gün istirahat almıştım.Evde dinlendik bebişimle bol bol, bugünse işe geldim:( Burası olmasa hiç çekilmez

Kalp atışı için yarın doktora gidiyorum ama içimde bir korku var. Neden derseniz çok sevdiğim bir arkadaşım da hamileydi benden 2 hafta öndeydi onun. Boş gebelik olduğunu öğrenmiş kalbi atmamış:( Geçen gün kürtaj oldu. Çok etkilendim ben bundan ve içimi korku kapladı. Ya ben de miniğimin kalbini duyamazsam

Canım ilk kese görüntüsünde bir nokta var içerde,bu boş gebelik olmadığını kanıtlamaz mı ki:44: ben artık olumlu düşünmek istiyorum çünkü çok gerilmiştim keseyi görmeden önce,9 ay böyle geçmez:50:

Kizlar ben de pzrtesi gidecegim kalp atislari icin ama bende de ayni tedirginlik.. İnsallah hepimiz mutlu haberlerle doneriz gule oynaya :)

benim dr.um 15 gün sonra gel dedi kalp atışı için,haftalarımız hep yakın ama en son ben duyucam galiba kalp atışlarını kuzumun:nazar:

Kocam sağolsun uçan kuşa söylemiş,bir de tembih etmiştim söyleme diye,sadece komşulara söylemesine engel olabildim,yarın da tatile çıkıyoruz zaten döndüğümüzde büyümüş olur inşallah o zaman söyleriz.Aileler zaten biliyor.

Evet biliyorum academic hospitalı,ben ist.te yaşarken marmara üni.hocaları vardı orda hep,yine aynı mı acaba?Doktorunun adı ne canım?ben de şu an özele gidiyorum zaten,devlette işler zor yürüyor.Sürekli ist.e gelmem zor olur ama en azından kalp atışlarını orda dinleriz=)

Evet canim marmara uni. Vakfi oldugu icin yine hicalar bakiyo. Bizim dr.umuz ertan özen canim. Insallah hayirlisiyla miniginizin kalp atislarini duyarsiniz canim cok heyecanli bi duygu :emir_bebek:

kızlar kalp atışları için korkmayın bebeğinizi de böyle etkilemeyin o gayet iyidir bunu düşünün hep ve dua edin :) inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz o endişeler hiç kaybolmuyo zaten heleki ilk bebekse benimde ilk bebeğim 17 ay sonra kendiliğinden oluverdi çok heyecanlıyım ve onun için endişeliyim ister istemez.ir an önce büyüsün de hissedeyim haraketlerini istiyorum :)

Canim insanlar cesit cesit.. Bir elin 5 parmagi bir degil. Bazen kendi annenden babandan goremiyorsun bekledigin ilgiyi. Sen ve esin anlarsiniz bunu en en iyi. Benm kayinpederim bile beni zorla kutladi, sanki istenmeyen gelinmisim gibi.. Ki hic alakasi yok, her firsatta cok sevdiklerini soylerler ama duyarsizlar iste..

Doğru canım insanlar çeşit çeşit :( En iyisi sadece bebikimizi, kendimizi, ve güzel çekirdek ailemizi düşünelim :)

Bebek haberini şirkette bir iki kişiye söyledim ilk,onlar da o kadar sevindilerki çığlık attılar ve çoğu kişi duydu:) Sonra da pazarlama ekibimize bebiş resmi ve güzel bir msj la duyurdum:)Biz çok sık birbirimize mailler atarız,benim ilk duyurumdu:) Atmadan önce nazardan korkmuştum ama sonradan iyiki attım diyorum, el üstünde tutuluyorum çünkü:):):)

Ben bebek haberine sadece kayın validemin çok sevinmediğini düşünüyordum,ilk söylediğimde sevinmedi sanki. Bir de kimseye söleme 3 aylık olsun dedi. oysa ben sarılmasını duygulanmasını beklemiştim. Ama kendisi millete duyurdu, sonradan sevindiğini belli etti:) Zaten duygularını çok belli etmeyen biri, sevincini de belli etmiyor o huyunu yeni anladım:)

Kayınvaliden de nazar değmesin diye öyle davranmış sanırım.

