subakut troid hakkında bilgileriniz rica ediyorum

Merhaba sibelhemsire bastan iyi gelmisti sonra sikayetleriniz yeniden mi artti. Yoksa sadece tahlil sonuclarina gore mi hareket etti doktorunuz. Cok gecmis olsun tekrar. Bir an once gecsin bitsin hepimizinki.

merhaba şuan bu hastalığı geçiriyorum inşallah iyisinizdir tedaviniz kaç ay sürdü

merhaba geçmiş olsun benim durumuma çok benziyorsunuz ben de kortizon kullanıyorum azaltılmıştı ama tekrar pik yaptı ve hoca tekrar doz yükseltti ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN SİZ NASILSINIZ ŞİMDİ

Cok gecmis olsun. Ben de şuan kortizon tedavisi goruyorum 24 mg ile basladi doktorum. Cuma gunu azaltip 16 mg a gecicem . Insallah artmaz benim de agrilarim. Suan bogaz cene dis bas agrim yok ancak hala halsizim belki ilac da yapiyordur bilmiyorum. Bir de mesela yemek yerken cignemekten yoruluyorum sanki yanaklarim agriyo yemek yerken. Acaba o da mi bundan

Şu yaşadıklarınızı şimdi yaşayıp hastaneye gitseniz direk korona derler. Allah şifa versin, tekrar yaşatmasın

Merhaba bende bu hastalığı geçiriyorum şu an korkunç bir göğüs ağrısı dokununca acıyo etlerim boyun ağrısı şişmiş nodüller henüz kortizon vermedi doktor crp 7 sedimentasyon 80 çıktı ne olur şifa bulan bir arkadaşım yardım etsin onda da göğüs ağrısı( memenin üstü boynun altı dekolte denen bölüm) boyun omuz ağrısı oldu mu ne zaman geçecek:8

Geçmiş olsun ben de aynı rahatsızlığı geçiriyorum 15 gündür. Brufenle idare etmeye çalıştım ama olmadı doktor bugün kortizon başladı. Siz nasıl oldunuz bir gelişme var mı

Merhaba çok geçmiş olsun umarım bitip gitmiştir artık. Ben de bu hastalıkla mücadele ediyorum. Bugün kortizon yazdı doktor yarın başarım dedim inşallah hata etmiyorumdur. Kortizon ateşi hemen düşrüyor mu acaba ben biraz gecem kötü geçer diye korktum akşamı da brufenle atlatayım diye

merhaba çok geçmiş olsun ben de sizin gibi ağır geçiriyorum malesef tedavi aynı inşallah atlatacağız moralimizi yüksek tutmak çok önemli
Sibel hanım çok geçmiş olsun umarım bitip gitmiştir. Ben de 15 gündür çekiyorum emzirdiğim için brufenle idare etmeye çalıştım ama kan değerleri çok kötü gelince doktor kortizon yazdı. İlk hafta 48 mg la başlatıp kadmeli düşecek. Bugün eve gelmem akşamı bulunca başlamak istemedim inşallah hata yapmamışımdır. Gece nasıl geçecek diye kendime güvenemdim. Yarın sabah başlayacağım. Kortizon başlar başlamaz ateşi ve ağrıyı hemen kesiyor mu acaba

Geçmiş olsun ben de aynı rahatsızlığı geçiriyorum 15 gündür. Brufenle idare etmeye çalıştım ama olmadı doktor bugün kortizon başladı. Siz nasıl oldunuz bir gelişme var mı
Ağrılarım geçti Sadece uzun süre sabah akşam antienflamatuvar ilaç kullandım. boynumdaki şişlik solda yoğunken sağa geçti. Tahlil yaptırdım bugün doktora gidicem crp 18.4 e yükselmiş tsh düşmüş t4 yükselmiş hipotiroid gelişti sanırım geceleri fazla terliyorum ve halsizim hala

Kusura bakmayın mesajları yeni görüyorum. Ben yaklaşık 3 ay boyunca kortizon kullanmıştım. Kortizon içmeye başladıktan bikac saat sonra tüm ağrılarım ateşim hepsi geçmişti. TSH önce 0 a düştü sonra 10 a yükseldi. Öyle garip bir surecti. Doktorum tiroid fonksiyonların tamamen duzelene kadar euthrox başlattı. 4-5 aydır kullaniyorum. İyice düzene girince bırakacakmışım. Çok geçmiş olsun. Zor bir hastalık ama geçiyor cokk şükür. Çözümsüz değil. Benim doktorum kortizon başlamadan bı ay bekledi. Ama enfeksiyon değerlerim fırlayınca hemen başladı. Sedimantasyon 100un üzerindeydi crp de çok yüksekti.

Hepsi oldu arkadasım cokk geçmiş olsun. Bı ara göğüs kısmındaki ağrıdan kalp mi acaba diye düşündüm. 3-5 ay sürüyor ama kortizon başlarsa doktorunuz süreç kısalır.

Nasıl oldunuz acaba? Kusura bakmayın. Mesajları yeni gördüm. Kortizon başlar baslamaz birkaç saat içinde ateşim ağrım hepsi geçmişti çok şükür. Süreçle ilgili sorunlarınız olursa sorun cevaplarım.

Merhaba, ben ocak ayının 5 inde hastalandım size surecle ilgili bilgi vereyım.boyun kaslarında tutulma tipi agrı oldu 3. Gun dr bir arkadaşıma gittim (kbb) ). E

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…