Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Bende heyecanla şubatı bekliyorum.. kasık ağrılarım azaldı. pantolonları rafa kaldırdım bol beli lastikli pantolonlar giyiyorum çok rahat.. sabah istifar etmeden güne başlamıyorum.. yemem çok iyi değil yağlı, etli hiç bir şey yiyemiyorum. bol bol meyve ve soğuk şeyler yiyebiliyorum..ve aşırı derecede yorgunluk var iş dönüşü evde sürekli uyuyorum .. sizlerde durumlar nasıl..

istifra we uyku konusunda ayni kaderi paylasiyoruz canim hatta ben durumu abartip oglen arasinda bile bi yer bulup yarim saatcik bile olsa uyuyoru. Hem de nasil derin bi uyku anlatamam. Normalde zor dalardim ama minigim var oldugundan beri yastigi gordugum gibi misil misil uyuyorum masallahh :9: yemek konusunda sanki hepimiz tatliya kusmus gibiyiz kizlar ne dersiniz subat bebislerimiz pek tatli sewmicek galiba ..

Bende 5haftalık hamileyim randevuyu temmuz ayına aldım ilk randevum olacak. Benim sorunum 36 yaşındayım ve çok kiloluyum. çok korkuyorum.doktorlada konuşmadığım için endişelerim azalmıyo.sizin önerileriniz varmı
:10:

Allah hepimizinkini saglikli sihhatli tamamina erdirsin insallah canim hic korkma, Allahin izniyle kolay ve rahat bi surec geciririz insallah hepimiz.. Benim is yerinde bi arkadasim 40 inda hamile kaldi ve oda epey kiloluydu ama suan bebegi 4 yasini bitiriyo masallah.. Tabi dr.un da seni yonlendirecektir bi makalede okumustum az kiloyla hamile kalanlar hamilelikte epey kilo aliyomus ama kilolu hamile kalanlar duzenli ve dikkatli beslenme ile daha az kilo alarak saglikli bebekler dogurabiliyomus canim..

Kızlaar nihayet bugün keseyi gördük:46: ilk fotoğrafımızı da aldık=) yalnız dr sormadan hiçbir şey söylemediği için ben kaç haftalık olduğunu sormayı unutmuşum:26:
sizin dr.larınız söylemiş miydi?foto.da yazıo mu ki mm falan=) bir de bende demir eksikliği var diye demir ilacı kullanmaya başlamıştım,ilk aylarda önermiyoruz demir ilacı dedi,bunu da yeni duydum,var mı böyle bir şey?Burası küçük bir yer,dr.lar da çok iyi değil görüldüğü kadarıyla,yazın İstanbul'a gidiyoruz,orda doktor tavsiyesi olan paylaşırsa sevinirim:70:

ben ben ben :D
gelsin ekşiler turşular :DDD
bulantım azcık var bnm bi limonla yatıştırıyorum
mesela şuan yiyorum limon :)
idrara sık çıkma bendede var, poff yeter diyorum bazen
göğüslerde karardı 1aydır öleler

Neyse bu konuda yalnız olmadığımı görmek güzel=)bende bulantı yok ama sabahları canım hiçbir şey yemek istemiyor,zorla yiyorum yumurtamı:25:

Bende 5haftalık hamileyim randevuyu temmuz ayına aldım ilk randevum olacak. Benim sorunum 36 yaşındayım ve çok kiloluyum. çok korkuyorum.doktorlada konuşmadığım için endişelerim azalmıyo.sizin önerileriniz varmı
:10:

Canım yeni doğum yapan kilolu bir arkadaşım var maşallah bebeği çok sağlıklı,yalnız kilona dikkat et bizim arkadaş hamilelikte toplam 7-8 kilo aldı,onun için bir diet vardır dr.a danışırsan sana yardımcı olur.Ayrıca büyük yaştaki annelerin çocukları daha da zeki oluyor=)ben de 30 oluyorum eylülde küçük sayılmam,inşallah sıkıntı olmaz:nazar: sen kalbini ferah tut.

Kızlaar nihayet bugün keseyi gördük:46: ilk fotoğrafımızı da aldık=) yalnız dr sormadan hiçbir şey söylemediği için ben kaç haftalık olduğunu sormayı unutmuşum:26:
sizin dr.larınız söylemiş miydi?foto.da yazıo mu ki mm falan=) bir de bende demir eksikliği var diye demir ilacı kullanmaya başlamıştım,ilk aylarda önermiyoruz demir ilacı dedi,bunu da yeni duydum,var mı böyle bir şey?Burası küçük bir yer,dr.lar da çok iyi değil görüldüğü kadarıyla,yazın İstanbul'a gidiyoruz,orda doktor tavsiyesi olan paylaşırsa sevinirim:70:

Canım, muhtemel doğum tarihlerimiz aynı :) Kaç haftalık olduğunu ben de sormayı unuttum, İstanbul Anadolu yakasına geliyorsan Çamlıca'da bir doktor tavsiye edebilirim.

slm kızlar
galiba herkeste aynı sorunlar var
benimde önceki gün bulantım oldu kustum falan iki gündür daha iyiyim
ama canım hiçbişey yemek istemiyo
ne yapçaz böyle blmiyorum :(((

Canım, muhtemel doğum tarihlerimiz aynı :) Kaç haftalık olduğunu ben de sormayı unuttum, İstanbul Anadolu yakasına geliyorsan Çamlıca'da bir doktor tavsiye edebilirim.