Kizlar bu kalp atisi konusu icin bir yorumum olacak. Ben cok endiseli bi tipimdir, hep en kotusunu dusunurum. Etrafimda hamile kalan tum arkadaslarimda kalp atisini duymadan heveslenmemek lazim fln diye cok konustular vakti zamaninda, benim de kafama yazilmis bu.
Benim doktorum olumsuz da olsa kut diye soleyen tiplerden, svemedigim bir huy. Ama basarili bir dr oldugu icin devam edecekmisim gibi gorunuyor. İlk gidisimizde dusuk yaparsan uzulme sakin fln diip beni bir anda soka sokmustu. (ben regl tarihim gecmeden ogrenmistim hamileligimi, bu sebepten de bu sekilde yaklasmis olabilecegini sonradan dusunebildim) 2. Gidisimde keseyi gordu, esimi cagirdi, cok pozitif davrandi. Kalp atisi icin 2 temmuz haftasinda gel dedi. Ben evhamliyim ya, hemen sordum; bir sorun yok yani, duyacagiz kalp atisini? Tabiki yok gel kalp atisini dinlicez, sonrasinda da bu kadar sik gorusmucez dedi.
Yani tabiki sanssizliklar olabilio hayatta, bu forumda arkadaslarimiz neler neler yasamislar bahsediyorlar hep AMA;

Olumlu dusunmek, hem biz, hem bebislerimiz hem de sagligimiz icin en en iyisi. Lutfen subat anneleri olarak her zaman pozitif dusunelim ve ne olursa olsun birbirimizi o yonde destekleyelim. Hepimizin saglikli, guzel, uslu, uykusuna duskun ve gazsiz bebisleri olacagina inaniyorum ben! :))

Hepinizi opuyorum.

Kizlar bu kalp atisi konusu icin bir yorumum olacak. Ben cok endiseli bi tipimdir, hep en kotusunu dusunurum. Etrafimda hamile kalan tum arkadaslarimda kalp atisini duymadan heveslenmemek lazim fln diye cok konustular vakti zamaninda, benim de kafama yazilmis bu.
Benim doktorum olumsuz da olsa kut diye soleyen tiplerden, svemedigim bir huy. Ama basarili bir dr oldugu icin devam edecekmisim gibi gorunuyor. İlk gidisimizde dusuk yaparsan uzulme sakin fln diip beni bir anda soka sokmustu. (ben regl tarihim gecmeden ogrenmistim hamileligimi, bu sebepten de bu sekilde yaklasmis olabilecegini sonradan dusunebildim) 2. Gidisimde keseyi gordu, esimi cagirdi, cok pozitif davrandi. Kalp atisi icin 2 temmuz haftasinda gel dedi. Ben evhamliyim ya, hemen sordum; bir sorun yok yani, duyacagiz kalp atisini? Tabiki yok gel kalp atisini dinlicez, sonrasinda da bu kadar sik gorusmucez dedi.
Yani tabiki sanssizliklar olabilio hayatta, bu forumda arkadaslarimiz neler neler yasamislar bahsediyorlar hep AMA;

Olumlu dusunmek, hem biz, hem bebislerimiz hem de sagligimiz icin en en iyisi. Lutfen subat anneleri olarak her zaman pozitif dusunelim ve ne olursa olsun birbirimizi o yonde destekleyelim. Hepimizin saglikli, guzel, uslu, uykusuna duskun ve gazsiz bebisleri olacagina inaniyorum ben! :))

Hepinizi opuyorum.

canımm ne güzel yazmışsın aynı duygularla sana katılıyorumm seni anlıyorumm benim ilk gittiğim doktor da pat diye düşüreceksin demişti çok şükür kesemizi gördük ve başka doktorla devam ediyorum şimdi tabi bitti mi hayır malum kalp atışı ...

yarın için gün verdi bize de canım ama içim içimi yiyorrr inş Hakkımızda hayırlısı olsunn canımmm

dua ilee inş:16:

ben dün doktora gittim kızlar ve sanırım 5 haftalık hamileyim 1 yaşında da oğlum var ne yapacağımı bilemiyorum.şok geçiriyorum sanırım:)

Merhaba,

Ben de forumları son 1 yıldır okuyorum ama daha önce hiç yazmamıştım: bu ilk mesajım. Gecen yıl Temmuz ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalp atışlarını alamadık. Sonra hiç moralimi bozmadan devam ettim hayatıma ve bu ay hamile olduğumu öğrendim. SAT 27 Mayıs. Sanırım şu anda 5-6 haftalık olmalı. 26 Haziran'da jinekoloğa gittiğimde vajinal ultrasonla baktı fakat keseyi göremedi. Bir sonraki randevum 5 Temmuz'da. İnşallah o zaman görürüm.

Benim sorum şu olacaktı: hiç bulantım yok (geçen sefer de olmamıştı). Ayrıca karın ağrıların gelip gidiyordu, bugün o da kesildi. Göğüslerim sızlıyordu, o da bugün itibariyle azaldı. Acaba bunlar size de oluyor mu / oldu mu?

Teşekkürler

Back
X