Şu testlere bir bakar mısınız?

Bence bı test daha yapin normalde gecikmeleriniz olur muydu ovulasyon testinizde pik gözüküyormus

Bence bı test daha yapin normalde gecikmeleriniz olur muydu ovulasyon testinizde pik gözüküyormus
Doğumdan sonra 7 ay hiç adet görmedim iki aydırda günü gününe görüyordum bu ay böyle oldu adetten önce renkli bir akıntı geldi dedim tamama adet başlıyor ama yok halada adete dair birşey yok ama gebeliktende bir belirti yok

Doğumda sonra ilk bi sene düzensizlik olabiliyormuş ama korunmuyorsun o yüzden ihtimal var benimde düzensiz olacak gibi testi yenile bence kafan rahat etsin

Doğumda sonra ilk bi sene düzensizlik olabiliyormuş ama korunmuyorsun o yüzden ihtimal var benimde düzensiz olacak gibi testi yenile bence kafan rahat etsin
Şimdi gittim normal kaset test aldım yarın sabah yaparım ilk defa bu ay korunmayı bıraktık hani olursa olur olmazsa sıkıntı yok diye streste yapmıyorum ama böyle oldu sağlık ocağına gittim gecem oğlum için niyeyse utandım kan vermeye herkes bebeğimin küçük olmasından yadırgarmış gibi hissediyorum sanırım

Hadi bk hayırlısı niye hemen arka arkaya istediniz yaşları yakın olsun mu istiyorsunuz yadırganacak bişey yok senin bedenin eşinle sizin kararınız

Sabah yapmanıza gerek yok şuan çıkar varsa hadi yapın bende çok meram ettim

Hadi bk hayırlısı niye hemen arka arkaya istediniz yaşları yakın olsun mu istiyorsunuz yadırganacak bişey yok senin bedenin eşinle sizin kararınız
Eşim Suriye’de görevde biraz gidiyorken duygusal bir karar verdik hani hayatın ne getireceğinin endişesiyle o anlık birşeydi. Kaldı ki oğluma bakınca diyorum keşke ikiz üçüz falan olsaydı önceden eşim yokken ev boş geliyordu şimdi çok şükür bir delikanlı var gece benim yanımda

Ya aslında haklısın çıkar ama ne bilim sabah yaparsan şüphe kalmaz gerçi adet olmadığım sürece de hep acaba dizen
Sabah yapılmasındaki amaç adet gecikmesinden önce yapanlar için varsa ilk idrarda çabuk çıkar diye
Senin adetin geçmiş baya varsa anında çıkar artık hadi kalk yap çok merak ettm

Resimde cik.iyo ama

Eklentiler

• 16141597972043612161061683139633.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 124
  • 16141598493936472525450206360383.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 119
  • 1614159902399988012176747594875.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 118
Yaptım pozitif çıktı doktora gittim boş gebelikmiş maalesef adet sökücü verdi eğer sökülmeseyse haftaya kürtaj olucam sanırım
Canım kaç haftakıkki daha boş gebelik dedi doktor?
Belki kese var daha bebek görünmüyor

Yaptım pozitif çıktı doktora gittim boş gebelikmiş maalesef adet sökücü verdi eğer sökülmeseyse haftaya kürtaj olucam sanırım
Ya ruh hemen nasıl anlaşıldı ama boş gebelik olduğu daha yeniyse belki bebek oluşmamıştır daha tek doktorla kalma canım bence bekle acele etme

Canım kaç haftakıkki daha boş gebelik dedi doktor?
Belki kese var daha bebek görünmüyor
Yok kuzum ya normalde şuan 8 haftalık olması lazımmış keseninde 22 mm civarı olması gerekmiş doktor diyor kese şekilsiz ve kese olması gerekenden küçük içinde de embriyo yok

Ya ruh hemen nasıl anlaşıldı ama boş gebelik olduğu daha yeniyse belki bebek oluşmamıştır daha tek doktorla kalma canım bence bekle acele etme
Yok ya bu önceki doktorum kadın hani hissiyat mı bilinmez sanki söyledikleri tam benim durumumu özetledi hayırlısı böyleymiş demek ki İnan muallakta kalınca daha üzgündüm en azından şimdi net kafam artık bir sonraki sefere inşallah sağlıklı bir gebelik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…