Kizlar bu kalp atisi konusu icin bir yorumum olacak. Ben cok endiseli bi tipimdir, hep en kotusunu dusunurum. Etrafimda hamile kalan tum arkadaslarimda kalp atisini duymadan heveslenmemek lazim fln diye cok konustular vakti zamaninda, benim de kafama yazilmis bu.
Benim doktorum olumsuz da olsa kut diye soleyen tiplerden, svemedigim bir huy. Ama basarili bir dr oldugu icin devam edecekmisim gibi gorunuyor. İlk gidisimizde dusuk yaparsan uzulme sakin fln diip beni bir anda soka sokmustu. (ben regl tarihim gecmeden ogrenmistim hamileligimi, bu sebepten de bu sekilde yaklasmis olabilecegini sonradan dusunebildim) 2. Gidisimde keseyi gordu, esimi cagirdi, cok pozitif davrandi. Kalp atisi icin 2 temmuz haftasinda gel dedi. Ben evhamliyim ya, hemen sordum; bir sorun yok yani, duyacagiz kalp atisini? Tabiki yok gel kalp atisini dinlicez, sonrasinda da bu kadar sik gorusmucez dedi.
Yani tabiki sanssizliklar olabilio hayatta, bu forumda arkadaslarimiz neler neler yasamislar bahsediyorlar hep AMA;
Olumlu dusunmek, hem biz, hem bebislerimiz hem de sagligimiz icin en en iyisi. Lutfen subat anneleri olarak her zaman pozitif dusunelim ve ne olursa olsun birbirimizi o yonde destekleyelim. Hepimizin saglikli, guzel, uslu, uykusuna duskun ve gazsiz bebisleri olacagina inaniyorum ben! :))
Hepinizi opuyorum.