- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
-
- Konu Sahibi lovelystudent
Hımmm zaman gösteriri canım inşallah sevgilin değildir oysa öyle veya böyle anlarsın.çıkmadıya yazmıştım konumda
Belki evli bir çiftti , herkes evlenmeden şapur şupur öpüşecek değil, hemen fırsat bilmiş sana atıfta bulunmuş, öyle birini istiyorsa daha ilk günden dudaklarına yapışacak çok kız var gidebilir.
Azmış bir sapık gibi yorum yapmış. Yol ver bence arkadaşa.
sevgilim araba da öpüşen çift gördü bakyo bende bakma dedim. sonra da kız için çocuğu resmen yuttu ne sevgililer var vay be dedi.
bende kızdım ve surat astım çok kırıldım. bu tarz söylemleri oluyor ve çok kırılyorum. nasıl ders verebilirim ?
ilk okudugumda tebessüm ettim, komigime gitti ama biraz ayip etmis yani ilskinizin ne konumda olduguna bagli birazda.
sen böyle seyler henüz yasama taraftari degilsen eger ve sana gönderme yapmak icin söylediyse gercektende cok ayip
Siz de yaninizdan gecen bir çocuğa "offf yumurta gibi cocuk, Allah özene bezene yaratmış, analar neler doğuruyor" gibi yorumlar yapin bakalım beyefendi ne diyeceksevgilim araba da öpüşen çift gördü bakyo bende bakma dedim. sonra da kız için çocuğu resmen yuttu ne sevgililer var vay be dedi.
bende kızdım ve surat astım çok kırıldım. bu tarz söylemleri oluyor ve çok kırılyorum. nasıl ders verebilirim ?
evet yaşama taraftar değilim çok fazla. çok ayıp etti. çok kırılıyorum farkında değil
yaaüzüldüm ozaman adina
anlayacagi dilden seni kirdigini üzdügünü anlat, anlamiyosa kk kadinlarinin deyimiyle odunsa, malesef hep odun kaliyo
gelecek icin kararlarini ona göre ver bence
Hayirlisi olsun insallah
kendisinide sorsanz dünyann en mükemmel erkeği. ondan iyisi yok böyle biri
işte maalesef
bak simdi... ben son günlerde buralarda geze geze paranoyak oldum galiba ama simdiden böyleyse ilerde seni üzer bu adam... ne bilim bana düsmez ama devam ettireceksen iyice bi düsün ne kadar degisir ne kadar "adam" olur
değişmezdeğişmez açık net...