- 12 Ocak 2021
- 295
- 171
- 23
Geç döllenme olduysa kasette çıkmayabilir bence erken gebelik testiyle yapın. İnşallah vardır haber verinElimde bunlar var diye birde zaten adetim geçmiş varsa çıkmaz mı normal kaset testte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenme olduysa kasette çıkmayabilir bence erken gebelik testiyle yapın. İnşallah vardır haber verinElimde bunlar var diye birde zaten adetim geçmiş varsa çıkmaz mı normal kaset testte
Atsana bakalım bi canım benim de adet günüm yarın, bekliyorumSabah test yaptım yapar yapmaz silik çizgi çıktı ama koyulaşmadı bu attıklarım gibi bir çizgi direk damlatıktan 1 dk sürmedi çıktı sanırım var gibi birşeyler
Fotoda çok belli olmuyor gerçi inşallah beklediğine değer kuzum benim adetim geçti 4 günAtsana bakalım bi canım benim de adet günüm yarın, bekliyorum
Var var gördüm, hayırlı olsun İNŞALLAHFotoda çok belli olmuyor gerçi inşallah beklediğine değer kuzum benim adetim geçti 4 gün
Bir türlü emin olamıyorum yarın erken gebelik testi alayım çünkü hastanede randevu yok sağlık ocağıda uzak oğlumla oraya gitmek zor olurVar var gördüm, hayırlı olsun İNŞALLAH
Bana da dua et olur mu, benim hiç çocuğum yok inşallah en kısa zamanda benim de olurBir türlü emin olamıyorum yarın erken gebelik testi alayım çünkü hastanede randevu yok sağlık ocağıda uzak oğlumla oraya gitmek zor olur
Niyetliyim ederim tabi benim ilki de baya stresle baya bekletmişti. 100 lü paket test alıp bitiriyordun ama sonu güzel oldu Allah’ın izniyle seninki de güzel olacakBana da dua et olur mu, benim hiç çocuğum yok inşallah en kısa zamanda benim de olur
Belli belirsiz birşey var gibi ama var demek çok zor kuzumKızlar benim testte var mı bişeyler siz görüyor musunuz
Allah razı olsun canım, ben de niyetliyim. Bende sana dua edicem inşallah herşey çok güzel olurNiyetliyim ederim tabi benim ilki de baya stresle baya bekletmişti. 100 lü paket test alıp bitiriyordun ama sonu güzel oldu Allah’ın izniyle seninki de güzel olacak
Ay Allah kabul etsin İnşallahAllah razı olsun canım, ben de niyetliyim. Bende sana dua edicem inşallah herşey çok güzel olur
İnşallah vardırBelli belirsiz birşey var gibi ama var demek çok zor kuzum
İnşallah başka belirti var mıİnşallah vardır
Ya valla arada kalmak çok kötü inşallah vardırBenim de bugün reglime üç gün var böyle silik çıktı insan napacagini şaşırıyor var mı yok diye sayfaya ekledim herkes var dedi bilemiyorum kana kadar kafam karışık
Merhaba hamilemisiniz..doktora gittinizmi...Ya valla arada kalmak çok kötü inşallah vardır
Merhaba gitmedim doktora adette olmadım ama hamilelik hissiyatı geçti sanırım öylesine aksadıMerhaba hamilemisiniz..doktora gittinizmi...
Yeniden test yapmadınız mı merak ettim doğrusuMerhaba gitmedim doktora adette olmadım ama hamilelik hissiyatı geçti sanırım öylesine aksadı
Ya gittim yakınımdaki eczaneye test yoktu yarın gelecek dedi sonrasında erkek kardeşim eşim yurt dışında olduğu için bana geldi o varkende çıkıp almadım bir yanım hala acaba hamile olabilir miyim dese de ne bilim sonrasında peşini bıraktımYeniden test yapmadınız mı merak ettim doğrusu