merhabalar.malesef mart hatta şubattan beri bende bu hastalıkla boğuşuyorum.ilk olarak boğaz ağrısı yemek yerken ağrı ile başladı.pandeminin ilk günleri gidemedim tabi ki. nisanda kbb ye gittim boğaz ve kulakta bir problem olmadığı tiroid olabileceğini söyledi.ultrason çekildi ve nodül çıktı.bulunduğumuz yerde endokrin uzmanı olmadığı için dahiliyeye gönderdi.tahliller ardından tiroid bezi iltihabı teşhis kondu.sadece aspirin verdi doktor.kontrole gidene kadar ağrı arttığı için kortizon tedavisi dedi.kortizon deyince korktum tabi doktor değiştirdim. o da aynı tedaviyi önerdi.başladım kortizona 32 mg ile.1 haftadan sonra azaltmaya başladım.ağrılarım hafiflemişti.ama azaltınca kortizonu,arttı ağrılar. doktor tekrar artırdı tabi.ben artırdıkça ağrı arttı ve ben başka bir şehirde endokrin uzmanına gittim.artık haşimatosunuz ve subakut iyileşmiş kortizonu bırakıcaz dedi.ve azaltarak bitirene kadar 3 ay kortizon kullanmış oldum.malesef ağrılarım hala devam ediyordu.doktor da ısrarla haşimato ağrı yapmaz diyordu.ve ben tekrar kbb uzmanına gittim.tekrar bi problem yok dendi.ağrılar şiddetlenmeye devam ediyordu. kortizon bitti ve ben günde 5 ağrı kesici ile yaşamaya başladım.kime gitsem bir problem yok dendi.ağrılarım şiddetlendi.marttaki ağrılar ağrı değilmiş.uykularım delik deşik.10 gün önce yeni bir doktora gittim dahiliye tekrar.yapılan kan tahlilleri ile tekrar subakut tiroid olduğumu söyledi.ve ben şuan 10 gündür kortizona başladım.ilk bi kaç gün sanki hafiflemiş gibiydi. ama şuan boğazım,dişlerim,başım, çenem, kulaklarım,tüm kafam ağrı içinde.çok zor yemek yiyorum. bu sefer bir de halsizlik var.yatırıyor sürekli.
kortizon kullanıp da benim gibi sonuç alamamış olanınız var mı?
gerçekten çok yoruldum.ağrı kesicilerle bile sıfırlanmıyor ağrı.
ne yapacağımı nereye gideceğimi şaşırdım
(