Şu sorunuma bir çözüm bulalım lütfen yıpranıyorum

Sonorous

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
12
0
1
30
Şimdi 17 yaşındayım lütfen şu konuyu mantıklı bir şekilde okuyun ve cevap verin beni azarlamayın aşağılamayın.

1 senelik ilişkim var çok şey yaşadık birbirimizin güvenini kıracak . Ama hala beraberiz ilişkimizi ailelerimiz biliyor birbirimizle buluşacağımız zaman ailemeze rahat rahat söylüyoruz benim ilk ilişkim yani ne bileyim ilk çıkma deneyimim. Onu bazenleri sıkıyorum mesela onun bir kursa gitmesini istemiyordum çünkü güvenimi kırmıştı ama hala gitmeye devam ediyor sevdiği bir kurs bu konuda ona engel olmaya çalışıyorum yanlış yapıyorum biliyorum. 3 hafta önce bir kızla beraber tiyatroya gitmişler önceden samimi olduğu bir kızla benimle beraber olduktan sonra asla konuşmadığı biriyle kız omzuna falan yatmış ben de bunları twitter mesajlarından okudum yıkıldım resmen tehdit ettim ekran görüntülerini aldım vs vs. Onun beni sevip sevmediğini bilmiyorum bazenleri çok soğuk davranıyor ben onunla sürekli konuşmak istiyorum mesela ama o bunu pek sevmiyor. Beni seviyor diyorum ama 2 saat sonra değişiyor. Nasıl davranacağım bilmiyorum ona karşı nasıl tutum sergileyeceğim onu kaybetmesinden korkuyorum mesela bugün Instagram hesabına baktım birsürü kız takip etmiş fotoğraflarını beğenmiş 3 4 kızın onlar kim hiç bilmiyorum daha önce hayatında var mı hiç bilmiyorum. Nasıl bir tutum sergileyeceğimi bilmiyorum. Bu yaşta bazı şeyler erken biliyorum şimdi diyeceksiniz yaşın kaç başın kaç böyle çok ağır şeyler yazanlar oluyor ama günümüzde sevgilisi olmayan insan çok az ve bence bizim ilişkimiz gerçekten ciddi bir ilişki çünkü inanın yaşımdaki insanların 2-3 aydan fazla çok zor ilişkileri var. Onu nasıl kendime bağlayabilirim nasıl kendimden soğutmam yardımcı olur musunuz ona karşı nasıl davranmalıyım

Senin onu kaybetmekten korktuğunun yarısı kadar o seni kaybetmekten korksaydı bu saydıklarının hiç birini yapmazdı zaten. Çok sorunlu bir ilişkiniz var. Adam resmen seni hiç takmadan istediği gibi takılıyor, istediğine mavi boncuk dağıtıyor. Çok küçüksün, daha karşına neler çıkacak. Kendini sıkıntılı bir ilişkiye mahkum edip de böyle üzmene inan ki değmez.

Güzel kardeşim klasik şeyler yazmamaya çalışacağım onun yerine bazı tavsiyeler vereceğim. :)

İleri yaşlarda düşüncelerinde ve duygularında değişiklik olması muhtemel.. Acı çekiyorsun çünkü hiç kimse kandırılmayı haketmez. Bence o da şuan seni sahiplenme ve ciddilik tavrı sergilemiyor. İlişkimiz ciddi demişsin ama onun davranışları ciddilikten uzak çünkü onunda yaşı küçük... İlerde amaaan buna mı kafayı takmışım diyeceksin :)
Hayatına bak... en güzel şekilde kendini geliştir... üniversiteni oku... mesleğini eline al.

Ciddi bir ilişki mi?
Bi daha düşün istersen. Bence sen çok ciddiye alıyorsun. Karşı taraf umursamiyor.

