- Konu Sahibi lovelystudent
Ahaha bir kereden bir şey olmaz deyin siz deBenim nikahli kocam arabada yanagini bile opturmez is cikisinda, eve gidelim sabret der. Bende ona sinir olurum askin zamani var yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha bir kereden bir şey olmaz deyin siz deBenim nikahli kocam arabada yanagini bile opturmez is cikisinda, eve gidelim sabret der. Bende ona sinir olurum askin zamani var yahu
Yaaa sen var ya soymayı çok farklı anladım kabulSizi soyup üstüne birde benimle öpüşmüyorsun diye terkedebilir
Yaaa sen var ya soymayı çok farklı anladım kabul
Ay allah başa vermesin.. Ben diğer konuyu bilmiyorum okiym bi
Hırsız olabilme ihtimali vardi ya o anlamda soymak
Tabi baska sekilde de soyabilir, millete bu kadar ozendigine gore
ayrılarak.ve geri dönmeyerek.sevgilim araba da öpüşen çift gördü bakyo bende bakma dedim. sonra da kız için çocuğu resmen yuttu ne sevgililer var vay be dedi.
bende kızdım ve surat astım çok kırıldım. bu tarz söylemleri oluyor ve çok kırılyorum. nasıl ders verebilirim ?
Öperken saat takı vs daha rahat çalmak icin istiyordur belki böyle ateşlisini
Hırsız olabilme ihtimali vardi ya o anlamda soymak
Tabi baska sekilde de soyabilir, millete bu kadar ozendigine gore
Öperken saat takı vs daha rahat çalmak icin istiyordur belki böyle ateşlisini
arkadaşa aynen katılıyorum ilişkide güzel olan farklı olmaktır zaten uyum sağlamaktır. Sana uyum sağlamıyosa yol verirsin gider. Sevgiliyken el sürmeyip evlenince tuhaf tuhaf şeyler isteyenler de var bilemezsin kiOhoo konu nerelere gelmis.
Sevgilisiyle ilk gunden opusen kizlar basit kiz olmus, atesli bi sekilde yeyisenler de neredeyse kalt*k kivamina getirilmis. Konu sahibesinin sevgilisi sapik olmus... Daha neler gorcez acaba...
Arkadasim bu adamla senin iliski olmaz, net. Cunku senin ve onun iliski tercihleri farkli. Sevgilin sapik degil uzulme... Ama kafa yapilariniz cok farkli. Bu yuzden ayril derim ben... Ama tek neden bu. Kaciiiin sapik vaaaaar gibi bi durum yok yani...
Olay sapıklık olayı olmuş gitmiş.. Bana anormal gibi gelmedi.. Ortalık yerde öpüşen bi çifti görünce biz bayanlar bile bakıyoruz ve aynı yorumu yapıyoruz kız adamı yuttu resmen diye... Ve böyle çiftler dikkat çeker bir sürü insanda bakar onlara zaten.. Bu sizi öyle algıladığı yada öyle olmanızı istediği anlamına gelmez ki.. Yeni başlamış bi ilişkide daha resmi zamanlarda bu muhabbet anormal gelebilir ama ilerleyen zamanlarda samimiyetin verdiği bi muhabbettir bence bu.. Diğer konunuz ayrı tabi ama bu sebepten dolayıda insan sevgilisinden ayrılmaz ki..