şu söylediğine bakar mısınız :( ?

Aklınca böyle yaparak seni gaza getirecek. Doğru bildiğinden şaşma derim. Hem kirilmana da gerek yok sadece her erkeğin içinde bulunan cinsel dusunceler gün yüzüne çıkmış

Aklınca böyle yaparak seni gaza getirecek. Doğru bildiğinden şaşma derim. Hem kirilmana da gerek yok sadece her erkeğin içinde bulunan cinsel dusunceler gün yüzüne çıkmış

benim kırıldğım başka kıza bakıp söylemesi. bi de başka bişey de olsa kıza demediğini brakmaz mesela kaşar diye.

Erkek arkadaşını en iyi sen tanırsın da bence kızi begendiginden değil de kendisinin de böyle şeyler istediğini belli etmek için söylemiş

öyle zaten ama söyleyiş tarzı hoşuma gitmedi. böyle şeylere kzdığm biliyor. ve üstüne hiç bişey yapmadı

sevgilim araba da öpüşen çift gördü bakyo bende bakma dedim. sonra da kız için çocuğu resmen yuttu ne sevgililer var vay be dedi.

bende kızdım ve surat astım çok kırıldım. bu tarz söylemleri oluyor ve çok kırılyorum. nasıl ders verebilirim ?

demek ki sizdende aynı performansı bekliyor..erkek değilmi..yoksa kızların değeri yok..sevgilinizde iş yok..

çok hassas bir konu . sosyo kültürel ve aile yapıya ve de yaşılarınıza göre de değişebilecek bir mevzu. içinden gelmiyorsa sırf o birşeyler istiyor diye sakın yaklaşma . ama (sonrasınıda düşünerek) çok fazla olmadığı müddetçe küçük yakınlaşmalar iyidir.

X