Şu testlere bir bakar mısınız?

Elimde bunlar var diye birde zaten adetim geçmiş varsa çıkmaz mı normal kaset testte
Geç döllenme olduysa kasette çıkmayabilir bence erken gebelik testiyle yapın. İnşallah vardır haber verin

Sabah test yaptım yapar yapmaz silik çizgi çıktı ama koyulaşmadı bu attıklarım gibi bir çizgi direk damlatıktan 1 dk sürmedi çıktı sanırım var gibi birşeyler

Sabah test yaptım yapar yapmaz silik çizgi çıktı ama koyulaşmadı bu attıklarım gibi bir çizgi direk damlatıktan 1 dk sürmedi çıktı sanırım var gibi birşeyler
Atsana bakalım bi canım benim de adet günüm yarın, bekliyorum

Atsana bakalım bi canım benim de adet günüm yarın, bekliyorum
Fotoda çok belli olmuyor gerçi inşallah beklediğine değer kuzum benim adetim geçti 4 gün

Eklentiler

• 1049573F-C340-4420-9755-D2619221E197.jpeg
    91,6 KB · Görüntüleme: 307
Bana da dua et olur mu, benim hiç çocuğum yok inşallah en kısa zamanda benim de olur
Niyetliyim ederim tabi benim ilki de baya stresle baya bekletmişti. 100 lü paket test alıp bitiriyordun ama sonu güzel oldu Allah’ın izniyle seninki de güzel olacak

Kızlar benim testte var mı bişeyler siz görüyor musunuz

Eklentiler

• E99FB391-B8D7-457E-AC84-2AAB6B62EAB4.jpeg
    36,2 KB · Görüntüleme: 303
Niyetliyim ederim tabi benim ilki de baya stresle baya bekletmişti. 100 lü paket test alıp bitiriyordun ama sonu güzel oldu Allah’ın izniyle seninki de güzel olacak
Allah razı olsun canım, ben de niyetliyim. Bende sana dua edicem inşallah herşey çok güzel olur

Benim de bugün reglime üç gün var böyle silik çıktı insan napacagini şaşırıyor var mı yok diye sayfaya ekledim herkes var dedi bilemiyorum kana kadar kafam karışık

Benim de bugün reglime üç gün var böyle silik çıktı insan napacagini şaşırıyor var mı yok diye sayfaya ekledim herkes var dedi bilemiyorum kana kadar kafam karışık
Ya valla arada kalmak çok kötü inşallah vardır

Yeniden test yapmadınız mı merak ettim doğrusu
Ya gittim yakınımdaki eczaneye test yoktu yarın gelecek dedi sonrasında erkek kardeşim eşim yurt dışında olduğu için bana geldi o varkende çıkıp almadım bir yanım hala acaba hamile olabilir miyim dese de ne bilim sonrasında peşini bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…