Ablacığım diyorum bazenleri bitirsem unutsam ne olacak diye ama kendimde o cesaret yok ne de irade var mesaj atmadan yapamam ya da aramadan görüşmeden. Kaç kere denedim hepsi de aynı sonla bitti.Canım daha 17 yaşındasın. Ciddi bir ilişki için çok erken zira yaşın ilerledikçe duygularının ve düşüncelerinin değişeceği aşikâr. Fazla önemsiyorsun.
Önceliğin okulun olmalı. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama artık aileler kızlarının/oğullarının kiminle görüştüklerini bilmek istiyorlar,bu seninle ciddi olduğu göstermiyor.
Ablacığım diyorum bazenleri bitirsem unutsam ne olacak diye ama kendimde o cesaret yok ne de irade var mesaj atmadan yapamam ya da aramadan görüşmeden. Kaç kere denedim hepsi de aynı sonla bitti.
Şu cümlendn anlıyorumki sırf çağa ayak uydurmuş olup sevgili edineyim derdindesiniz ikinizde.. Ne saçma cümle ne demek madem sevgilisi olmayan çok az sizde o nadir olanlardan olup aranan olun .. Ben ortada aşk göremedim kusura bakmayın aşk zaten ergenlerin dilinde sakız olup laçkalaştıBu yaşta bazı şeyler erken biliyorum şimdi diyeceksiniz yaşın kaç başın kaç böyle çok ağır şeyler yazanlar oluyor ama günümüzde sevgilisi olmayan insan çok az
Ciddi düşünmese neden ailesine söylesin diyorum ya da ailesindeki diğer bireylerine teyzesi gibi hatayı kendimde arıyorum bazenleri bu hale ben mi getirdim diye ama ne bileyim hangi suç tek taraflı olur ki ?
İlkokulda beni seven bir çocuk vardı. O da ailesine söylemişti. Hatta dayıları falan harçlık veriyordu, kıza hediye al diyorlarmış.Ciddi düşünmese neden ailesine söylesin diyorum ya da ailesindeki diğer bireylerine teyzesi gibi hatayı kendimde arıyorum bazenleri bu hale ben mi getirdim diye ama ne bileyim hangi suç tek taraflı olur ki ?
Ciddi bir ilişki mi?
Bi daha düşün istersen. Bence sen çok ciddiye alıyorsun. Karşı taraf umursamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?