şu söylediğine bakar mısınız :( ?

İnsan bazen tek bir laftan bile soguyabilir karşıdaki insandan. Bence sizin ona çok güçlü bir baginiz yok gibi, bilmiyorum. Ama size hitap etmeyen birini adam etmeye çalışmak bana göre gereksiz.

hem adamın hırsız olduğunu düşünüyorsun
hem öpüşen çiftleri rontgenleyip sizi imrendirmeye çalışıyor ve hala sevgiliniz
ben olsam hırsızlık yapmamış olsa bile böyle birşey yakıştırdığım adamın iki dakika yanında durmam
sana da yazık adama da bu kadar tereddütten sonra için nasıl kaynıycak adama

Konuşması kolay canım . Sıra evlenmeye gelince ben tertemiz kız isterim demeyi biliyor. Nerden bilecek birgün daha alasini yapan bir kızı evine hanım etmeyeceğini Allahtan başka. Birde utanmadan diyor üstelik Aynen böyle de bak nasıl kapanıyor cenesi.

Çok büyük terbiyesizlik etmiş .Zaten şüpheleniyordunuz adamdan birde bu olay üstüne tuz olmuş ayrılın gitsin.Gönül eğlendirmek zaman geçirmek amacı görünen o ki.O tür bir ilişki istiyorsa etraftaa milyonlarcası var.Bir tane bulsun kendine layık...Zamanınızı harcamayın böyle karektersiz insanlar için...

sevgilim araba da öpüşen çift gördü bakyo bende bakma dedim. sonra da kız için çocuğu resmen yuttu ne sevgililer var vay be dedi.

bende kızdım ve surat astım çok kırıldım. bu tarz söylemleri oluyor ve çok kırılyorum. nasıl ders verebilirim ?
ayrılarak.ve geri dönmeyerek.

Siz bu adamı sevmiyorsunuz. Saygı duymuyorsunuz. Çok basit ahlaki erdemlerden(mesela çalmamak, mesela ikiyüzlü olmamak) yoksun olduğunu düşünecek kadar güvenmiyorsunuz. Kendisine karşı fiziksel bir çekimde hissetmiyorsunuz belli ki. Neden hala inatla ilişkinizi sürdürmeye, sevgilinize ders vermeye filan çalışıyorsunuz ki? Hayır gerçekten anlam veremiyorum, ilişkinizi sürdürmenizin amacı ne?

Adamın söylediği bana çok komik geldi yaw. Ne kadar yokluk çekiyorsa yazık...

Konu sahibiciğim, arkadaşım sizin bu adamla ilişkiden beklentileriniz hiç uyuşmuyor. O biraz daha atak, biraz daha cilveli bir kadın istiyor karşısında (bunu istemek onu sapık yapmaz) sen de toplumsal baskılar, hayat tarzı vs. yüzünden kendini geri çekiyorsun, içinde hiç bir şekilde cinselliğin olmadığı bir ilişki beklentisindesin. Bu kadar zıt iki kutubun bir arada olması biraz tuhaf açıkçası. Senin sevgiline karşı çok şey hissetmediğini, cinsel açıdan çekici bulmadığını düşünüyorum. Hırsızlık meselesi falan da var. O zaman bu ilişkiyi ite kaka sürdürmek niye?

Ohoo konu nerelere gelmis.

Sevgilisiyle ilk gunden opusen kizlar basit kiz olmus, atesli bi sekilde yeyisenler de neredeyse kalt*k kivamina getirilmis. Konu sahibesinin sevgilisi sapik olmus... Daha neler gorcez acaba...

Arkadasim bu adamla senin iliski olmaz, net. Cunku senin ve onun iliski tercihleri farkli. Sevgilin sapik degil uzulme... Ama kafa yapilariniz cok farkli. Bu yuzden ayril derim ben... Ama tek neden bu. Kaciiiin sapik vaaaaar gibi bi durum yok yani...

Ohoo konu nerelere gelmis.

Sevgilisiyle ilk gunden opusen kizlar basit kiz olmus, atesli bi sekilde yeyisenler de neredeyse kalt*k kivamina getirilmis. Konu sahibesinin sevgilisi sapik olmus... Daha neler gorcez acaba...

Arkadasim bu adamla senin iliski olmaz, net. Cunku senin ve onun iliski tercihleri farkli. Sevgilin sapik degil uzulme... Ama kafa yapilariniz cok farkli. Bu yuzden ayril derim ben... Ama tek neden bu. Kaciiiin sapik vaaaaar gibi bi durum yok yani...
arkadaşa aynen katılıyorum :KK9:ilişkide güzel olan farklı olmaktır zaten uyum sağlamaktır. Sana uyum sağlamıyosa yol verirsin gider. Sevgiliyken el sürmeyip evlenince tuhaf tuhaf şeyler isteyenler de var bilemezsin ki :KK57:

"ayy hakkaten nası öptü öyle benim de canım çekti dur ben de öpüp geliyorum" diyormuşsun:KK48::KK48:

o söze bu cevap lazım aslında ama uygulanabilir bir çözüm gibi durmuyor:KK53:

Olay sapıklık olayı olmuş gitmiş.. Bana anormal gibi gelmedi.. Ortalık yerde öpüşen bi çifti görünce biz bayanlar bile bakıyoruz ve aynı yorumu yapıyoruz kız adamı yuttu resmen diye... Ve böyle çiftler dikkat çeker bir sürü insanda bakar onlara zaten.. Bu sizi öyle algıladığı yada öyle olmanızı istediği anlamına gelmez ki.. Yeni başlamış bi ilişkide daha resmi zamanlarda bu muhabbet anormal gelebilir ama ilerleyen zamanlarda samimiyetin verdiği bi muhabbettir bence bu.. Diğer konunuz ayrı tabi ama bu sebepten dolayıda insan sevgilisinden ayrılmaz ki..

Olay sapıklık olayı olmuş gitmiş.. Bana anormal gibi gelmedi.. Ortalık yerde öpüşen bi çifti görünce biz bayanlar bile bakıyoruz ve aynı yorumu yapıyoruz kız adamı yuttu resmen diye... Ve böyle çiftler dikkat çeker bir sürü insanda bakar onlara zaten.. Bu sizi öyle algıladığı yada öyle olmanızı istediği anlamına gelmez ki.. Yeni başlamış bi ilişkide daha resmi zamanlarda bu muhabbet anormal gelebilir ama ilerleyen zamanlarda samimiyetin verdiği bi muhabbettir bence bu.. Diğer konunuz ayrı tabi ama bu sebepten dolayıda insan sevgilisinden ayrılmaz ki..

sapıklık olayı değilde. bana o şekilde söylemesi hoşuma gitmedi.ve üstüne de kendi haklymş gibi tavır taknıp saçma sapan hareketler yapması

X