Beşik kertmesi yaparız bakarsın cinsiyet farklı olursa:62: şaka bi yana inşallah görürüz canım doğum günlerini de hayırlısıyla=) Anadolu yakasında Üsküdar tarafına gidicez,Çamlıca'ya çok gitmişliğim yoktur ama hastane ise bulmam daha kolay olabilir.Zeynep kamil iyi diye biliyorum ama kalabalıksa gidemem ona da.

Son düzenleme:
kızlar aklım karışık bana fikir verin nolur. 6 haftalık hamileyim hafta sonu izmire gidicem denize girsem mi girmesem mi. bir zararı olduğunu duyanınz var mı. doktor sakıncası yok ıslak mayoyla kalma yeter dedi ama yaşanmışlıklar daha önemli. duyduğunuz aksi birşeyler varsa paylaşın lütfen

kızlar aklım karışık bana fikir verin nolur. 6 haftalık hamileyim hafta sonu izmire gidicem denize girsem mi girmesem mi. Bir zararı olduğunu duyanınz var mı. Doktor sakıncası yok ıslak mayoyla kalma yeter dedi ama yaşanmışlıklar daha önemli. Duyduğunuz aksi birşeyler varsa paylaşın lütfen

herşeyden öncelikli olan bebeğin canım sen o yüzden ilk 3 ay girme denize olura kıramp girer kasılırsın gerilirsin bebeğe zararı falan olur dikkat et bir iki ay daha bekle hem akıntın da vardır bu aylarda mikrop kapma olasılığın büyük olur.

kizlar bende 2013 subat ayini bekleyenlerdenim allahim hepimizin kucaklarina saglikla bebislerimizi almayi nasip etsin

Beşik kertmesi yaparız bakarsın cinsiyet farklı olursa:62: şaka bi yana inşallah görürüz canım doğum günlerini de hayırlısıyla=) Anadolu yakasında Üsküdar tarafına gidicez,Çamlıca'ya çok gitmişliğim yoktur ama hastane ise bulmam daha kolay olabilir.Zeynep kamil iyi diye biliyorum ama kalabalıksa gidemem ona da.

Zeynep kamil de iyi dr.lar var diye duymustum canim ama kalabalik oluyo orasi epey baya bi erken gidip sira alman gerekir sanirim.. Eger ozele gitme sansin warsa altunizade de academic hosp. Var ben oraya gidiyorum ve dr.um cok ilgili bi sorun oldugunda hemen tel.ile ulasabiliyorum ve oda sagolsun takip ediyo sonrasinda unutmuyo yani seni. insallah icine sinen bi dr. Bulursun canim cunku bu donemde dr. Cok muhim

Cevap veren tüm dostlarıma teşekkür ediyorum çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider ilkokula gittikleri günleride paylaşırız:1:

merhaba arkadaşlar bende şubat annesiyim inşallah 2.bebegim allah hepimizin evlatlarını korusun

Ne güzel kış annelerimiz çoğalmış,Allah sağlık sıhhat nasip etsin,inş. hayırlısıyla kucaklarımıza alırız:) Ben de 2 gün istirahat almıştım.Evde dinlendik bebişimle bol bol, bugünse işe geldim:( Burası olmasa hiç çekilmez

Kalp atışı için yarın doktora gidiyorum ama içimde bir korku var. Neden derseniz çok sevdiğim bir arkadaşım da hamileydi benden 2 hafta öndeydi onun. Boş gebelik olduğunu öğrenmiş kalbi atmamış:( Geçen gün kürtaj oldu. Çok etkilendim ben bundan ve içimi korku kapladı. Ya ben de miniğimin kalbini duyamazsam

Ne güzel kış annelerimiz çoğalmış,Allah sağlık sıhhat nasip etsin,inş. hayırlısıyla kucaklarımıza alırız:) Ben de 2 gün istirahat almıştım.Evde dinlendik bebişimle bol bol, bugünse işe geldim:( Burası olmasa hiç çekilmez

Kalp atışı için yarın doktora gidiyorum ama içimde bir korku var. Neden derseniz çok sevdiğim bir arkadaşım da hamileydi benden 2 hafta öndeydi onun. Boş gebelik olduğunu öğrenmiş kalbi atmamış:( Geçen gün kürtaj oldu. Çok etkilendim ben bundan ve içimi korku kapladı. Ya ben de miniğimin kalbini duyamazsam

kuzumm ben de aynı senin gibi yarını bekliyorumm inş güzel hayırlı haberler duyarızz canımm

Canım ben de yarın gidiyorum kalbini duymaya,ben de çok ama çok heyecanlıyım. Arkadaşın için çok üzüldüm, insan etkilenmez mi. Ama olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah. Ben sabah 10'da öğreneceğim. İnşallah hepimizin bebiklerinin sağlıkları güzel gelişimleri normaldir, kalpleri de pıt pıt atıyordur :)

Canım ben de yarın gidiyorum kalbini duymaya,ben de çok ama çok heyecanlıyım. Arkadaşın için çok üzüldüm, insan etkilenmez mi. Ama olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah. Ben sabah 10'da öğreneceğim. İnşallah hepimizin bebiklerinin sağlıkları güzel gelişimleri normaldir, kalpleri de pıt pıt atıyordur :)

Kizlar ben de pzrtesi gidecegim kalp atislari icin ama bende de ayni tedirginlik.. İnsallah hepimiz mutlu haberlerle doneriz gule oynaya :)

Eeee kızlar kimler dünya aleme ilan etti bebeği olacağını? Bizimkini eşimin sayesinde sülale öğrendi :) ama daha genel duyuru yapmadım şimdilik. Face'de paylaşacak mısınız mesela?

Back
X