Ciddi düşünmese neden ailesine söylesin diyorum ya da ailesindeki diğer bireylerine teyzesi gibi hatayı kendimde arıyorum bazenleri bu hale ben mi getirdim diye ama ne bileyim hangi suç tek taraflı olur ki ?

baştan sona saçma.
bir kere nasıl ciddi? kendince ciddi? ciddi ne demek? evlilik yolunda mı demek?
kimse sana sevgilin olmasın demiyor ama mantıklı bir şeyler olsun olmalıysa. aslında bu yaşta önce derslerini düşünmelisin ama ikisini de idare edebilecek biriysen ki hiç öyle görünmüyor mantıklı biriyle birlikte ol. çocuk seni sallamıyor.

Kuzum 17 yaşındaki bir çocuğun ciddiyetinden nolur? Umut baglama sakın 30 yaşındaki adamlar bile ciddi ilişki yaşayamıyorlar. 17 yaş nedir ki daha ben o yaşta yaşadiğım ilişkileri düşünüyorum resmen çocuk kafası. Kendini derslerine ver. Bu yaşta her kız fotoğrafını beğenmeyecek de ne olucak? Tabiki beğenir çunkü daha çok küçüksünüz. Bu ilişkiye umut bağlama ilerde daha hayırlı ve ciddileri çıkıcak karşina.

Yaş 17 kızların erkekleri erkeklerin kızları tanıma yaşı
Bir erkek için çok kız tanımanın sükse olduğu yaşlar
Eğer şimdiden seni üzüyorsa bu kadar bağlanma derim

Ama ben kıskanıyorum sorunumu dile getiriyorum eskiden gerçekten saçmalayabiliyordum ama artık eminim onu çok sıkarak bu hale getirdim diyorum bazenleri ama o da aynı baskıyı benim üstümde uyguluyor , kıskanıyor vs vs

Sen geçen gün sevgilinsini tiyatro kursuna göndermek istemeyen kız mısın?
17 yaşında ciddi ilişki olmaz cicim. Ciddi ilişki kavramı zaten baştan sona saçma bir şey takılma buna.

17 yaşındaki bir erkek daha olgun düşünemez ki Erkekler geç olgunlaşıyor kardeşim suçu kendinde arama...

Bu yaşta biri ciddi ilişki düşünmemeli okuluna ailene ve arkadaşlarına zaman ayır canım sen kendi yıpratmışsın sen çok daha kimler girer hayatın :) birde darılma bana ama erkek arkadaşın seni pek takmıyor gibi bu ilişkiyi ciddiye alan sensin bana kalırsa

fırınının icine atsan isinmaz bu odun. Ayrilda gel kızım

tatlim bnce sevgilin daha ergen, o yuzden.. Ergen cocuklar bu dedigin seyleri yapar. normal yani.
ha, 35 yasina gelip ergen kalan erkek yok mu, o ayri.

Ciddi düşünmese neden ailesine söylesin diyorum ya da ailesindeki diğer bireylerine teyzesi gibi hatayı kendimde arıyorum bazenleri bu hale ben mi getirdim diye ama ne bileyim hangi suç tek taraflı olur ki ?
benim halamin kizida senin yasinda, bir suru sevgilisi var, halam hepsini biliyor. e normal ailesine soylemesi, cunku artik aileler cocuklarina arkadas gibiler. Yani bu ciddi dusunmek demek olmuyor, yada ciddi dusunse bile ailesi zaten ciddiye almayacak.

Dediğini anlıyorum ama ailesine öyle herşeyini söyleyecek biri değil ailesi de bunları kaldracak.

Türkçe'mizde "BAZENLERİ" diye bir kelime var mı ya, ilk defa duydum
Salla gitsin bunu, aileler biliyor o yüzden ciddidir diye sadece sen düşünüyorsun bana kalırsa..
Onda öyle bir sorumluluk göremedim, aramak da saçma zaten. Daha çoook küçük inan... Sen de öyle...

Canım daha 17 yaşındasın. Ciddi bir ilişki için çok erken zira yaşın ilerledikçe duygularının ve düşüncelerinin değişeceği aşikâr. Fazla önemsiyorsun.
Önceliğin okulun olmalı. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama artık aileler kızlarının/oğullarının kiminle görüştüklerini bilmek istiyorlar,bu seninle ciddi olduğu göstermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…