- 6 Mart 2021
- 8
- 0
- 1
- 54
- Konu Sahibi morpapatyam
-
Merhaba, ben ocak ayının 5 inde hastalandım size surecle ilgili bilgi vereyım.boyun kaslarında tutulma tipi agrı oldu 3. Gun dr bir arkadaşıma gittim (kbb)
Merhaba, ben ocak ayının 5 inde hastalandım size surecle ilgili bilgi vereyım.boyun kaslarında tutulma tipi agrı oldu 3. Gun dr bir arkadaşıma gittim (kbb) ).
Merhaba, ben ocak ayının 5 inde hastalandım size surecle ilgili bilgi vereyım.boyun kaslarında tutulma tipi agrı oldu 3. Gun dr bir arkadaşıma gittim (kbb) ). E
Merhaba, ben ocak ayının 5 inde hastalandım size surecle ilgili bilgi vereyım.boyun kaslarında tutulma tipi agrı oldu 3. Gun dr bir arkadaşıma gittim (kbb) ). E
Merhaba, ben ocak ayının 5 inde hastalandım size surecle ilgili bilgi vereyım.boyun kaslarında tutulma tipi agrı oldu 3. Gun dr bir arkadaş
Merhaba bende bu hastalığı geçiriyorum şu an korkunç bir göğüs ağrısı dokununca acıyo etlerim boyun ağrısı şişmiş nodüller henüz kortizon vermedi doktor crp 7 sedimentasyon 80 çıktı ne olur şifa bulan bir arkadaşım yardım etsin onda da göğüs ağrısı( memenin üstü boynun altı dekolte denen bölüm) boyun omuz ağrısı oldu mu ne zaman geç
Bende bir tek saç dökülmesi olmadı,şimdilik daha 4. Ayıma yeni girdim,ciddi bir hipotiroid başladı bakalımL lifeblackwinter merhaba ben de kasim ayından itibaren subakut tiroiditle mücadele etmekteyim desem yeri var.evet ben de kortizon kullandim daha sonra euthrox kullandim ve biraktim. Değerlerim normal gibi yalnızca biseyi merak ediyorum asiri derecede sac dökülmem var daha önce hic görmediğim şekilde ve cildiye doktoru bunun geçirdiğim enfeksiyon sonucu olduğunu soyledi. Sizin de boyle sac dökülme sorunumuz var mi?
Bende de hipotiroidi baslamisti 11lerde tshim çıkmıştı euthyrox kullandim 50 mg ile başlayıp daha sonra 45 gün 25mg kullandim. Endokrin doktorum gittiği için maalesef ki ilaci bıraktım saç dökülmesi için cildiye tahlili yaptırdıgmda değerler normaldir. Sonra ne olur bilmiyorum ayrica hipertiroidi zamanlarında yani hastalığın ilk zamanları verdigim 5 kiloyu da geri aldimBende bir tek saç dökülmesi olmadı,şimdilik daha 4. Ayıma yeni girdim,ciddi bir hipotiroid başladı bakalım
L lifeblackwinter merhaba ben de kasim ayından itibaren subakut tiroiditle mücadele etmekteyim desem yeri var.evet ben de kortizon kullandim daha sonra euthrox kullandim ve biraktim. Değerlerim normal gibi yalnızca biseyi merak ediyorum asiri derecede sac dökülmem var daha önce hic görmediğim şekilde ve cildiye doktoru bunun geçirdiğim enfeksiyon sonucu olduğunu soyledi. Sizin de boyle sac dökülme sorunumuz v
Merhaba çok geçmiş olsun size de. Kesinlikle çok oldu hem de. Avuç avuç döküldü. Euthroxa devam ediyorum ben hala. Bakalım ne zaman bıraktıracak doktorum. Ben magnezyum kullanmaya başladım ve saç bakımı yaptırdım şimdi şükür ki dökülmüyor. Ama neye bağlı olarak durdu bilmiyorum. Benim de aylık TSH olcturuyorum 2 -2.5 civarında epeydir. Ancak benim de son zamanlarda tansiyonum sürekli yüksek seyrediyor. Özellikle küçük tansiyonum yükseliyor. Aranızda yaşayan var mı bu durumuL lifeblackwinter merhaba ben de kasim ayından itibaren subakut tiroiditle mücadele etmekteyim desem yeri var.evet ben de kortizon kullandim daha sonra euthrox kullandim ve biraktim. Değerlerim normal gibi yalnızca biseyi merak ediyorum asiri derecede sac dökülmem var daha önce hic görmediğim şekilde ve cildiye doktoru bunun geçirdiğim enfeksiyon sonucu olduğunu soyledi. Sizin de boyle sac dökülme sorunumuz var mi?
Tansiyon sorunu benıim de var,Euthrox dan diye düşünüyorum, ben 125 lik le başladım 15 gun korkunç tanyiyonum çiktı şimdi 20 gundür 50 lik içiyorum gene tansiyonum yuksek ama 125 lik içerkenki gibi degil,25 lik ilaça gecersem belki yok olur tansiyonMerhaba çok geçmiş olsun size de. Kesinlikle çok oldu hem de. Avuç avuç döküldü. Euthroxa devam ediyorum ben hala. Bakalım ne zaman bıraktıracak doktorum. Ben magnezyum kullanmaya başladım ve saç bakımı yaptırdım şimdi şükür ki dökülmüyor. Ama neye bağlı olarak durdu bilmiyorum. Benim de aylık TSH olcturuyorum 2 -2.5 civarında epeydir. Ancak benim de son zamanlarda tansiyonum sürekli yüksek seyrediyor. Özellikle küçük tansiyonum yükseliyor. Aranızda yaşayan var mı bu durumu
Tansiyon benim de yukseliyor.carpintimda var arasira 10 gunde bir tsh ve t4 bakiliyor tsh 6.5 larda ben 25 lik kullaniyorum.benim tsh 104 den dustu bir ay gibi bir surede ama hipotiroid kalicimi bilemiyoruz henuzSize de cokk gecmis olsun. Benim de beklemişti bir ay ama artarak devam edince ve ateş yapmaya başlayınca kortizona geçti. O süreçler bitti şükür ama tansiyon hala ara ara yüksek seyrediyor. 4 gün 50 3 gün 25 kullanıyorum ona rağmen. Acaba tamamen euthrox kesinlikle düzelir mi ki? Ya da tansiyon bununla mi alakalı acaba bilmiyorum.
Size de çok geçmiş olsun. Benim 3 ay boyunca hep 2.5 tü TSH ama 3 gün 25, 4 gün 50 mg kullanıyorum. Son iki aydır da baktirmadım henüz tsh kaç oldu. Ara ara tansiyonum hala yuksek. Benim TSH ım en yüksek 10 olmuştu ilaç baslayinca şükür ki hemen düştü. Dediğiniz gibi kalıcı mı bakılacak.Tansiyon benim de yukseliyor.carpintimda var arasira 10 gunde bir tsh ve t4 bakiliyor tsh 6.5 larda ben 25 lik kullaniyorum.benim tsh 104 den dustu bir ay gibi bir surede ama hipotiroid kalicimi bilemiyoruz henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?